каво да си купя BMW5 или новото МОНДЕО

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

каво да си купя BMW5 или новото МОНДЕО

Мнение от RADKO » 26 Сеп 2008, 14:24

бмв-то струва около 80000 бона а мондеото с доста повече екстри струва55000 .досега съм карак=л почети само бмв имал съм две 3-ки и 7-мица писна ми да карам стари дараци за това съм се ориентирал към нова ,както виждате цени си струва да се замислиш дали да не сменя марката,а това новото монсео като го гледам кърти мивки.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 26 Сеп 2008, 14:58

Никой не може да ти повлияе на избора , той си е твой. Ако очакваш мнение от нас , означава че ти самия незнаеш какво искаш, което не е най-доброто решение на ситуацията. Несъпоставими са 2-те марки , 2-та автмобила . И на мен ми омръзва вече марката , но като дойде време да си купувам нова пак си взимам от същата. Не забравяй че Форд не е БМВ :yes: . Имай в предвид , че ако закупиш Мондео , БМВ-то ще ти липсва поради милион причини , а при обратния сценарий няма дори да се сетиш че си искал Мондео . Това е лично мое мнение. Хайде , подяволите.... все пак ФОРД не е БМВ. Потребителската кошничка си е твоя и ти си определяш приоритетите и финансовите възможности.
Специалист-Икономист

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 26 Сеп 2008, 15:29

Колегата VODKARULEZ е прав!
Аз ще добавя следното, аз нямам възможност за ново БМВ, за това карам Е39 98-ма. В работата карам служебни коли постояно, който са задължително нови, но и няма и нито една БМВ, Мерцедес и Ауди, всекви други марки от Дачия до джип Мицубиши, е спрямо моето мнение още не са стигнали моето, което е 98-ма, а те са от 2006-2008г.
Сега се сещам за едно, при натискане на ключа ми се затварят всички прозорци и люка включително, на мицубишите всичко се затваря, люка остава отворен!! - добре бе толкова ли не могата да се сетят тия японци???
Ето това е от мен, колегата е прав, ти решаваш!
Моя отговор е нищо друго освен БМВ, Мерцедес и Ауди, може да е старо но е..........
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 Е39 M52B20

Мнение от Karlo » 26 Сеп 2008, 16:16

Само едно ще кажа: не могат да се сравняват на сериозно двете МПС-та.
Има марки, с които BMW може да се сравнява, но не и Ford...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 26 Сеп 2008, 17:20

Аз би те посъветвал за тези пари да се ориентираш към някоя 5-6 месечна втора употреба от Германия, въпреки дължимия акциз. Веднъж излязла от магазина колата поевтинява с 20%, т.е. ще разполагаш с доста повече екстри от чисто нов базов модел.
А за онова другото, много красивото (което е вярно), при тази алтернатива за БМВ, просто не си струва да се говори, СРАМОТА е! :mhihi: Ще ти излезе много по-евтино, но пък и няма да излизаш от сервизите. Верно, че всичко си е до късмет, ама от личен опит я ненавиждам тази марка :evil: Дори и някой да ми я подари ще я взема само за да я продам :twisted:
В крайна сметка избора си е твой, но каквото и да решиш ти пожелавам много и безаварийни километри с огромно настроение!
Изображение
ИзображениеИзображение

DS Motorsport
Аватар
Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 26 Сеп 2008, 18:15

Как може да пуснеш такава тема в BMW форума?! :dunno: :kuku: Какъв мислиш,че ще е отговора тук?! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Re: каво да си купя BMW5 или новото МОНДЕО

Мнение от VT5602AK » 26 Сеп 2008, 18:18

RADKO написа:бмв-то струва около 80000 бона а мондеото с доста повече екстри струва55000 .досега съм карак=л почети само бмв имал съм две 3-ки и 7-мица писна ми да карам стари дараци за това съм се ориентирал към нова ,както виждате цени си струва да се замислиш дали да не сменя марката,а това новото монсео като го гледам кърти мивки.
най хубавия форд е продадения,а на циганин и на форд зимата не им се работи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 26 Сеп 2008, 18:46

Мондеото е далеч назад ....да ти кажа чесно имам и чисто нова корса 2008 е няма сравнение с Бмв-то ,не може да се връцка ...а и мисълта само ,че караш БМВ прави удоволствието от шофирането още по-голямо
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 26 Сеп 2008, 18:47

Никой от тук кяма да ти препоръча форд поради разбираеми причини...Аз знам само 2 неща.Едното е,че Форд-а е създаден да има по-хубава кола от Опел-а..И другото което знам е че коза и Форд не боледуват ...директно умират..И за второто съм много обеден от личен опит ... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

СТРУВА си да се помисли!

Мнение от noname » 26 Сеп 2008, 18:58

pazokolarov написа:Аз би те посъветвал за тези пари да се ориентираш към някоя 5-6 месечна втора употреба от Германия, въпреки дължимия акциз. Веднъж излязла от магазина колата поевтинява с 20%, т.е. ще разполагаш с доста повече екстри от чисто нов базов модел.

СТРУВА си да се помисли!

Жалко че колкото и да мисля тези финанси ми се виждат невероятни :bcry:

Успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 26 Сеп 2008, 19:50

по хубаво от новото няма :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от noname » 26 Сеп 2008, 21:34

Ca_Ma написа:по хубаво от новото няма :!:

FORD :bs: :wtf:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 26 Сеп 2008, 22:18

Стига бе, Форд...

Всички нови Мондео-та, като се появят на пазара и са хвалени та прехвалени а точно след една, две години се оказват ебати кенефите...

Не се излъгвай да го купуваш това недоразумение, че после не можеш и да го продадеш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Сеп 2008, 0:17

абе,като ви е омръзнала марката ми сменяйте я.карали стари дараци и искали нещо ново и с много екстри :roll:
пълен форума със заблудени овчици
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 27 Сеп 2008, 0:26

да го мащаш тоя форд ! бмв-то е 10 пъти по добро.
It`s party time !

Следваща

Назад към E39