м5
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: а
kris4o написа:пи4 коята е е 39 99г слойиь и фарове от 22 стопове искам да я направя м пакет имам сервиз за тенекид и боядйииски услуги ако иска6 мога да ти боядисам някои детаил или да я полираме в замиана да си изкарам калапи от твоите брони гарантирам 4е ако се сагласи6 6те остане6 много доволен
Някои може ли да преведе за нас простоте хора

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: а
kris4o написа:пи4 коята е е 39 99г слойиь и фарове от 22 стопове искам да я направя м пакет имам сервиз за тенекид и боядйииски услуги ако иска6 мога да ти боядисам някои детаил или да я полираме в замиана да си изкарам калапи от твоите брони гарантирам 4е ако се сагласи6 6те остане6 много доволен
Превод:
пич колата е е39, 99г. сложих и фарове от 22 стопове (тука и аз не разбирам). Искам да я направя М пакет. Имам сервиз за тенекиджийски и бояджийски услуги, ако искаш мога да ти боядисам някой детайл или да я полираме в замяна да си изкарам калъпи от твойте брони. Гарантирам че ако се съгласиш ще останеш много доволен.
Край на превода
ПИЧ НЕМА ТАКЪВ КАТО ТЕБЕ

да мом4ета барзах 4е имах работа и неможах да го напи6а преди се занимавах с брони калапи и споилери. имам е 39 бмв 99г паредих му фарове стопове от 2002г м джанти сега искам да му сложа брони от м5 и затова питам имали някои които иска да свала от неговите брони калапи а в заляна да му боядисам не6то по колата ако има забележки ако не да му дам пари
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Е ти от кат имаш брони калъпи лесно ще си направиш ... това не е решение,а и проблем ли е да си продаваш след това брони или завист нз....някой хора недоволстват когато кадърни кадри намират начин да изкарват пари а в същото време търсят стъклопластови или пласмасови брони да си купят тънко и менте .... хора различни...върви ги разбирай ...
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2