спешно помощ за сгафила и нищо не разбираща
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Прага си е железен и най-лошото е, че не се продава като отделна част, а само със средната колонка.С две думи е много скъпо и не рентабилно да се разколачи цялата кола, заради леко сгънат праг.
Решението е добър майстор, които да го изправи с обратен чук и след това да го извая с кит.Задължително, ама наистина задължително питай майстора как ще ти го прави, защото повечето трупат огромно количество кит, без да изправят прага и после става грозна картинка
Решението е добър майстор, които да го изправи с обратен чук и след това да го извая с кит.Задължително, ама наистина задължително питай майстора как ще ти го прави, защото повечето трупат огромно количество кит, без да изправят прага и после става грозна картинка

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
ръжда
Колежке, ако въобще отвориш фоума де,
в твоя изгода е да се разбереш с тенекеджията да не ти нагрява прага докато го изчуква. Аз като бивш бояджия знам че купето (в тва число и праговете) на БМВ Е39 е поцинковано (това е слой цинк върхо тенекията, които пази от ръжда)! Кажи му: "Изчукай я на студено и не я изправяй с флекса на края. По-добре малко повече кит там, отколкото ръжда.
Успех!!!!
в твоя изгода е да се разбереш с тенекеджията да не ти нагрява прага докато го изчуква. Аз като бивш бояджия знам че купето (в тва число и праговете) на БМВ Е39 е поцинковано (това е слой цинк върхо тенекията, които пази от ръжда)! Кажи му: "Изчукай я на студено и не я изправяй с флекса на края. По-добре малко повече кит там, отколкото ръжда.

Успех!!!!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Не може да се изправи, ако не се завари ос за обратния чук
И няма такова нещо като поцинковано BMW, това да не е ауди.Чист черен грунд си е отдолу.

И няма такова нещо като поцинковано BMW, това да не е ауди.Чист черен грунд си е отдолу.
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
аха
Сине, даи да не спамиме, провери преди да пишеш ако някои ти е сменил прага ок ,ама за 5 години доста коли съм боядисал а на 35 вече отдавна съм се научил да не споря за неща в които сам сигурен 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
CheGevara написа:уплашихме я .... или мъжа и ни е изпреварил

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Това прагче се оправя за един ден при моят бояджия и даже без кит ще стане ако питате мене. Човека е Иво от люлин и е меко казано добър и работи без почивни дни. За справки боядисал е доста БМВ-та от форума.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2