Случка с мотора

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Сеп 2008, 7:45

тоше,що им убиваш ентусиазма на хората бе!?!?остаи ги те са ми могат...да се убият!!

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 19 Сеп 2008, 9:24

Ще видите вие като изкара той (S 70/3) 4 секундния драгстер по софийските улици :mhihi: Нема да има патрулки, нема да има матори, само той ще е :mhihi: Естествено няма да има нужда от каска щото на него Бог му е навигатор :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 19 Сеп 2008, 11:19

Ба тва истина ли е или се бъзика, бива ли да си толкооо прозт, направо не ми го побират главите, да карш тоа кенеф през ноща, без фар, на път със завои, без книжка (което е най-малкия проблем, те курсовете и без тва учат само на знаци и предимства - т.е. точно това което вие не зачитате) - и накрая полицаите били ПЕДЕРАСИ, ми кажи се как се казваш и от кое сЕло си да намерим неква връзка с теа ПЕДЕРАСИ и да видиш после ка ште търтат на задна на капака на патрулката. Дали ша си па толкоооо отворен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 19 Сеп 2008, 11:21

а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 19 Сеп 2008, 11:24

:bs:

И после батман не го ли хванаха ве, аааа, и ка се измъкна викаш.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Сеп 2008, 11:25

S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това.. :mhihi:

бате,ти си бог!аз вярвам в тебе....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 19 Сеп 2008, 11:29

Мъ аз ено нещо ни моа разбера: За ко ни и тоз праилник за движение по улцити изобщу - нии нал си знаим къ да карами, коит низнаи да са упрая. Моиш - караш, нимоиш - пак караш, тва и. Ша са знимааами сиа разни картончита да вадим от тук и от там. Ай сиктир от тука с тва зилено млеко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 19 Сеп 2008, 11:33

S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това.. :mhihi:

Бате,ти друсаш ли се?!Кажи честно :mhihi: :mhihi: :mhihi: К'ва ти е породата на теб???Не знам за какъв драгстер говориш,ама ако ти се умира в кола гледай да си сам в нея и около нея да няма други МПС!!!

Ебаси хората са се навъдили :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 19 Сеп 2008, 11:45

ам аз по4ти никои не ка4вам в бимера си ..тои затова е с 2 врати все пак не сам реис...тои си е само за мен няма нито жена нито приятелка и не искам да имам щото няма смисьл..а сьдбата не я знам може да ме бласне влак на прелез може камион..но не ме е страх да умра даже си предизвиквам садбата ама до сега виждате резултата....пиша зна4и сам тук...а $$ за дрога не давам имам си една такава с 3 букви4ки :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 19 Сеп 2008, 11:51

S 70/3 написа:ам аз по4ти никои не ка4вам в бимера си ..тои затова е с 2 врати все пак не сам реис...тои си е само за мен няма нито жена нито приятелка и не искам да имам щото няма смисьл..а сьдбата не я знам може да ме бласне влак на прелез може камион..но не ме е страх да умра даже си предизвиквам садбата ама до сега виждате резултата....пиша зна4и сам тук...а $$ за дрога не давам имам си една такава с 3 букви4ки :mhihi:

Евалата, Меееннн, влюбена съм в тебе! Па не треба и в "бимера" да ме качваш, аз си иам моя ;) Ама дето викаш, нанай си смисъл, ше останем рано вдовица :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 19 Сеп 2008, 11:55

Ей пациент след пациент. Незнам с какво привличаме лудите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Сеп 2008, 12:08

S 70/3
кандидат ентусиаст
Пуснато на: 24 Авг 2008, 13:16 Заглавие: аз карам на метан ве4е 320000км и е супер

колата която карам е опел астра на метан е само 4е не е инжекционова система вьрви супер хар4енето не го коментирам 4е е срамно 17лв 250 км градско.мои сьвет сложи си инжекция и разлика няма да усетиш спрямо бензина..а ако можеш да си позволиш и бутилка от карбонови влакна а не стоманена си направил перфектната комбинация.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Василе ,Василе бегай да си караш таксито и не пиши глупости по форумите. :mhihi:
Иначе не му се сърдете на момчето,сигурно като е писал тук е бил :weed:
S 70/3
кандидат ентусиаст

Пуснато на: 01 Сеп 2008, 12:14 Заглавие:

ужас ,,ужас ....нека ни е за урок..
да не се самозабравяме...аз като гледам кво става ми идва да зема щаига с камьни и да хвьрлям по колите дето се праят на 2,5...не сме сами на пьтя...има писти изоставени пьтища гонете се там
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Сеп 2008, 13:02

Еи ти си за лудницата. Я распрааи малко за драгстера бате ти си моя идол
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 19 Сеп 2008, 13:35

Айде пак започна разправията между децата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Сеп 2008, 13:38

Май не са ти подновили жълтата книжка, а? :roll:
Или по-скоро си успял да избягаш от някое специализирано заведение за психопати...
Думи нямам просто, за хора като теб. :help:

Извинявам се на колегите за офтопика, ама такива индивиди не трябва да са сред хората според мен. Важи също и за автора на тази тема.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории