Писта София - 27-28.09.2008г.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- eli_angel4etoo
- Потребител
-
- Мечтае да кара: z 4
............
Там сме..
А
САМО ДА НЕ СТАНЕ КАКТО НА КАЛОЯНОВО НА ФИНАЛА ЦАРЯ ГО ПРЕЦАКАХА
******Colin McRae 1968-2007******

http://www.vbox7.com/play:6781825e

- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
а
да ама са к...ти иначе стана хубаво бягане
******Colin McRae 1968-2007******

http://www.vbox7.com/play:6781825e

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
До колкото разбрах на един от завоите на детелината пилот е изтървал колата си и се е забил в патрулка. 2-ма та служители на МВР са приети в болница. Някакво инфо по въпроса?

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
беше в другия край, където няма много публика... линейката замина спешно, но се върна ходом, не знам дали караше някой, щото спря на светофара на омв-то и си побъбриха с патрулиращите там полицаи...
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
Бедини с най-доброто време от всички - 1.17 и нещо. Танев е 1.18 и нещо. Н. Златков - 1.19.
На спирането за десния завой от бул. България, Добрин Петров с Лада Самара не успява да спре, колата се поднася, след няколко камшика удря бордюра и се обръща. Спира се в полицеската кола, а по пътя си удря двама полицаи. Единият е с пострадала ръка, а другият има травма на главата.

На спирането за десния завой от бул. България, Добрин Петров с Лада Самара не успява да спре, колата се поднася, след няколко камшика удря бордюра и се обръща. Спира се в полицеската кола, а по пътя си удря двама полицаи. Единият е с пострадала ръка, а другият има травма на главата.

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Аз лично толкова несъм се смял скоро на друго състезание толкова много!
Един от рейсърите се завъртя на първия десен завой и отнесе поставените от някой полуидиот пожарогасител и метла
на края на платното.От там пожарогасителя гръмна и направи публиката цялата бяла.
Добре че момчето удържа колата при завъртенето и не се удари никой от преследващите го плътно 2 автомобила.
В най-голямият клас състезател с рено клио се подпали преди последния десен завой и отби в пряката водеща за бояна и използваща се в момента за аварийни отбивки и спирайки да загасят автомобила му подлъга Царски и още 2 автомобила(друг еволюшън и субарото- да ме извинят,че просто немога да си спомня точните имена и неискам да пиша глупости) след себе си в калабалъка.
Оттам 3те автомобила навлизайки в отбивката се усетиха и едно спиране на метри от ошашавената публика и задна!
Цялото класиране се размести.Друг състезател с Митсубиши Ево пък кара цели 3 обиколки с счупен автомобил пушещ по такъв невъобразим начин,че закриваше видимоста по трасето.
И всичко това се случва по едно и също време.
Състезателя с реното се пали и отбива,другият с митсубишито прави димна завеса след него,последва объркване на царски и другите претенденти в челната 3ка.
Абе смях отвсякъде.
Голямо шоу беше.Ако някой има фотоси на ситуацийте моля да постне,че не си бях взел апарата!
Айде поздрави.

Един от рейсърите се завъртя на първия десен завой и отнесе поставените от някой полуидиот пожарогасител и метла

Добре че момчето удържа колата при завъртенето и не се удари никой от преследващите го плътно 2 автомобила.
В най-голямият клас състезател с рено клио се подпали преди последния десен завой и отби в пряката водеща за бояна и използваща се в момента за аварийни отбивки и спирайки да загасят автомобила му подлъга Царски и още 2 автомобила(друг еволюшън и субарото- да ме извинят,че просто немога да си спомня точните имена и неискам да пиша глупости) след себе си в калабалъка.
Оттам 3те автомобила навлизайки в отбивката се усетиха и едно спиране на метри от ошашавената публика и задна!

Цялото класиране се размести.Друг състезател с Митсубиши Ево пък кара цели 3 обиколки с счупен автомобил пушещ по такъв невъобразим начин,че закриваше видимоста по трасето.

И всичко това се случва по едно и също време.
Състезателя с реното се пали и отбива,другият с митсубишито прави димна завеса след него,последва объркване на царски и другите претенденти в челната 3ка.
Абе смях отвсякъде.

Голямо шоу беше.Ако някой има фотоси на ситуацийте моля да постне,че не си бях взел апарата!

Айде поздрави.
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Ако някой е смимал моля да пусне снимки да се порадваме и ние които не можахме да отидем 

THE ONE & ONLY E30
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
сони снима,митсубишото дето горя е на борисов-ако не се лъжа запали се точно пред нас,бахти тея със какво карат
пилота направи още една обиколка,незнам защо и си чадеше
много добро каране от танев,аз за него си викам,че ми е приятелче
много добро каране направи и момчето със голфа със двигател от мотор,със задно предаване,голямо евала,жалко че не финишира,също и митсубишито,коео беше единствения конкурент на аудито-рс-6 изродска машина
лично аз съм доста доволен от видяното

много добро каране от танев,аз за него си викам,че ми е приятелче

много добро каране направи и момчето със голфа със двигател от мотор,със задно предаване,голямо евала,жалко че не финишира,също и митсубишито,коео беше единствения конкурент на аудито-рс-6 изродска машина
лично аз съм доста доволен от видяното

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Да дам малко инфо!
Мотора на голфа доколкото знам е от хаябуса и караше много добре момчето!Явно обаче направи си сам зглобката го предаде.Най ме е яд за митубишито което сигурен съм щеше да мине аудито ако не се беше предало.Стана добро състезание като цяло.Много публика,добро време като цяло(абе студ си беше
) и интересна надпревара.
Жалко за момчетата на които им се развалиха автомобилите и успех в следващото състезание.

Мотора на голфа доколкото знам е от хаябуса и караше много добре момчето!Явно обаче направи си сам зглобката го предаде.Най ме е яд за митубишито което сигурен съм щеше да мине аудито ако не се беше предало.Стана добро състезание като цяло.Много публика,добро време като цяло(абе студ си беше

Жалко за момчетата на които им се развалиха автомобилите и успех в следващото състезание.

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
снимах с камерата, по - късно ще го обработя и ще го пусна.
доста добро беше състезанието, хареса ми
доста добро беше състезанието, хареса ми

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4