Историята на бЕлата пуканка....... Даже Видео.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Утре е денят на страшният съд...... чакам да ми каже колегата s1z3 дали ще успее да преодолее препятсвията си с финансиите и да дойде да я земе....... или ще трябва явно аз да си рефинансирам (за сетен път) кредита........ или да я пускам отново на пазара *за трети път.....
но такъв е живота за съжаление.... сурав и курав...... докато се усмихнеш и си се озъбил.......
жалко ,хубави клипчета станаха....
http://www.youtube.com/profile_videos?user=shondy2
но такъв е живота за съжаление.... сурав и курав...... докато се усмихнеш и си се озъбил.......
жалко ,хубави клипчета станаха....
http://www.youtube.com/profile_videos?user=shondy2

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
в правилата на форума пише всичко...
ако някой иска да пише по темата, може да ми пусне едно лично
........
отключвам темата по молба на автора.
ако тръгне пак в посока чат руум, ще се наложи да приключи... има си лични съобщения за тази работа.

ако някой иска да пише по темата, може да ми пусне едно лично

........
отключвам темата по молба на автора.
ако тръгне пак в посока чат руум, ще се наложи да приключи... има си лични съобщения за тази работа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
оп-са
колата вече има ксенонец немски Хелла Мела некви неща...... 6000калвина , нови скорости нов съединител и дрън дрън дрън - списъка е кратък
Горе упоменатото Титаниево гърне + резонатор и тръби
Нови Свещи - NGK
Масло - Castrol Magnetec 10W40
Нова Верига (Швак)
Нови Оптяжни ролки
Нов Ремък на алтернатора
Нов Алтернатор
Нов в.филтър
Нов м.филтър
Нов б.филтър
Нов стъпков мотор (втора ръка работещ)
Рециклиран Стартер (напълно рециклиран)
Нови кабели на свщите (бреми)
Нова скоростна кутия (м42)
Нов съединител (лука)
Нови тампони на носачите (моог)
Нови биалетки (моог)
Нови тампони на заден мост
Нови тампони на задните амортесиори
но най-важното е че си имам Alpina емблеми за цялага кола ,снощи ги сложих и съм адски щаслив от факта
по-късно снимки..... сега само на ксенонеца

Горе упоменатото Титаниево гърне + резонатор и тръби
Нови Свещи - NGK
Масло - Castrol Magnetec 10W40
Нова Верига (Швак)
Нови Оптяжни ролки
Нов Ремък на алтернатора
Нов Алтернатор
Нов в.филтър
Нов м.филтър
Нов б.филтър
Нов стъпков мотор (втора ръка работещ)
Рециклиран Стартер (напълно рециклиран)
Нови кабели на свщите (бреми)
Нова скоростна кутия (м42)
Нов съединител (лука)
Нови тампони на носачите (моог)
Нови биалетки (моог)
Нови тампони на заден мост
Нови тампони на задните амортесиори
но най-важното е че си имам Alpina емблеми за цялага кола ,снощи ги сложих и съм адски щаслив от факта

.

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
lazaronni написа:Братчед колата става много луда, защо не си махнал тия белите детайли отинтериора още или ти харесват или си ги пребоядисал, само една боя плюс черна хела отпред и на мигачите плюс едни АЛПИНА джанти ииии лудницата
аз ти казах че ще стане луда ,не ме кефат ама не ме и дразнят ,страх ме е да не ги изпочупя при демонтажа..... Джанти си имам а другите неща за хелата и мигачите можеш да помогнеш а не само да подпитваш

biko написа:маи някои си мрази колата щом ще слага хидравлична ръчна![]()
![]()
![]()
а това е пътя каъм дрифтинг форума
ко да праиш Шанс , 7 коли караха след мен тази вечер да си правим сеира на парзаляне

ето и най-последната ми придобивка

- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Тротинетка :(
- Мечтае да кара: BMW
Искам да кажа 1 голямо ЕВАЛА на Shondy !!!
Вчера (понеделник) на ОМВ Люлин направихте голямо шоу ти и още 1 пич с е46 ...
Е30-ката ти е адската
Бяхме с 1 приятел просто седящи (лапета сме нямаме книжки коли и така нататък) но от това което видях още с влизането ти в ОМВто получих душевен оргазъм
НЯМА ТОЛКОВА КРАСИВА 30ка
От малък ме вкарахте в сектата наречена е30

Вчера (понеделник) на ОМВ Люлин направихте голямо шоу ти и още 1 пич с е46 ...
Е30-ката ти е адската

Бяхме с 1 приятел просто седящи (лапета сме нямаме книжки коли и така нататък) но от това което видях още с влизането ти в ОМВто получих душевен оргазъм

От малък ме вкарахте в сектата наречена е30

А аз прибирайки се към нас се сдобих и с едно бездомно пале

а на теб мога само да ти пожелая по скорошно осъзнаване на диагнозата бмв и неговата секта е30