Какви джанти да сложа за зимата на Е60-16" или 17"
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Какви джанти да сложа за зимата на Е60-16" или 17"
В момента съм с 18" джанти и си мисля, че каквито и гуми да се сложат няма да е добре зимата с тях. Та съм се замислил да взема комплект 16" или 17". Какво ще ме посъветвате. Друг вариант е да взема 17" и да си карам с тях и зимата и лятото само да сменям гумите, че с тия 18-ки се видях в приключение. Оня ден влязох в някакви дупки по Околовръстното и ми заминаха и двете предни гуми-ебати кошмара.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
16" на E60 стоят много малки(лично менние) някак си голяма тежка кола с 16" слагаи едни хубави и наи вече оригинал БМВ 17" 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Слагай ги 17те за зиманата, няма да имаш проблеми, държат много добре.
П.С Невероятен интериор имаш на е60-та

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Колега слагаи едни 17-ки оригинални от бмв и нямаш ядове. Тука наще пътища не са за по големи джанти само ядове.
It`s party time !
((:BuKcu:)) написа:Слагай ги 17те за зиманата, няма да имаш проблеми, държат много добре.
А откаде ще ме посъветвате да си взема оригиналните 17-ки или поне подобни на тях. При официалните вносители на БМВ предполагам, че както частите така и джантите и гумите са безбожни цифри. Гледах обявите за втора ръка, но за Е-60 почти няма предлагане.
Благодаря за мнението ти за интериора. Наистина е много лачен. Аз постоянно гледам обяви на Е-60-ки и много рядко изпада такъв интериор, или е с алуминиевите лаисни или е с тъмно кафявите. И нивото на оборудване е доста високо а пък 18-ките как я отварят

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз си взех 16ки-от гумаджийницата на сребърна-аутогруп. не са нещо особено -даже не са оригинални,но не е болка за умиране и като им сложих едни джиджани тасове си стават,а пък за сметка на това гумите са достатъчно високи и трапове през зимата не са толкова да се усещат. отделно возията става много мека.....
за при нас мойто виждане-особено за зимата е :колкото се може по-малки джанти ,с колкото се може по-високи гуми!
за при нас мойто виждане-особено за зимата е :колкото се може по-малки джанти ,с колкото се може по-високи гуми!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
ако е гаранционна джанти само от дилъра. скоро имаше едни м6 джанти и искахме да ги сложим на 3ката и от мкар казаха че падала гаранцията ако ги сложим. Ако сме искали други джанти само от тях и само за 5та серия бмв.
It`s party time !
Дъра, бъра глупости
Няма никъв проблем с какви джанти си

Колега, аз махам 17" и взимам 18" . С каквито и джанти да си можеш да ги прецакаш по родните пътища. Важното е да те кефи колата. А поне моя опита показва, че дали с 16" или 18" няма голям разлика зимата, важното е гумата да е наистина добра или пък да си 4X4

Ако искаш да си караш спокойно и меко, взимай някое Пежо с 15" и няма да имаш грижи

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
V-max написа:на 530д минимума е 17ка според мен
а според мен не е...!след кат опри мене стават и съм със спортно окачване-не виждам що да не станат и при 3л дизел. 16ката си става на е60 отсекъде ....
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
16-ка джанта за зимата мисля , че е най-подходяща за е60 (говоря за пътните условия в България). Аз зимата слагам 17-ки...
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
SKISA написа:V-max написа:на 530д минимума е 17ка според мен
а според мен не е...!след кат опри мене стават и съм със спортно окачване-не виждам що да не станат и при 3л дизел. 16ката си става на е60 отсекъде ....
мойта логика е друга - на моето 330д стават само от 17 нагоре , пък на Е60 какво да става = по-малка джанта от на 3ката ли .... ? Айде преди изводите да погледнем в книжките и тогава да се изказваме , така за малко да си купя 15ки зимни гуми за предното ми 320д 150кс

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series