Изгубих година и половина
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Evelin Cotsev написа:paco_sf написа:Хора намерих решение на проблема (поне в моя случай, но най-вероятно е на всякъде приложим). Значи като скъсате с гаджето използвате функцията Clear History, а нея самата я местите в секция Banned и започвате Search for new girl. Аз съм на третата фаза вечеИ да ви кажа се чувствам доста добре
![]()
П.С. Хайде момичета свободен съм (а пък ще си гаджосаме и колите)
грешката ти е че нямаш резервни вариянти , та да не ти се налага да търсиш
а ти колко си прав момче

а между другото довечера съм на кънки на лед на Славия(18:30) колеги/колежки кво дойде - елате да се попързаляме малко

сори за офф-а

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
paco_sf написа:Evelin Cotsev написа:paco_sf написа:Хора намерих решение на проблема (поне в моя случай, но най-вероятно е на всякъде приложим). Значи като скъсате с гаджето използвате функцията Clear History, а нея самата я местите в секция Banned и започвате Search for new girl. Аз съм на третата фаза вечеИ да ви кажа се чувствам доста добре
![]()
П.С. Хайде момичета свободен съм (а пък ще си гаджосаме и колите)
грешката ти е че нямаш резервни вариянти , та да не ти се налага да търсиш
а ти колко си прав момче![]()
а между другото довечера съм на кънки на лед на Славия(18:30) колеги/колежки кво дойде - елате да се попързаляме малко![]()
сори за офф-а
Трябваше да почнеш пъвро с колежките нали са дами

It`s party time !
///M3-E36 написа:Мишел написа:
Ей върху това никой никога не се замисля.... а винаги се почва отзад напред, тя такава, тя онакава, те жените не знаят какво искат, аз толкова много давам и съм давал, пък тя..... като му го кажеш в прав текст къде е проблема, сърди се и почва да търчи след други фусти дето уж "го разбират повече от теб", като му намекнеш - не разбира, като кажеш "Край, писна ми, защото така и така..." и следва "Лелеее, мило, ама защо не си ми казала до сега..., аз ако знаех....." Е,на какво прилича това?!
Почти никога когато подаваш сигнали за проблем (поне при мене е така), не се обръща внимание. Трябва да се стигне до края , за да се усетим че имаме проблем. Хем се опитва човек да не прави проблем от всяко нещо, хем си трае, хем пак е крив!
Мишел, не си права.. Защо трябва да намеквате за нещо? Не можете ли да си кажете направо "така и така, това е проблем, дай да го решим", а чакате да забележим намеците ви.. Ми ние нямаме такъв детектор, ако мога да го нарека така. Разбираме, когато нещата се казват точно и ясно, без овъртания
Ейййй, дойде ми интернета, два дни нямах, ужас!!!
Само да ти отговоря, понеже видях че и Apassionata даде кратко и ясно обяснение....Замислял ли си се колко е обидно да кажеш в прав текст на някой нещо и въпреки всичко да видиш, че на човека не му дреме и за него това не е достатъчно сериозен проблем...
Някой просто да не отдава значение на това ти как се чувстваш и какво те тормози.....
И тогава един, два, три , пет пъти...и накрая си казваш "Еми майната ти тогава, ще намеря човек който да ме заслужава и за който да има значение как се чувствам, и за който има значение до колко ми е комфортно в тази връзка"......
Нищо никога не е без причина, до колко е основателно зависи от конкретния случай, но нищо не пада просто така от небето, причина има....сигнали може би са давани... (в повечето случаи)

- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
Мишел бате малад си готин си не трябва да ти дреме ни най малко живота е пред теб огледай се и ще видиш колко по хубави и по добри има за теб щом така се е получило значи е нямало смисъл да продължавате горе главата и само напред;-))
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
абе кви са тия сигнали бре? дай сега да почнем да се чудим- днес ми каза това- това да не би да е сигнал?!? почва се едно разпитване, един латино сериал.....абе хора откъде намирате време за всичко това? вие на работа не ходите ли или работата ви е да давате "сигнали" че вечно нещо не е наред? жените ВИНАГИ търсят по-добра алтернатива. винаги отношението е- ти си ми просто временно, докато намеря някой с повече пари дето да сбъдне мечтите на живота ми. всички жени го отричат, защото не е лицеприятно, на на практика всяка вечер преди лягане вади големия калкулатор и почват бакалските сметки...
alexsch написа:на практика всяка вечер преди лягане вади големия калкулатор и почват бакалските сметки...

Айде стига верно глупости сме дрънкали

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
alexsch написа:, на на практика всяка вечер преди лягане вади големия калкулатор и почват бакалските сметки...
После не се чуди що портфейлът ти на сутринта е празен

Както каза Мишел, всички тука дават много акъл кой крив, кой прав и т.н, а всъщност никой не знае как да оправи собствените си проблеми.Всеки решава как да си живее живота, все пак е един единствен, едни по един, други по друг.
Кой какъв е, що е....това са хората. Както жените не могат без мъже, така и мъжете не могат без жени.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
13 страници стигат!!!
Всеки ден я чета тая тема и ми писна вече
Sorry за ОФФ-а,ама не ме сдържа вече

Sorry за ОФФ-а,ама не ме сдържа вече

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Аз пък съм се отдал изцяло на колата и вече ме мислят за луд колегите ми (а и не само), щото се като влязат в офиса и аз само на нашия форум седя
Чалнал съм се нещо, само бееНвета са ми в главата, еба ти сектата
преди не бях такъв

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Баа с тая тема ще ме вземат в Холивуд
Друг път няма да пускам
Май и требе катинара почвам си пускам пак римотемите 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Mishel_Vaian написа:Баа с тая тема ще ме вземат в Холивуд![]()
Да не забравиш да споменеш и нашите имена в продукцията

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Vitorio написа:Мишел бате малад си готин си не трябва да ти дреме ни най малко живота е пред теб огледай се и ще видиш колко по хубави и по добри има за теб щом така се е получило значи е нямало смисъл да продължавате горе главата и само напред;-))
Мишел бате, всъщност не е бате а е кака колега
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
hemicharger написа:Vitorio написа:Мишел бате малад си готин си не трябва да ти дреме ни най малко живота е пред теб огледай се и ще видиш колко по хубави и по добри има за теб щом така се е получило значи е нямало смисъл да продължавате горе главата и само напред;-))
Не бе бате,за тоя "бате" става въпрос-->Mishel_Vaian
Айде заключвайте вече,че се увъртехме ....

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
hemicharger написа:Vitorio написа:Мишел бате малад си готин си не трябва да ти дреме ни най малко живота е пред теб огледай се и ще видиш колко по хубави и по добри има за теб щом така се е получило значи е нямало смисъл да продължавате горе главата и само напред;-))
той май за Mishel_Vaian говореше

ама вие верно се уляхте вече

и 90% от изписаното са пълни простотий

осъзнайте се малко

и някой модератор да я локне вече тая тема че няма да й се види края още дълго време