Никола. Мечти.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 19 Сеп 2008, 17:03

Feanor написа:
plradev написа:Как стига бе?!Бате трябва да се гордееш,че имаш такъв талант!!!Не си спомням някога да съм си купувал книга с разкази :uups: :uups: ,но това че толкова млади хора като мен(на 27г. съм) ти се възхищават на ТВОРБАТА трябва да те кара да се гордееш.РЕСПЕКТ :!: :!: :!:

Не че искам да ти противореча, но повечето млади хора книги почти не четат, съответно мнението им не е особено показателно. ;) Да не говорим пък, че тук не сме литературен форум, съответно се обръща внимание главно на идеята и не толкова на детайли като стила. Идеята на колегата е интригуваща, определено, и аз ще чакам следващата част, но прекалените комплименти не са хубаво нещо. Още повече, когато базата за сравнение е малка или липсваща. :) Щото колкото и интригуваща да е идеята, ако се напише в добър стил ще стане още по-добре. ;)

Съгласен съм с теб колега.Но и колегата се старае за това е хубаво да му помогнем с някое и друго комплиментче.И то е заслужено.
Щом всеки от нас до една или друга степен е харесал разказа,това означава,че колегата който го е написал се е справил с първото и най-важно нещо,а то е да грабнеш читателя.
Вярно има нужда от изглаждане на стила,но ние не сме литературен форум и няма как да бъдем реална критика тъй като просто както и ти казваш нямаме база за сравнение.
Но нека дерзае колега и да продължи напред и вместо да се възгордее и развали стила си да си вземе поука и да наблегне още повече на развитието си като млад писател.
А относно това,че младите хора не четат мога кажа,че от известно време насам забелязвам малко подобрение в тази насока.
Аз лично съм на 22години и обичам да чета всяква литература и при обиколките ми из по-големите книжарници забелязвам все повече хора на възраст близка до моята и все по-малко на по-зряла възраст.
Т.е. май се получава обратното младите се връщат към книгите,а старите поради липса на време и пари се отдалечават от тях.
Но както и да е.Това няма особенно значение относно разказа на колегата.Важното е да продължава да ни радва със свойте разкази,а ние като читатели да го насърчаваме да се развива.
Успех колега продължавай все напред! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 19 Сеп 2008, 17:15

Feanor написа:
plradev написа:Как стига бе?!Бате трябва да се гордееш,че имаш такъв талант!!!Не си спомням някога да съм си купувал книга с разкази :uups: :uups: ,но това че толкова млади хора като мен(на 27г. съм) ти се възхищават на ТВОРБАТА трябва да те кара да се гордееш.РЕСПЕКТ :!: :!: :!:

Не че искам да ти противореча, но повечето млади хора книги почти не четат, съответно мнението им не е особено показателно. ;) Да не говорим пък, че тук не сме литературен форум, съответно се обръща внимание главно на идеята и не толкова на детайли като стила. Идеята на колегата е интригуваща, определено, и аз ще чакам следващата част, но прекалените комплименти не са хубаво нещо. Още повече, когато базата за сравнение е малка или липсваща. :) Щото колкото и интригуваща да е идеята, ако се напише в добър стил ще стане още по-добре. ;)

Аз нямам намерение да се оправдавам ,че не чета и не се вживявам в литературен критик,за да ми е меродавно мнението относно стила на писане!!Но като по цял ден чета във форума "Помощ,загрявам","Мени обороти","320vs318is","Откараднаха ми халогените" и т.н. ,няма как да не исразя възхищението си от написаното в темата.И тъй като не сме литературен форум подкрепяме колегата да продължава да пише такива "теми",а не "Вчера избегах на куките оти са педераси"(без "Т").
А базата са сравнение е с 90% от "Страхотните историй" тук!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 19 Сеп 2008, 22:54

slatanic написа:Съгласен съм с теб колега.Но и колегата се старае за това е хубаво да му помогнем с някое и друго комплиментче.И то е заслужено.

С това съм съгласен. Но градивната критика показва посоките за развитие и ако се прави добронамерено, в нея няма нищо лошо. А какво по-хубаво от това да имаме колега който пише хубави неща И се развива? :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 20 Сеп 2008, 18:03

Евала колега...! Продължавай в същия дух..! :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 20 Сеп 2008, 22:12

Колега... :shock: :shock: :shock: :shock: Намери ли вече спонсори за книгата :mhihi:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 21 Сеп 2008, 1:48

Ония ден го четох на работа :uups: иии много ми хареса. Поздравления! С нетърпение чакам продължение ? :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 21 Сеп 2008, 18:32

Боби... Евала
Много добре написано е, прекалено добре за да стои в някакъв форум, какъвто и да е той.
Замисли се сериозно да започнеш да правиш пари от таланта си, едва ли ще са ти излишни.
Успех!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 21 Сеп 2008, 20:14

ЕВАЛА :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 22 Сеп 2008, 9:05

Feanor написа:
slatanic написа:Съгласен съм с теб колега.Но и колегата се старае за това е хубаво да му помогнем с някое и друго комплиментче.И то е заслужено.

С това съм съгласен. Но градивната критика показва посоките за развитие и ако се прави добронамерено, в нея няма нищо лошо. А какво по-хубаво от това да имаме колега който пише хубави неща И се развива? :)

едва ли ако се правим на критици ,ще помогнем за развитието на таланта на Боби........най-много да го ядосаме :mhihi: определено

ако някой колега е добър в областа,ако иска да критикува......аз просто разпускам :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 22 Сеп 2008, 21:46

vladuicho написа:
Feanor написа:

едва ли ако се правим на критици ,ще помогнем за развитието на таланта на Боби........най-много да го ядосаме :mhihi: определено

ако някой колега е добър в областа,ако иска да критикува......аз просто разпускам :D

Приемам критики, стига да подобрят писаното, а не да го оплюват само!
Благодаря на всички, следете темата, ще има продължения и няма да отварям нова тема. Няма да казвам кога ще пиша, защото от последния път минаха към 5 месеца. Надявам се да е скоро! :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Сеп 2008, 21:52

bobi_maxo написа:
vladuicho написа:
Feanor написа:

Приемам критики, стига да подобрят писаното, а не да го оплюват само!
Благодаря на всички, следете темата, ще има продължения и няма да отварям нова тема. Няма да казвам кога ще пиша, защото от последния път минаха към 5 месеца. Надявам се да е скоро! :winky:

аиде колега имаш вече върли фенове , чакаме още възможно наи скоро когато можеш :!:
It`s party time !

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Сеп 2008, 21:56

Мани го тоя несериозник. :mhihi:
Последния път го чаках 5 месеца :D
То, жената роди, бебето проходи, вече вика мама и тате,... абе.. :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 22 Сеп 2008, 22:01

rado_rf написа:Мани го тоя несериозник. :mhihi:

5 или 15 месеца, все тая. Чакането си заслужава. Като не си доволен сядай и пиши, да видим какво ще изкараш. ;)
П.С. "поосрахме" хубавата тема, ИЗВИНЯВАМ СЕ :!:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 22 Сеп 2008, 22:04

Аз пък фалирах! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Сеп 2008, 22:06

bobi_maxo написа:

Аз пък фалирах! :mhihi:

Колега казах ти праскаи 1 гнига и ще се върнеш в играта 8)
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории