От каде се е зародила любовта ви към БМВ ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

От каде се е зародила любовта ви към БМВ ?

Мнение от _BmW_™ » 26 Сеп 2008, 23:20

Нека в тази тема секи да напише какво го кара да истръпва когато се качи в БМВ !? (и защо толкова обича тази марка ? )

ПС.
ако сметнете че тази тема не е за тук моля само я преместете !
Последна промяна _BmW_™ на 26 Сеп 2008, 23:31, променена общо 1 път
///M
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 26 Сеп 2008, 23:30

Моята история е следната :
Като бях малак Софииски дришлю (на 1-2 годинки) Бащами ми показа един мотор (който в същнос е бил на дядоми поле на баща ми и сега мои :) ) и то не какъв да е мотор ами БМВ Р75 от 1931г.
Този мотор даде началото на моята любов към марката БМВ и с годините стана като религия за мен този мотор е здрав и до ден днешен и се планира Реставрация :) Но обратното на очакванията на баща ми вместо по моторите аз се запалих по Автомобилите на 6 годинки имах почти цялата колекция на картинки от дъфки ТУРБО (които още си пазя) това е моята история на кратко :) :) :)

ето и мотора за които говорим :)

Изображение
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 26 Сеп 2008, 23:47

ми израснал съм в бмв :) като бях на 2-3 години имахме няква е30-ка ама не помня вече каква. После към 93-93 м3 е30 та чак до 1999-2000 година и общо взето съм израстнал в бмв :)
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 27 Сеп 2008, 0:08

защото харесвам хубавите коли , а бмв са най-добрите във всяка гледна точка и с друга кола нема такъв кеф .....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 27 Сеп 2008, 6:16

Бях на 3 години, когато наще си взеха Ford Capri, на 5 си взеха Е30 и тогава в Плевен бяха около 4 БМВ-та само, после Пасат 5(бях на 16 години, смятайте колко години го карахме онова БМВ и още се движи в Плевен) и го откраднаха и после пак БМВ(дето карам сега). Та така - БМВ си ми харесва, а и интериора на 5-цата(за годините си) е много по-хубав от този на Е класа, а и Е39 има една от най-красивите форми на автомобил, които съм виждал :) .

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Сеп 2008, 8:28

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 27 Сеп 2008, 11:44

Исках да покажа на баща ми че френските коли са боклуци :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 27 Сеп 2008, 12:03

Моята любов към марката дойде през онези мутренските времена когато на моя най-добър приятел баща му си купи Е-38 беше ми нужно само едно докосване до този автомобил за да разбера че това ще бъде моята любима марка за на пред.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 27 Сеп 2008, 12:16

От малък от както се помня винаги съм харесвал марката бмв... дори и имах такава играчка количка бмв е 36 купе и от малък...а чуството като се качиш в бмв не може да се опише с нищо...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 27 Сеп 2008, 12:21

Mecho написа:От малък от както се помня винаги съм харесвал марката бмв... дори и имах такава играчка количка бмв е 36 купе и от малък...а чуството като се качиш в бмв не може да се опише с нищо...

:yes: :yes:
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 27 Сеп 2008, 13:22

Ето това ме запали по БМВ - това е снимка на първото ми е30 318
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 27 Сеп 2008, 14:31

Аз съм малък още ... на 16 и същевременно не толкова малък :D BMW харесвам от много време, но преди 1-2 години когато баща ми даде да карам колата си казах 'BMW ще е !" И карах не с каква да е скорост, а със 120 km/h ! :mhihi: На прав път естествено, но пак си беше изживяване 8) Аз съм '92 набор а това е36 в галерията е в нас от '96-та година и с гордост ще кажа че до миналата седмица не се беше случвало да не запали :bowdown: Мисля че е излишно изречението че това са най-здравите коли които предлагат удобство.

И държа да отбележа че баща ми е имал общо 7 коли от които БМВ-то е последна. ;) Имам снимка на първия учебен ден до колата и тогава като я видиш на пътя е все едно в момента вижаш тези 3-ки (не им знам купето още как го наричат...)

Изображение

Като имаш предвид че не всеки в днешно време може да си позволи такава кола.
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 27 Сеп 2008, 14:58

Моята любов към марката датира от 89 година когато баща ми си купи една Е21 която кара6е доста време. Тя бе6е първата кола на която се научих да карам преди 11 години и първата която гепих от семейния гараж за едно лудо возене с аверите и кварталните девойки. От тогава никоя кола не ми е правила такова удоволствие да я карам като това от БМВ а смених 10-тина автомобила ве4е от тогава. Сега не карам баварец и ми е много вътрешно ама се надявам следвашата кола да е Е46 купе.

:) Блажени са вярващите дет се вика.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Сеп 2008, 16:30

Както каз един колега и аз нямам още мое лично БМВ но знам че скоро време(скоро е)ше си имам.........

На времето когато бях на шес-седем години имахме Е30(седан,червено,незнам каквъ модел точно),след тованямахме възможност за БМВ и баща ми караше некви други таралясници но секи ден ми повтаряше как ше си купиме Е34 просто бях полудял по тая кола(то и баща ми ама пари требват).Даже ми беше купил количка 1/24 мисля и си я носех в училище и разправях как ше си купиме такава кола(другите деца ми се смееха,ама това не ми пукаше).Минаха три-четири години и когато бях пети или шести си купихме Е34 520i,колата беше доста неподдържана,с доста забележки,производство от наи първите,без екстри,но дв седмици се возихме неспирно в тая кола,нямаш такъв кеф.След две години го продадохме(не за друго беш дало фира,харчеше като газка),зехме си Е36 325tds комби,със сички екстри,уникално запазена,те тая кола ше я помна много време,и така до сегашната Е39 525d и дано занапред само БМВ да се кара в семеиството и след някоя година ше си купа моито лично БМВ.

Със сигурност знам нещо,че ше науча и децата ми да обичат толкова БМВ колкото и аз го обичам!!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 27 Сеп 2008, 16:40

Дано по-скоро да ти се случи колега.Защото удоволствието от автомобила с пропелер на капака е нещо заради което си заслужава да се бори човек и наистина е за цял живот.

Следваща

Назад към Страхотни истории