Предложение за ходене до музея на БМВ

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Сеп 2008, 12:00

много добре звучи,много съм за,ако някой по ги разбира тея екскурзии,да каже ,с автобус ли ще е по оферта или със друго превозно средство
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

:)

Мнение от samsurnik » 07 Сеп 2008, 12:30

при всички положения с автобус ще е най-евтино, ношувка в мюнхен е около 20-30 евро в нормален хотел така че да правим по-сериозна организация и да се решаваме да отидем

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Сеп 2008, 13:05

айде де,да видим колко са желаещите и да мислиме транспорта
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii

Мнение от drift2g » 07 Сеп 2008, 19:48

Дайте да видим колко пари е да се земе под наем един автобус, и ше има ли кой да го кара
Fuck life before life fucks you!!!
Изображение
Красота и изящество на материала

http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач= :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 07 Сеп 2008, 22:31

drift2g написа:Дайте да видим колко пари е да се земе под наем един автобус, и ше има ли кой да го кара

с автобуса не е толкова просто ако беше така аз мога да взема автобус без пари само горивото да платим но автобуса и шофьорите трябва да имат специални разрешителни за превоз на хора в чужбина и някакви лицензи, така че трябва да се говори с някоя автобусна компания с международни автобуси пример: ивкони, биомет, рачич и т.н колко ще ни искат да ни закарат до мюнхен с една нощувак там и да ни върнат и вече ние да си правим сметката мисля че около 100 евро на човек отиване и връщане някъде

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 09 Сеп 2008, 22:01

реисовете на евро лаинс пътуват всеки ден тръгват сутринта в 9 и престигат в 5 сутринта на малката гара до стадион алианц арена.тва е извън града,но там е и метро станцията където срещу билет от 2.60 евро отивате на центъра и се настанявате някъде.
може да си направите екскурзииката за един ден щото реисовете пътуват от същата гара в 21.30,
цена отиване и връщане 310 лв. ако сте под 26г. цената е 270.
с кола 4 човека отиват и се връщат за 200лв на човек.
музея е отворен
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 11 Сеп 2008, 16:28

има ли сериозни желаещи за мюнхен?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 11 Сеп 2008, 17:09

Аз също съм за, но за към средата на Октомври. С коли е по-скъпо, но пък на мен повече ми допада, а и нали сме автомобилни фенове. При всички случаи обаче без преспиване само за деня не е оферта.

Смятам, че с две нощувки е най-добре, но това си е мое мнение. А пък ако сме с колите може и на сбирка на някой от тамошните клубове да отидем. Стига да имат такива сбирки - това лесно може да се провери, но не е задължителна част в програмата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 15 Сеп 2008, 8:55

колеги аз започвам да набирам желаещи отиване и връщане с автобус до мюнхен около 300 лева по-добрия вариант в с автбобус, иначе с коли трябва да се сменяме да караме и да спим на задната седлака което си е кофти по-прекия път е през сърбия , но там плащай магистрали като ни видят мин 7-8 коли и предполагам само бмв почти навсякъде ще ни спират не дай се боже някоя от колите и стане нещо по големите градове ще трябва да спираме постоянно да се изчакваме пък с автобуса вземаме хапване пийване и до мюнхен кеф ти сън кеф ти да пийнеш да хашне те хората си карат автобуса така че ако има желаещи да пишат и дапочваме да правим някаква организация

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 28 Сеп 2008, 22:54

samsurnik аз се записвам

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия