ХАРЕСА ЛИ ВИ СРЕ6ТАТА ОТ 31.10.2004
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
глупава анкета
защо няма отговор " НЕ " ?
и защо правим съвместни срещи като само 2-3ма 4овека от различните клубове си говорят с другите?
всеки си седи там, където е спрял, и както винаги аудитата от едната страна, БМВтата от другата. защо не смесваме колите?
защо няма отговор " НЕ " ?
и защо правим съвместни срещи като само 2-3ма 4овека от различните клубове си говорят с другите?
всеки си седи там, където е спрял, и както винаги аудитата от едната страна, БМВтата от другата. защо не смесваме колите?

отговор не ниама зада НЕ се излагаме пред колегите ни от други градове
.а за6то правим сре6ти с други клубове питаи ниакои от организаторите за смесването на колите има6е тук таме некое и друго смесване
ти ако иска6 се смесваи ама останалите искат да са си с хората от техния клуб 

Последна промяна MASTERA на 31 Окт 2004, 22:20, променена общо 1 път
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
мотори
абе незнам ама ако ги нема6е пи4овете с МОТОРИТЕ 6теше да е о6те по тапо поне те подаржаха адренали ЕНДО ГОЛЯМО БРАВО НА ВСИ4КИ С МОТОРИТЕ
ако не беха те 6теше да има 

Ние от Алфа клуба пристигнахме леко спонтанно...но останахме доволни. Жалко, че бяхме само за малко, но така или иначе благодарение на великите моторджии и тяхната наглост да се правят на интересни пред самите куки си оказа влияние и срещата е приключила скоро след като ние си тръгнахме до колко разбирам. Както и да е...
Лошото е, че наистина бяхте се разделили на два лагера....все едно сме различни банди и ще се трепеме като по филмите
Аз лично както и други хора от клуба успяхме да се запознаем с няколко от вас....тамън се предвизихме до вашата група и куките дофтасаха.
Мисля, че занапред когато се правят подобни срещи ще трябва да има малко предварителна организация, за да може да се запознаем, да обменим опит и т.н.
Все пак всички караме коли и сме хора, независимо от каква марка се те...Главнате цел на тези клубове е да си погаме и да изкраваме приятно
Лошото е, че наистина бяхте се разделили на два лагера....все едно сме различни банди и ще се трепеме като по филмите

Аз лично както и други хора от клуба успяхме да се запознаем с няколко от вас....тамън се предвизихме до вашата група и куките дофтасаха.
Мисля, че занапред когато се правят подобни срещи ще трябва да има малко предварителна организация, за да може да се запознаем, да обменим опит и т.н.
Все пак всички караме коли и сме хора, независимо от каква марка се те...Главнате цел на тези клубове е да си погаме и да изкраваме приятно

Последна промяна KGB на 01 Ное 2004, 0:42, променена общо 1 път

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Евала на Ауди! Евала на Пежо! Евала на Алфа Ромео! Като последно но не и по важност ЕВАЛА на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ
Получи се добре, макар че не знам какво точно значи "получи" в случая но не беше лошо поне. Мястото за срещи се оказа доста подходящо както се видя за много клубове и много хора. Надявам се в скоро време да повторим начинанието но този път можем да го направим .. БМВ&Пежо&Ауди&Алфа А като падне снега задължително трбвя да пробваме Предно vs. Задно 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Интересно ми е неможе ли веднъж да се съберете като авто ЕНТУСИАСТИ,а не като привърженици на отделни марки.И така да преодолеете различията си.Мисля че на такива сбирки не е важно кой на каква марка е фен,а просто да ви обединява страста към автомобилите
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
офф-топик
Единия моторджия с син мотор се засили към нас....точно когато идвахе куките....спря ефектно с носеща се задна гума и направи нагло обратен завой точно пред тях като лекинко ги засече от там мрасна газ и каране на задна гума....куките веднага викнаха по радио станцията други куки и трагнаха към моторджийте....там се опитаха май да спрът едното 4колесно возило (four wheeler), което нагло естествено не им спря и стана играта....предполагам беше същото което се заби в храстите малко преди това
Единия моторджия с син мотор се засили към нас....точно когато идвахе куките....спря ефектно с носеща се задна гума и направи нагло обратен завой точно пред тях като лекинко ги засече от там мрасна газ и каране на задна гума....куките веднага викнаха по радио станцията други куки и трагнаха към моторджийте....там се опитаха май да спрът едното 4колесно возило (four wheeler), което нагло естествено не им спря и стана играта....предполагам беше същото което се заби в храстите малко преди това

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен не ми изглеждаше като да сме много разделени. Естествено е да се формират групички,но си бяха доста смесени. Беше ми много приятно да се запозная с момчетата с Алфите (ейй, знаят много за БМВ
) и се надявам скоро да си спретнем една обща среща! Само полицаите развалиха веселбата и сериозно заформената сбирка. За недошлите след това на Божурище - не са изпуснали нищо, освен няколкото добри старта на Явор и една много вървежна и още по-шумна ис-ка... 

Never mistake motion for action...
На Божурище щяхме да дойдем ако не беше изникнал един сериозен проблем и трябваше да помогнем на едно момче от клуба...няма да разказвам цялата история...само ще ви напиша, че ако ви ударят пияни и искат нещо да измислите не го правете...и не им се връзвайте на неща от сорта на ела до нашия квартал да ти дам парите (защото може не само да не ви дадът парите, а може и да се опитат да ви пребият)...Добре, че кукуте успяхме да ги накараме да дойдат
по-бързо, защото можеше да четете цялата история в Нощен Труд.
Там приключихме към 20:00 и до като се върнем да си довършим хапването в ресторанта стана 21:00 и...
Както и да е....важното е, че се запознахме
по-бързо, защото можеше да четете цялата история в Нощен Труд.
Там приключихме към 20:00 и до като се върнем да си довършим хапването в ресторанта стана 21:00 и...
Както и да е....важното е, че се запознахме

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2