PIONEER DEH6500R

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

PIONEER DEH6500R

Мнение от Palyo » 29 Окт 2004, 13:29

...та вьпроса ми е,вьзможно ли е да се смени цвета на осветлението и някои правил ли го е?Свети зелено и никак не се вразва с 4ервената светлина на таблото и уредите!По принцип аз от любопитство го разглобих и се оказа,че диодите са на самите бутони,че дори има червени!Даваите идеи!Мерси на всички предварително!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Re: PIONEER DEH6500R

Мнение от ivantchoG » 29 Окт 2004, 14:19

Palyo написа:...та вьпроса ми е,вьзможно ли е да се смени цвета на осветлението и някои правил ли го е?Свети зелено и никак не се вразва с 4ервената светлина на таблото и уредите!По принцип аз от любопитство го разглобих и се оказа,че диодите са на самите бутони,че дори има червени!Даваите идеи!Мерси на всички предварително!!!
Имам касетофон, на който до един от бутоните пише "ILL" /illumination/, като го задържа сменя цвета на лампите - има жълти и зелени. Щом при тебе има два цвята, сигурно има и начин "да му кажеш", кои диоди да светят.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bass mechanic » 29 Окт 2004, 16:52

Изключваш от source cd-то след това задържаш func бутона докато се появи меню, оттам си избирш цвета. Има и други настройки в менюто. После натискаш source и той пали червен.
Последна промяна bass mechanic на 30 Окт 2004, 23:01, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vento » 29 Окт 2004, 17:19

bass mechanic, това е СУПЕР, само дето 6500 не е с двуцветно осветление. Така става, ако заводско е предвидено.

Аз си мисля, че АКО наистина има зелени и червени диоди (както твърди Palyo) може би това е така, защото панелът е същият като на 7500 (който заводско свети зелено или червено). Просто за да не разработват друг, ползват един и същи, НО го няма това управление за смяна на цветовете.
Palyo - не те съветвам да го ръчкаш, за да не се повреди. АКО все пак държиш - отиди в магазин CAR AUDIO в началото на ул. "Железарска" в Капана и питай Жоро (техника там). Той ще ти каже на 100%.
D.
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към Car аудио и видео