Не баш Страхотна История...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Не баш Страхотна История...

Мнение от st.George » 22 Сеп 2008, 13:33

Кво праите в моя случей...?

Имах една много голяма любов! Незнам, може би не много правилно казано с тва "имах", щом още и още я мисля. Та..., много шеметна връзка, много бързо хлътнах...., хубавото тогава бе че всичко изглеждаше перфектно! Колко пъти в тая връзка бе намесена и участваше баварката... Ех тая кола, а камо ли пък задните седалки ако можеха да говорят... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Неразделни по всяко едно време, ако не заедно то поне по телефона... Може да се каже че и с приятелите си спрях толкова начесто да се виждам. Знам някой ще каже - Брат, ти зарад П*тка . П*тка си станал! Но не, проблема който доведе до раздялата тръгна от един такъв "приятел". Позната картинка - привечер, кафенце, питиета, много весела компания... Но в тази весела вечер въпросния "приятел", започна един доста украсен, личен и въобще не на място разговор... Всичко привидно бе Ок, но вътрешно си проклинах всяка една минута от тая изцепка... Как да е, живота си продължава, всичко уж ОК, но... По малко взе да се спомена тоя разговор и започнаха кавги и проблеми които доведоха до раздялата...
Как да е, казах си - Не е първата, няа и да е последната...

Тва беше увода на тая не толкова Страхотна История ;)

Мина си известно време. Мацката я няаше в региона, побегна да бачка и да си троши главата по морето. Простотията на френда я преглътнах и така всичко си вареше уж добре... Той уж си разбра грешката, тегли и той една майна, зе да ми разпра че няа смисъл и т.н.
Нооо... Мацката я видях преди няколко дни се завърнала. Кат се засякохме чак не се погледнахме (рядко се нервя, уж не паля лесно, но кат запаля - лошо, че и много глупости дрънкам :mhihi: :mhihi: :mhihi: )....
И ето я развръзкатааа... Оня ден, петък вечер май се наказах прекалено рано и никво излизане по дискота и т.н. не можах да напрая :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Следващата вечер, събота се заформи едно събиране в едно приятелче на по питие и комар :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Та и нея вечер, от приказка на приказка някой ми съобщи - Братле, снощи май видях оная твойта, бившата... Голямо катерене по х*я на един, май че го знаеш, големи танци, големи чудеса. Разцъквам после в нетя, сайтчета на диско клубове в региона, снимчици от партита предишната вечер, това онова... И кво да видя, май няа диско в коет да не се били наще главни герои - моя приятел и бившата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Снимки, прегръдки, аз глеам така :shock:
Базикнах го с едно СМС-че. Вярна е поговорката - гузен, негонен бяга... Почна де ми звъни на пожар, за едни оправдания и т.н. от рода - Ний са видяхме за 1-2 мин. еди си къде.., дрън дрън, дрън дрън...

Та, пак да попитам :mhihi: :mhihi: :mhihi: Кво правите в моя случей?

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Сеп 2008, 13:45

То в твоя случай твоя приятел се е представил като най-голямата слузеста п..ка. Аз ако съм на твое място оная щея вържа и ще викна манафите от пл. Македония да го нагъзят едно хубаво твоя приятел, а оная да гледа. Щото то боя бързо се забравя, ма е...нето. Па земи направи няколко снимчици и ги пусни по тия сайтове с дискотата. :mhihi:

Аре успех, па ако съм бил полезен ще черпиш по една лимонада. Държа да е жълта :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 22 Сеп 2008, 13:56

Ми брат, много гадно. Сега ще споделя и аз нещо и после ще ти кажа, ако ти е на сърце прави го, ако не незнам :)
Бях се запознал с едно девойче в дискотеката, аз и мой фр, забиваме нея и нейна фр.. и така по двойки. Онези 2та изкараха 1 месец и скъсаха. Онази се хвана с друг мой приятел.
2 години си ходим по двойки уж. Докато моя приятел не скъса с неговата и почна да налита на моята. Ама при мен разликата е че аз съм малко к**ва, така да се каже. Аве обичам я, ама обичам и другите.. просто не съм за 1 момиче а и съм прекалено млад, едва на 18 за да бъда само с 1. И тоя моя приятел като си ме знае какъв съм, само това и чакаше. Отива при моето гадже и почва да и разправя с коя съм излизал, какво съм правил и т.н. Скъсахме с момичето, защото така пожелах и тоя хоп веднага я води пред блока на новата ми приятелка!?! Ей, човек идеше ми да го размажа, единствено страха в гласа му като му се обадих по телефона го спаси да не стържа асфалта с него. Казах си майната му и продължих напред. Бившата ми приятелка така и не го огря него за което много се радвам! :mhihi:
Извинете че ви занимах, но никога не бях споделял това с никого, толкова искренно и имах нужда накрая да го кажа на някога. Сега всякаш ми е доста по леко.

На въпроса ти какво да правиш?
Аз бих направи следното. Вървиш си с приятели, виждаш ги тях 2та (бившата и твоя Много Добър Приятел) и така тънко пуксаш някой елемент от вашия личен живот :mhihi: . Примерно, мале какъв сладък родилен белег има точно на.. :mhihi: . Знам че боли, знам че е гадно, ама няма как! Аз лично много обичам да се бъзикам с такива работи.
А и предателството при мен се наказва жестоко!
Даже ако искаш да му е гадно на тоя, задължително трябва да споменеш: " аз какви работи съм правил с на тая устата, тоя сега я целува!"..
Ей айде стига съм писал глупости!
Успех! ;)
Последна промяна sk. на 22 Сеп 2008, 15:46, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от st.George » 22 Сеп 2008, 13:58

Абеее... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ако стане въпрос за е*не и за бой...:mhihi: :mhihi: :mhihi: , гарантирам ти че ще останат много доволни и двамата :mhihi: :mhihi: :mhihi: Амо що да е тъй? Бах мааму, то чак ме досмешава.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Сеп 2008, 14:09

Баси, това младото поколение били големи п..ки, вее :shock:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Сеп 2008, 14:11

Щом ти е весело,явно не е болка за умиране :) Имаше някъв израз-"Най-голямото отмъщение е прошката",та така... ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от st.George » 22 Сеп 2008, 14:29

rado_rf написа:Баси, това младото поколение били големи п..ки, вее :shock:
Мхммм :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ма си знам ама се ме влече към наборки на първата ми... ч*кия :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 22 Сеп 2008, 15:15

Няа са пуашиш, те на 13 знаят що е то ми*ет, а на 14 вече са го опитвали :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от st.George » 22 Сеп 2008, 15:16

///M3-E36 написа:Няа са пуашиш, те на 13 знаят що е то ми*ет, а на 14 вече са го опитвали :mhihi:
Ааа..., недей с тея възрасти че вече наближават годините дат аз мое съм ги правил :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 22 Сеп 2008, 15:23

Ако е за тая кадето си мисля .. по добре продължавай без нея 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от st.George » 22 Сеп 2008, 15:26

Няа значение коя е, но НЕ, не е тая коят си мислиш адашче ;) То дан е един/два боклука в тва градче :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П. Кога ше се връщаш от GB е Гошко :D ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 22 Сеп 2008, 15:30

строши им главите кво се чудиш още не знам :mhihi:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 22 Сеп 2008, 15:34

st.George написа:Няа значение коя е, но НЕ, не е тая коят си мислиш адашче ;) То дан е един/два боклука в тва градче :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П. Кога ше се връщаш от GB е Гошко :D ;)
:OT: 7 Ноември сме в БГ ,че една Е30-ка мисля да сколасам вече.. нещо комбинизонче да купиме.. със една 25-чка.. + някой жокерче.. стига да стигнат парите който съм нагласил..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 22 Сеп 2008, 16:06

Изобщо да не ти пука,мастий бол не е болка за умиране :D ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 22 Сеп 2008, 16:22

Чесно казано аз Майчето се замислих.. ти нали и там мишан хвърляше.. пък тя... яснааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории