безразсъдието на 16 годишно момче
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
аре бе стига бучали.....със 180 през мантинелата на цариградско нали се сещтате как ще изглежда колата!!!!не карате ли по това цариградско???там е ебати мантинелата....,а ако ще и да е 10см. висока със 180 пак ще е на дармадан аутото, БМВ-та карате, толкова ли не ви прави впечатление тази скорост бре? минал е през някой бордюр с 30-40км и тука го направихте на ебахти въпроса....
P.S. я само ми кажи как се е отворил airbag-a че нещо http://free.bol.bg/9000turbo/accident/prestilkata.jpg не ми става ясно?
или тя колата е ударена отвътре зад бронята и решетката ама отван не си личи нали така?
P.S. я само ми кажи как се е отворил airbag-a че нещо http://free.bol.bg/9000turbo/accident/prestilkata.jpg не ми става ясно?
или тя колата е ударена отвътре зад бронята и решетката ама отван не си личи нали така?
- Don Curleone
- Потребител
-
!!!НЕМАМ ДУМИ!!!
Една жена иска един мъж да й задоволи всички желания, а един мъж иска всички жени да задоволят неговото желание!!! اُمّر
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Е после човек ка да не си купи Сеат 9000, той със 180 през мантинели минава като стой-та-гледай а си представям как със 100 сигурно направо ги прескача .. от едната в другата лента и обратно като антилопа. Нещото което най ме съмнява е дали има човек, бил тоя пиян или тртезвен или надрусан или какувто и да е, който със 180 да завърти рязко волана, другото интересно е как с 180 от лява лента си завъртял рязко волана (предполагам на дясно) и си прескочил манителната.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
На Цариградско ако караш много бързо е възможно да прескочиш мантинелата без дори да я докоснеш. Един колега на майка ми загина така преди няколко години (лека му пръст).
Няккъв (мисля че беше с Ауди) прескача мантинелата и му влиза директно през предното съкло на шкодата. Добре, че в колата е бил само той.
При Плиска има една много гадна бубуна и ако караш много бързо (Аз на 120 съм го усещал как подхвърля ама не е толко страшно) е възможно. Ама мисля че я оправиха тая бубуна след тоя случай.
Иначе наденеш ли се с 180... пораженията въобще няма да са толко малки. Преди 2 седмици на едно фиатче му падна гумата пред нас и брат ми не можа да спре. Хвърли се на гумата с около 10 км/ч и пак последствията бяха досла лоши - изкривен радиатор за климатика, цялата генерация изкривена, някви лапи за скоростната кутия бяха изтръгнати, изкрижена предна греда... и тва е с толко ниска скорост че ако имаше още 2 м спирачен пут нямаше да се удариме.
Няккъв (мисля че беше с Ауди) прескача мантинелата и му влиза директно през предното съкло на шкодата. Добре, че в колата е бил само той.
При Плиска има една много гадна бубуна и ако караш много бързо (Аз на 120 съм го усещал как подхвърля ама не е толко страшно) е възможно. Ама мисля че я оправиха тая бубуна след тоя случай.
Иначе наденеш ли се с 180... пораженията въобще няма да са толко малки. Преди 2 седмици на едно фиатче му падна гумата пред нас и брат ми не можа да спре. Хвърли се на гумата с около 10 км/ч и пак последствията бяха досла лоши - изкривен радиатор за климатика, цялата генерация изкривена, някви лапи за скоростната кутия бяха изтръгнати, изкрижена предна греда... и тва е с толко ниска скорост че ако имаше още 2 м спирачен пут нямаше да се удариме.
GIORCETO написа:Е после човек ка да не си купи Сеат 9000, той със 180 през мантинели минава като стой-та-гледай а си представям как със 100 сигурно направо ги прескача .. от едната в другата лента и обратно като антилопа. .

Абе мааму стара наистина и аз почнах доста силно да се съмнявам в истинността на тази история ,е може да не е измислена изцяло ,но поне скоростта ми се струва преувеличена ,не се бях замислям досега кво ще стане ако се хакнеж в мантинелата с 180...

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Аз съм жив пример, как /почти/ се преминава мантинела. Зимата, 18.01.2000, заледен път, закъснявам. Скорост, не повече от 70, колата е ВАЗ2101. В дясната лента се движи колона от 4-5 коли с около 40 /ама аз - БЪРЗАМ -
/. Минавам в лявата лента /почти неразчистена/, коловози /тук, там само/. Задницата почна да се лашка наляво-надясно и в един момент предницата подскочи, колата се качи на мантинелата и така, предните гуми в насрещното платно, задните в "моето" си платно, колата по диагонал спрямо мантинелата, се пързаляхме по мантинелата около 20 метра /спря ни един стълб за осветление/. Аз, жената, и големия син /4,5годишен/. Всички бяхме без драскотина, само уплашени доста. Между платното и мантинелата обикновено има бордюр и около 50см трева. Точно тоя бордюр + заледения сняг, останал от снегорините ми помогнаха в "излитането". Ако сравните скоростите и условията, мисля, че със 180, "подходящ" бордюр и "подходящо" "захождане", напълно е възможно да се прескочи мантинелата. А СААБ са доста здрави коли. При шведите безопасността на шофьора и пътниците е на много високо ниво.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Fking написа:
9000turbo, моля те, кажи ми, че баща ти те е натупал
Разкажи ни за шутовете в главата...

Напълно подкрепям това което е написал grnka!
Мисля 4е достатъчно критика си чул до сега и няма какво повече да казвам по вапроса...
Не те познавам,но искренно ще се радвам за теб,ако си си взел поука от цялата тази работа!!!
Искам да те посаветвам сащо така да не си играеш повече с късмета си,защото не знаеш в кой момент може да ти изневери!!!

Искам да те посаветвам сащо така да не си играеш повече с късмета си,защото не знаеш в кой момент може да ти изневери!!!
Re: безразсъдието на 16 годишно момче
bum_bum написа:9000 turbo написа:....
Що ли не съм на мястото на баща ти, а.. тогава пак ще прескачаш мантинели и огради постоянно ама от шутове.
Да има късмет моят хубостник да ми врътне такъв номер ... Като хвана лопатата, доста ще ми поизтръпнат ръцете.
Но от друга страна, кой му е виновен на баща ти , че не си прибира ключовете!?
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4