Не ми се включва турбото???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Не ми се включва турбото???
Ами това е не се включва дигам обороти ,а колата върви като умрял кон ако някой знае нещо моля да помага.мерси.
ЛИТНАХ ОТ КЪЩИ С БМВ-ТО.....
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
проблема може да е дебитомера, а не в турбото - търси има теми за дебитомера (като го изключиш ако се оправи е от него, това е описано в темите)
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Re: Не ми се включва турбото???
koman4i написа:Ами това е не се включва дигам обороти ,а колата върви като умрял кон ако някой знае нещо моля да помага.мерси.
една диагностика за начало , пък после се мисли за други варианти

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
колега преди имахме един мерц 2.2 цди та и тои ги прави тея номера , оказа се накрая че е няква защита на турбото която се включвала от грешка на компютъра , та затова не го мисли ами иди на една диагностика и при някои дето разбира дизеляците .
It`s party time !
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
NetWar написа:Да ме прощава колегата , но искам да попитам защо не чувам скапаната турбина да свисти , колата си върви но не се чува турбото , гледам колеги със същата кола си се чуват съвсем прилично .
И мен да прощава колегата, тъкмо мерих налягането на турбината защото при мене свири ама невърви. И какво стана на 2000об - 0,15бара, на 3000об - малко повече, а на 4000 - няма и 0,7бара. За това колега ако си доволен от вървежа, карай си и хич не се притеснява че не чуваш турбото!
Не е лошо и ти колега команч да си измериш налягането на турбото

- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
NetWar написа:Да ме прощава колегата , но искам да попитам защо не чувам скапаната турбина да свисти , колата си върви но не се чува турбото ...
Защото не си и махнал катализатора... да и отвориш гърлото и да пропее таз турбинка.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Има един маркуч за вакум който влиза в турбината от долната страна , поне при Д е така... огледай да видиш дали няма нещо около нея което да не е включено .. често забравят да го включат ако са ти правили някакъв ремот, а после колата е като умряла... преди седмица една Х5-ц абеше болна от същото нещо. 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2