малък проблем на студена кола
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
малък проблем на студена кола
...
Последна промяна bmw28 на 03 Апр 2014, 11:38, променена общо 1 път
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
не,не става 

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
става дебитомера пробвал съм с м20б25 дебитомер и вървеше колата но мисля че държеше високи обороти с него но никакъв проблем за вървежа
Аз имам саштия проблем сутрин докато не загрее или не я форсирам и много ми играят оборотите на едно място проверил сам си4ки марку4и казахами 4е мой да ми играят от какви ли не глупости си4ки те ги проверих и пак .Можели да има враска между оборотите и това сутринта дето не работят си4ки цилиндри ?????
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
vogon написа:Аз имам саштия проблем сутрин докато не загрее или не я форсирам и много ми играят оборотите на едно място проверил сам си4ки марку4и казахами 4е мой да ми играят от какви ли не глупости си4ки те ги проверих и пак .Можели да има враска между оборотите и това сутринта дето не работят си4ки цилиндри ?????
не може да не работят всички цилиндри.. то да не е трабантче като го запалиш.. според мен се образуват балончета въздух по маркуча на бензина и ти като натиснеш газта по бързо излизат..
- autovan
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535d
- Мечтае да кара: 535d
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
vogon написа:Ако си прав за балон4етата какво да сторя за да ги няма и от какво се полу4ават.
аз от де да знам... не може да съм кадърен по всички въпроси тук

8 мнения
• Страница 1 от 1