гръмна ми airbag-a ПОМОГНЕТЕ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
гръмна ми airbag-a ПОМОГНЕТЕ!
Както си карам и без да искам влязох в 1 дупка при което в дяснятя колонката и врата аербезите ми се отвориха.Не съм карал бързо, не повече от 50км.Колеги,помогнете какво да правя? Каското дали поема такива щети?
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: гръмна ми airbag-a ПОМОГНЕТЕ!
Мисля че трябва да идеш до застрахователната компания където ти е каското и да им обясниш какво се е случило и те ще ти кажат дали ще платят или не.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Каското принципно би следвало да поема такива щети, стига те да бъдат окачествени като щети в следствие на ПТП. хубаво щеше да бъде да викнеш КАТ дори и да ти напишат акт, поне ще имаш някакъв нормативен документ, на който да се основаваш в исковете си....
въпреки всичко това е егати гадния номер!!!!! за такива неща хората в белите страни съдят общините за милиони евра неимуществени щети (стрес, оронен престиж, обида....)
въпреки всичко това е егати гадния номер!!!!! за такива неща хората в белите страни съдят общините за милиони евра неимуществени щети (стрес, оронен престиж, обида....)
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Точно общната трябва да поеме всички щети. Отиди пак до дупката, извикай КАТ или дори полицията за да ти издадат някакъв документ и ги емвай! В тази държавица само борба трябва за да си ползваш правата.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
pazokolarov написа:Точно общната трябва да поеме всички щети. Отиди пак до дупката, извикай КАТ или дори полицията за да ти издадат някакъв документ и ги емвай! В тази държавица само борба трябва за да си ползваш правата.
точно!!
И не стискай зъби, не вади пари от джоба си!Съди общината!!Нито ще си първия, дето ще спечели, нито последния!!Просто ще си един от малкото, който ще се заемат!!!
Късмет ти желая!!
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
lukri написа:от каското ми казаха че не поемат такива щети![]()
Как да не поемат това глупости,колко хора си слагаха гръмнати само за да земат пари,я не им се давай,кажи на брокера ти веднага ги сменяш и ще пишеш до шефа му писмо
- Vilio-SAXOTO
- кандидат ентусиаст
-
абе кво става с тези коли?това е втората кола 320д която чувам че се е задействал бега от дупка
това нее нормално трябва да се мисли какво да се направи зада несе задеистват и на мойта кола че ще ме фане много яд 

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
Re: гръмна ми airbag-a ПОМОГНЕТЕ!
lukri написа:Както си карам и без да искам влязох в 1 дупка при което в дяснятя колонката и врата аербезите ми се отвориха.Не съм карал бързо, не повече от 50км.Колеги,помогнете какво да правя? Каското дали поема такива щети?
хайде честито.

при мен се отвориха същите, ама отляво. преди месец. ама при мен скоростта в дупката беше 80-90. застрахователя се опъва да плаща, щото нямам протокол, за което сам съм си виновен.

тая седмица ше го решавам проблема в официален сервиз.

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
lukri написа:от каското ми казаха че не поемат такива щети![]()
поемат, поемат. ама трябва да имаш протокол за птп. чичко милиционер ще ти пише акт 120 кинта и 7-8 точки за несъобразена с пътя скорост по чл. 20.
ма за целта се иска и дрегер.

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
bruce.mclaren написа:lukri написа:от каското ми казаха че не поемат такива щети![]()
поемат, поемат. ама трябва да имаш протокол за птп. чичко милиционер ще ти пише акт 120 кинта и 7-8 точки за несъобразена с пътя скорост по чл. 20.
ма за целта се иска и дрегер.![]()
А какви са тия протоколи, къде сте застраховани какви са тия работи все едно в 3 часа посреднощ да се прибирам между някакви села дето на картата ги няма даже и ми грумне бега къде ще търся полицай,какви са тия протоколи много ми е Х,досега никога не са ми искали,даже в момента съм в Пловдив и по пътя една птица ми отнесе огледалото,звънах си на брокера и му викам така и така а той - Няма проблем.
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
тони6600 написа:bruce.mclaren написа:lukri написа:от каското ми казаха че не поемат такива щети![]()
ма за целта се иска и дрегер.![]()
А какви са тия протоколи, къде сте застраховани какви са тия работи все едно в 3 часа посреднощ да се прибирам между някакви села дето на картата ги няма даже и ми грумне бега къде ще търся полицай,какви са тия протоколи много ми е Х,досега никога не са ми искали,даже в момента съм в Пловдив и по пътя една птица ми отнесе огледалото,звънах си на брокера и му викам така и така а той - Няма проблем.
къде съм няма значение. сички застрахователи гледат да ти лапнат парите, а когато дойде време да плащат да те прее*ат.
веднага след случката, катаджиите ги викнах за протокол, ама като ми казаха акт по чл. 20, точки, че и дрегер преди това, разбирай два акта

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2