Въпрос за климатроника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
След като прочетох какво сте писали...го пробвах...
И така...днес не беше 12 или -12 C ама си работеше
...след като бе загряла.
Изключих, изкарах ключа и натиснах REST...светна лампиичката на копчето...и започна да си духа топло...
Маса яко
Пък това, че имам печка...нещо не ми се вярва
И така...днес не беше 12 или -12 C ама си работеше

Изключих, изкарах ключа и натиснах REST...светна лампиичката на копчето...и започна да си духа топло...
Маса яко

Пък това, че имам печка...нещо не ми се вярва

- marto9111
- Потребител
-
- Кара: с цвичение на гуми
- Мечтае да кара: E24 M Power
Колега на едно приятелче имаше като твоя проблем, смени таблото, с което се командва климатроника и се оправи ! Ако те интересува имам такова табло !Ако те интересува звънни : 0888 809 766
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Re: Въпрос за климатроника
BMW_police написа:Благодаря!!!
Но все пак искам да попитам разбрах това за ресета , но въпроса ми е хаби ли много ток от акумулатора и дали индикира някъде ,че съм го вклчил или само го натискам и нищо не светва?
Мисля че не ме разбрахте за първия въпрос. Преди това карах мерцедес при него когато променя градусите автоматично се променяше и силата на духане а при бавареца това не се случва? Не отказва вентилАТОРА ПРОСТОИСКА АЗ ДА ГО КОМАНДВА И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС ЗАДАДЕНИТЕ ГРАДУСИ и автоматично да се настроива
Ако искаш като променяш градусите да ти се променя и скоростта на вентилатора трябва да си го пуснал на AUTO, иначе не става. Ако и в този случай не стане, си купи таралежчето което управлява вентилатора, или по точно стъпковото моторче.То като се прецка не иска да ти увеличава оборотите или си прави квото си иска само.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2