спешно помощ за сгафила и нищо не разбираща
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
спешно помощ за сгафила и нищо не разбираща
Здравейте момчета! Снощи не успях да взема добре един завой и одрах прага на колата на МЪЖА ми / причина -карам Ситроен Ц3-малък или Паджеро - качва се на бордюрите, но БМВ-то - много е голямо за мен
/'97 Е39 520и/. Кажете ми, как се оправя това нещо, без да се купува нов праг. Възможно ли е да се оправи без после да ръждясва, т.к. доста съм го рендосала - до метал?

Не знам дали е пластмасов или не, знам само, че е паднала боята и се вижда бяло. И като е пластмасов как се оправя? Утре ще ходя на сервиз - ако стигна без да го ошлайфам и отдругата страна
. Но исках да получа повече инфо дали е много фатално, защото съм отчаяна - мъжа ми е луд фен и не иска да кара ръждясали коли.

Благодаря за успокоението! Но аз пак като трепереща квачка пак ще питам има ли възможност след като се оправи да започне да гние прага и каква е вероятността да се стигне до метал при положение, че прага е пластмасов - карах с 5 км/ч ударът не беше силен. Как се ремонтира с китосване или нещо подобно.
P.S. Извинявам се за глупавите въпроси, но ми е много гузно.
P.S. Извинявам се за глупавите въпроси, но ми е много гузно.

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
незнам какъв мъж имаш, и незнам какво толкова си се затюхкала за този праг!
Казаха ти колегите, че прага е пластмасов и да отидеш при някой бояджия да ти го наклепи с кит и боя и ще го оправи. Ако си пък кинтаджийка и толкова голям страх имаш от мъжа ти, отиди в Дару или Камор и си купи един нов праг, който го слагаш в първия гараж и си готова!
забравих да напиша и следното:
АКО мъжа ти е МЪЖ на място, ще си вземе колата и ще си я оправи сам без да се сърди като бебе и да прави сцени ....
Казаха ти колегите, че прага е пластмасов и да отидеш при някой бояджия да ти го наклепи с кит и боя и ще го оправи. Ако си пък кинтаджийка и толкова голям страх имаш от мъжа ти, отиди в Дару или Камор и си купи един нов праг, който го слагаш в първия гараж и си готова!
забравих да напиша и следното:
АКО мъжа ти е МЪЖ на място, ще си вземе колата и ще си я оправи сам без да се сърди като бебе и да прави сцени ....
за номера не мога да ти кажа.
значи момчетата те попитаха от къде си така и не каза.
за ръжда, малко трудно ще хване ръжда на пластмаса
.
аз работя в такъв сервиз, за поправяне на блъснати коли, и ако трябва да се прави както трябва трябва мястото където (ако) ще се слага кит да се изшкури да падне лака, да се китоса после пак се минава на водна шкурка за да се изглади, вкарва се в камерата, боядисва се , лакирва се, и после с полирмашината за да добие блясък.
значи момчетата те попитаха от къде си така и не каза.
за ръжда, малко трудно ще хване ръжда на пластмаса

аз работя в такъв сервиз, за поправяне на блъснати коли, и ако трябва да се прави както трябва трябва мястото където (ако) ще се слага кит да се изшкури да падне лака, да се китоса после пак се минава на водна шкурка за да се изглади, вкарва се в камерата, боядисва се , лакирва се, и после с полирмашината за да добие блясък.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Според мен прага си е железен. Пластмасов праг е само опция, при закупуване на цял аеродинамичен пакет!
По принцип Е39 е единствения модел без пласмасови прагове. Дори и в М-пакета (да не се бърка с аеродинамичния
пакет) няма странични декоративни (аеродинамични) прагове. Работата май е за тенекеджия.
Успех!
По принцип Е39 е единствения модел без пласмасови прагове. Дори и в М-пакета (да не се бърка с аеродинамичния
пакет) няма странични декоративни (аеродинамични) прагове. Работата май е за тенекеджия.
Успех!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Моя не е пластмасов..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Прага е железен и ако е набит навътре или силно ужулен трябва да се китосва и после да се прави боя и боядише.Бочта трябва да видиш номера какъв и е и ше ти направат същия,е може да дава малко разлика но...
Цялата процедура може да отнеме два три дни
Цялата процедура може да отнеме два три дни

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2