Za BMW club v Moskva
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Za BMW club v Moskva
Moi priatel, koito jivee v Moskva mi razpravia za edin tamoshen klub na BMW....negovia nai dobur priatel
rusnak/ mnogo bogat bil/ chlenuval tam i go vzel vednuj s nego na edna sbirka. Razvpravia mi "nyamash predstava za kakvi mashini stava vapros"....sichko pochti bilo E46 s nekvi nevoroyatni tunings....se nyakvi momcheta s mnogo kinti. Kluba bil ne samo za avtomobili a i za motocikleti. Kaza che specialno lyatoto sichki se dignali ot Moskva do Germany za nekuv mejdunaroden sabor na entusiastite
Chudya se koga vsichki nie shte mojem a si pozvolim takova neshto....bi bilo chudesno a
Moje bi kato ni priemat v EU

Niakoi den , kogato...
Ne zabraviai che vsichko e svarzano s pari.Ako gi imahme v izlishak , vsichki shtehme da karame MPower i CSi i vsichko...
Kofti obache e che gi nema...

Kofti obache e che gi nema...

- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: Za BMW club v Moskva
quixzole написа:Moi priatel, koito jivee v Moskva mi razpravia za edin tamoshen klub na BMW....negovia nai dobur priatelrusnak/ mnogo bogat bil/ chlenuval tam i go vzel vednuj s nego na edna sbirka. Razvpravia mi "nyamash predstava za kakvi mashini stava vapros"....sichko pochti bilo E46 s nekvi nevoroyatni tunings....se nyakvi momcheta s mnogo kinti. Kluba bil ne samo za avtomobili a i za motocikleti. Kaza che specialno lyatoto sichki se dignali ot Moskva do Germany za nekuv mejdunaroden sabor na entusiastite
Chudya se koga vsichki nie shte mojem a si pozvolim takova neshto....bi bilo chudesno a
![]()
Moje bi kato ni priemat v EU
![]()
![]()
ми руснаците са бъкани с кинти ... ние сме смешници с нашите коли ...

Ne e nai-vajnoto s to4no kakav model si.Za men e sa6testvenoto,4e si maniak na tema BMW.A i tozi model,koito vseki ima,da go poddarja dobre.V 4ove6kata priroda e zalojeno 4ovek da se stremi kam po-novoto o po-savar6enoto.Dori da ima6 ne6to savsem novo,6te izleze o6te po-dobro i po-novo sled tvoeto.No hubavo e 4ovek da e maximalist i da iska edno B10 Alpina naprimer 

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
na men mi stiga
E34 B10 biturbo

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Alpinata...
Абе, то Алпината, редовно участва в Руските БМВ форуми, а миналата година като ходи в Москва е ходил и на 2 техни сбирки... Той може да разкаже информация от първо лице.... Доколкото си спомням тогава се е повозил в Е32 750Li и е лудо влюбен в тия седмаци... само за седмаци ми говори... 

Re: Alpinata...
LandShark написа:Абе, то Алпината, редовно участва в Руските БМВ форуми, а миналата година като ходи в Москва е ходил и на 2 техни сбирки... Той може да разкаже информация от първо лице.... Доколкото си спомням тогава се е повозил в Е32 750Li и е лудо влюбен в тия седмаци... само за седмаци ми говори...

А ,има хубави модели БМВ, но не са чак пък толкова. Иначе има от Е30 до Е46. А това за пътуването до Германия са пълни щуротии... Да се втурнеш на 5000км поход и да се вадиш Шенгенска виза!!! Може и двама трима да са ходили.
Единствено им завиждам за цената на бензина. Преди две години едил литър А95 беше равен на 80 ст. !!!!
Да, това е местото, но хората с такива седмички наистина са страшно малко (е, в БГ са нула
). Това място е в единия кряй на гребния канал в месността Крылатское в Москва. Най интереснотое, че през зимата, когато водата в канала замръзне, (при -30) има смелчаци, които си карат БМВ-тата върху леда. А все пак си е канал, има поне 5 метра дълбочина...
Другото странно е, че винаги пристигат хора които никой не познава. Те от 3 или 4 години само там се срещат (без никакви уговорки). Аз като бях там беше дошъл един тип с много красиво Х5. Спря и всички го погледнаха и чакаха да слезе за да се запознаем. Но той почна да говори по мобилния и след 10 минути запали колата и си тръгна :-)
Та такива истории. Ние обаче никога няма да ги стигнем тези в Москва, защото сме малка държавичка...Но поне да съберем клубна численост ще е добре. :-)

Другото странно е, че винаги пристигат хора които никой не познава. Те от 3 или 4 години само там се срещат (без никакви уговорки). Аз като бях там беше дошъл един тип с много красиво Х5. Спря и всички го погледнаха и чакаха да слезе за да се запознаем. Но той почна да говори по мобилния и след 10 минути запали колата и си тръгна :-)
Та такива истории. Ние обаче никога няма да ги стигнем тези в Москва, защото сме малка държавичка...Но поне да съберем клубна численост ще е добре. :-)
В допълнение: Те хората в тамошния интернет форум са около 600-700 а може би вече и повече, та интересното е, че постоянно се засичат в Москва, гонкат се по улиците и са много дружни. Сещам се преди година една дама имаше проблем с некви тамошни бандити - блъснали я и я притискат за пари. Та момичето се обадило на едно две приятелчета от БМВ клуба. След известно време, когато по пътя наближили 3 БМВ-та петици и спряли до тях, бандитите сменили коренно тона на разговора, заплатили щетите на мацката и се изпарили. Просто много ме накефи този случай.
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Alpina написа:В допълнение: Те хората в тамошния интернет форум са около 600-700 а може би вече и повече, та интересното е, че постоянно се засичат в Москва, гонкат се по улиците и са много дружни. Сещам се преди година една дама имаше проблем с некви тамошни бандити - блъснали я и я притискат за пари. Та момичето се обадило на едно две приятелчета от БМВ клуба. След известно време, когато по пътя наближили 3 БМВ-та петици и спряли до тях, бандитите сменили коренно тона на разговора, заплатили щетите на мацката и се изпарили. Просто много ме накефи този случай.

11 мнения
• Страница 1 от 1