първо привет :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
първо привет :)
привет момци и дами как е аз преди малк осе регнах та още съм нов...четах четах смях се па и нещо научих и така по същество сега..на 17,5 съм и почвам курсовете скоро ама си карам без книжка е39 да му свиквам в завойте и с газта
така стига отплеси до тука начи обикновена е39 от "97 ( мисля че е поръчка,защото няма някой екстри а има други неща който другите нямат) има радио а искам да го сменя със сд плеър оригинален за да няма дупка а ако не може ше му мисля и другото питане ми е може ли без да се маха касетофона дасе върже мп3/телефон/джобен компютър и да свири с колоните на колата (четах някаде че чрез запалката,и от каде мога да купя кабел за да стане,стига да е възможно) другото ако сменям изпускателната система защото искам да вържа още 1 гърне отляво (м-пауър стил) от каде мога на намеря гърне ( не искам само тръба) другото със сигурност ли тея бмв-та имат комп за да може да се сложи чип ( моето няма климатроник и климатик) и други нещица има ама те за по нататък като сабера пак кинти мерси ако някои пише..
а то стана ебасиии фермана

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
bmw_n00b написа:Я лягай да спиш, бе дребен! Поръчки.... моръчки..., завои... мавои..., кас'тофони... мас'тофони...
Абе газ бе
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
А в кои форум ще стане колега, моят съвет е да поизчакаш малко, да вземеш книжка и тогава да подкараш баварията.
Успех!!!

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
с чакане мой нищо не става сичко сега тук и веднага и кво ти говора като 5 годишен гледам да кажа сичко да не стане после ама не си казал тва не си споменал онова заебети тая история примерно в тунинг форума са по-разбрани
от там ще се оправя

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колега изчетох два пъти текста обаче нищо не вдявам,сигурно съм тъп.
Земи оддели въпросите на оделни редове и да започват с главна буква и да завършват с въпросителен!!!
Тогава може и някои да ти помогне.
От текста разбрах няколко неща:
1.Искаш да слагаш чип.Не се занимаваи с глупости,ти още книжка нямаш па за чипове,покараи колата за да придобиеш усещане към неч,не се кара лесно кола с задно,изключи ASCто и земи няколко завоя да видиш за кво говориме.
2.Искаш четири ауспоха.Това се прави трудно не е както изглежда!
3.Искаш МП3 плеар.Има много теми изписани за това!
п.с.С тоя правопис,как ше ги минеш матурите незнам.
Земи оддели въпросите на оделни редове и да започват с главна буква и да завършват с въпросителен!!!
Тогава може и някои да ти помогне.
От текста разбрах няколко неща:
1.Искаш да слагаш чип.Не се занимаваи с глупости,ти още книжка нямаш па за чипове,покараи колата за да придобиеш усещане към неч,не се кара лесно кола с задно,изключи ASCто и земи няколко завоя да видиш за кво говориме.
2.Искаш четири ауспоха.Това се прави трудно не е както изглежда!
3.Искаш МП3 плеар.Има много теми изписани за това!
п.с.С тоя правопис,как ше ги минеш матурите незнам.

- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
сичко си разбрал споко. поне 1 свясен човек за днес сичко съм изключил и си действам на пистата в Бухово (едно време чат пат идваха някой от вас). За ауспусите просто искам да има още 1 гърне от дясно а не само тръба а за чипа щом казваш че не му е времето сега
ОК . мерси

10 мнения
• Страница 1 от 1