БМВ М3

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 16 Сеп 2008, 16:37

Като гледах снимките ми идваше да ходя отвън пред нас и съсвем ритуално да подпаля компакта до основи :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Сеп 2008, 17:02

Цената е 30 000 лева , както написа Явор , които му е скъпо да се опита да си купи от Германия за по евтино. Затова и първоначално не написах цена за да не се почне евтино , скъпо и така нататък. Ако има сериозен купувач цената може да се коментира леко.
It`s party time !

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 16 Сеп 2008, 17:26

Колата е супер и цената не е висока ако всичко е тип-топ по колата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 16 Сеп 2008, 18:36

Bavarec*** написа:
-Maxxx- написа:
Bavarec*** написа:На тва чудовище акциза му е 9500лв. изобщо както каза колегата в mobile.de Е30 М3 не са много а и ако сметнете цената която ш ви излезе с докарване+акциз+рецистрация+секви разправии ше стане същата дори може и повече :!:

п.с.Невероятен автомобил успех с продажбата колега!!!

Не само че са по-малко ами и котгато потърсите просто М3 без никакви други спецификации е36 излизат на първите страници, то си е най-ефтината М-ка тези са си от 11-12 хиляди еуро нагоре форигинал, ама лично аз смятам че почнаха много да се оливат всички с тези е30-ки верно като кажа бмв първата ми рпедстава е това, ама някакви ис-ки за по 7-8 бона да не говорим 4е има и за по 14-15 бона , М-ката 30 бона а е 1990 гн... голям манияк и адски паралия ше я притежава тази кола.. ясно е то.. ние само ще си чешем езиците и ще ни е яд че не е 13 бона примерно...

Абе кат толко знаете "почнали да се оливат" еми те колите толко си струват,като няма какво да кажете си траите не му разваляите темата на човека.
То за да си купиш такава кола трябва да имаш оня синия пламък за които говорат хора коита нямат представа какво е това,а само са чували и се правят на големи сектанти и т.н.,ама като доиде обява за някоя кола която е гледана с любов и еуникална сама за себе си вие почвате ама много висока цената,еми така е хубавото е скъпо.
Секи един истински почитател и поклонник на марката ще остане гладен една седмица пред това да притежава рядък и уникален екземпляр.
Тука 70% от отя форум са регистрирани защото имат БМВ а не защото обичат маркат истински.

Нека модераторите се намесят и оправат темата така както трябва да изглежда една обява за такъв автомобил!

Ако искаш да не ми се караш а? Вземи да четеш по няколко пъти постовете ми щом от 1 път неможеш да ме разбереш, да ме видя да казвам че неговата цена е висока, казах че са по 11-12 хиляди евро в германия разходи по докарване? за акциз да не говоря... Не казвам че специално ти или някой друг се олива, знам колко вървят и в германия казвам като цяло феновете на е30 в германия главно щото тук цените са високи щото там са високи ;) ... казах че колата ще я купи истински фен, така смятам аз, малко са хората които биха си позволили единствената им кола да е 1990 и да е 30 бона... раздвам се че има такива екземпляри в Бг и единствено мога да съжалявам че на този етап немога да притежавам такава... :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Сеп 2008, 18:44

Колата се вижда цената се вижда,продавача определя цената ...това е !
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Сеп 2008, 18:54

-Maxxx- написа:Ако искаш да не ми се караш а? Вземи да четеш по няколко пъти постовете ми щом от 1 път неможеш да ме разбереш, да ме видя да казвам че неговата цена е висока, казах че са по 11-12 хиляди евро в германия разходи по докарване? за акциз да не говоря... Не казвам че специално ти или някой друг се олива, знам колко вървят и в германия казвам като цяло феновете на е30 в германия главно щото тук цените са високи щото там са високи ;) ... казах че колата ще я купи истински фен, така смятам аз, малко са хората които биха си позволили единствената им кола да е 1990 и да е 30 бона... раздвам се че има такива екземпляри в Бг и единствено мога да съжалявам че на този етап немога да притежавам такава... :winky:

Не неси разбрал не ти се карам,това което написах беше за тези които се оплакват че цената е висока.Просто те цитирах щото беше написал това което мисля че колата ше я купи ценител.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: някво 325

Мнение от Vai-Holding » 16 Сеп 2008, 19:08

Абе кат толко знаете "почнали да се оливат" еми те колите толко си струват,като няма какво да кажете си траите не му разваляите темата на човека.
То за да си купиш такава кола трябва да имаш оня синия пламък за които говорат хора коита нямат представа какво е това,а само са чували и се правят на големи сектанти и т.н.,ама като доиде обява за някоя кола която е гледана с любов и еуникална сама за себе си вие почвате ама много висока цената,еми така е хубавото е скъпо.
Секи един истински почитател и поклонник на марката ще остане гладен една седмица пред това да притежава рядък и уникален екземпляр.
Тука 70% от отя форум са регистрирани защото имат БМВ а не защото обичат маркат истински.

Нека модераторите се намесят и оправат темата така както трябва да изглежда една обява за такъв автомобил![/quote]

Много си прав в тези си думи .. А относно за обявата на този автомобил просто думите са излишни както каза по горе един колега само си чешем езиците..... Колата невероятна цената невероятна .. Само можем да съжаляваме че не можем да я притежаваме ..

П.С. Сори за спама Успех!
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 16 Сеп 2008, 19:44

Bavarec*** написа:
-Maxxx- написа:Ако искаш да не ми се караш а? Вземи да четеш по няколко пъти постовете ми щом от 1 път неможеш да ме разбереш, да ме видя да казвам че неговата цена е висока, казах че са по 11-12 хиляди евро в германия разходи по докарване? за акциз да не говоря... Не казвам че специално ти или някой друг се олива, знам колко вървят и в германия казвам като цяло феновете на е30 в германия главно щото тук цените са високи щото там са високи ;) ... казах че колата ще я купи истински фен, така смятам аз, малко са хората които биха си позволили единствената им кола да е 1990 и да е 30 бона... раздвам се че има такива екземпляри в Бг и единствено мога да съжалявам че на този етап немога да притежавам такава... :winky:

Не неси разбрал не ти се карам,това което написах беше за тези които се оплакват че цената е висока.Просто те цитирах щото беше написал това което мисля че колата ше я купи ценител.

Извинявай че не съм те разбралправилно... мисля че достатъчно оакахме темата на момчрто но нека не ни се сърди.. не всеки ден се вижда е30 М3 тук.. разбираемо е :winky:
Изображение

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 16 Сеп 2008, 20:23

Цената за БГ е добра - но все пак за тези пари колата не трябва да има грам ръжда (почти невъзможно), да е обслужена с инспекция II (не питайте колко струва един пул в БМВ за подложка на клапаните) и да има сервизна книжка...
Power is Nothing Without Insanity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Сеп 2008, 20:51

Alex 320i Cabrio написа:Цената за БГ е добра - но все пак за тези пари колата не трябва да има грам ръжда (почти невъзможно), да е обслужена с инспекция II (не питайте колко струва един пул в БМВ за подложка на клапаните) и да има сервизна книжка...

мотора е перфектен , сменени са доста работи на скоро , ръжда няма , които има по сериозен интерес винаги може да доиде и да я види .

Няма проблем на никои не се сърдя всеки може да си каже мнението.
It`s party time !

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 16 Сеп 2008, 21:12

Bavarec*** написа:Секи един истински почитател и поклонник на марката ще остане гладен една седмица пред това да притежава рядък и уникален екземпляр.

Опасявам се,че за това бижу доста пъти по една седмица ще трябва да останеш гладен :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 16 Сеп 2008, 21:18

качете снимки и отвътре... :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Сеп 2008, 21:38

lubeto написа:качете снимки и отвътре... :!:

в момента немога да я снимам защото е пратена да и пребоядисат споилера. салона е нов скоростния лост , волана е пратапециран , има малко кусури по жабката само
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Сеп 2008, 22:02

:mhihi: :mhihi: :OT: немога да разбера защо някои хора ми пишат пазарят се , и накрая квато и цена да кажа се казва ще си помисля :mhihi: повече цена няма да коментирам на л.с. или тук , ако е сериозен копуващ ще доиде на място тогава ще коментираме :!:
It`s party time !

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 17 Сеп 2008, 0:21

Evelin Cotsev написа::mhihi: :mhihi: :OT: немога да разбера защо някои хора ми пишат пазарят се , и накрая квато и цена да кажа се казва ще си помисля :mhihi: повече цена няма да коментирам на л.с. или тук , ако е сериозен копуващ ще доиде на място тогава ще коментираме :!:

Незнам дали си забелязал ама във форума коли не се продават, така че не се чуди. Успех!

ПредишнаСледваща

Назад към E30