Мерси че ми заключихте Темата :!:
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Мерси че ми заключихте Темата :!:
Незнам какъв ви е проблема, но аз го разбирам така:
1-Щом си пишан много хора- Темата се спира
2-Щом се обсъжда нещо сериозно- Темата се спира
3-Щом на някой не му изнася- Темата се спира
И още куп причини, който аз ненамирам за основателни...
Но разбирасе вие си знаете... Пак ви благодаря, за което
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=101708
1-Щом си пишан много хора- Темата се спира

3-Щом на някой не му изнася- Темата се спира

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Темата е заключена поради същата причина, заради която заключиха и за Софииските сбирки темата, става прекалено много спам. Просто ако можем да се контролираме малко повече не вярвам, че и темите ще бъдат заключвани 

Tux0 Ca !

- ico-bmw
- ентусиаст
-
SpUd3r написа:Темата е заключена поради същата причина, заради която заключиха и за Софииските сбирки темата, става прекалено много спам. Просто ако можем да се контролираме малко повече не вярвам, че и темите ще бъдат заключвани
Разбирам те марто ама, се пак... Еми ок щом така са решили колегите тъй да бъде

Надявам се секи вече си знае каде се събираме такаче. Поживо поздраво

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
..
еми вместо да заключват темите нека направят един чат канал и ще се реши проблема
и няма да е лошо да я отключат защото все пак някой влизат само заради тази тема

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

.
Абе модераторите може за някои да има 15 страници спам а тук,когато обсьждаме неща,които не завьршват с "успех
" режете нали?????какво ви беше работа да заключите наи-писаната тема в подфорум Е30??? повече сте от нас простите момчета които споделят опит ли???може да има малко спам ама па вие направо прекалихте!!!Щеше да става важна тема????? а не заключена маи?????на фона на сичко сринато в тая дьржава вие сринахте и малкото ентусиазьм в нас!!!! любимия БМВ форум Хвала на такива модератори
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА,И ЧЕ ВИЕ ГОЛЕМИТЕ Е30 МАНИАЦИ ПОСЕТИХТЕ ПОНЕ 1 ОТ НАШИТЕ СБИРКИ!!!!!!!!!!
П.П -сигурно щото се движите на 10см над асфалта??

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
Re: .
jorofaceoff написа:Абе модераторите може за някои да има 15 страници спам а тук,когато обсьждаме неща,които не завьршват с "успех" режете нали?????какво ви беше работа да заключите наи-писаната тема в подфорум Е30??? повече сте от нас простите момчета които споделят опит ли???може да има малко спам ама па вие направо прекалихте!!!Щеше да става важна тема????? а не заключена маи?????на фона на сичко сринато в тая дьржава вие сринахте и малкото ентусиазьм в нас!!!! любимия БМВ форум Хвала на такива модератори
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА,И ЧЕ ВИЕ ГОЛЕМИТЕ Е30 МАНИАЦИ ПОСЕТИХТЕ ПОНЕ 1 ОТ НАШИТЕ СБИРКИ!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жоро мани, не се ядосвай

Искам да отбележа за всички да си знаете, че Сбирките Продължават пак на същото място и по същото време...

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
Re: .
jorofaceoff написа:Абе модераторите може за някои да има 15 страници спам а тук,когато обсьждаме неща,които не завьршват с "успех" режете нали?????какво ви беше работа да заключите наи-писаната тема в подфорум Е30??? повече сте от нас простите момчета които споделят опит ли???може да има малко спам ама па вие направо прекалихте!!!Щеше да става важна тема????? а не заключена маи?????на фона на сичко сринато в тая дьржава вие сринахте и малкото ентусиазьм в нас!!!! любимия БМВ форум Хвала на такива модератори
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да и аз влизах секи ден да прочета по нещо интаресно в тази тема.......а сега трябва да чета "kak da digna mo6nosta" "kakyw 4ip da sloja" "izkam Mpower motor" поклон пред модераторите

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Re: ..
MeTo_BMWto написа:еми вместо да заключват темите нека направят един чат канал и ще се реши проблема![]()
и няма да е лошо да я отключат защото все пак някой влизат само заради тази тема
като мен например ама се не мога да сколасам да дойда!!! А и имаше интересни неща които не си ми казвал е вече няма от къде да ги научавам нека седят Е36 темите,когато погледана "Всички актуални мнения" винаги има по 10-тина теми е36 от типа "Масло за 320"или "Тези джанти стават ли?" понеже тази за е30 е една с 30 страници ключ!!!!Мерси за разбирателството на модераторите!!!!!!!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- ico-bmw
- ентусиаст
-
(Митко)-Колеги благодаря ви на всички. И ви благодаря че всички заедно направихме едно голямо е30 ''семейство'' чрез което аз се запознах с много колеги, който за мене си остават приятели на който може да се разчита.
Искам да искажа благодарност на:
deyan-enchev
jorofaceoff
6estaka
MeTo_BMWto
beni barzia
SpUd3r
liort
KPETEH
niko_first
Boris_Velev
Hastalavista
///Milen_bmw
BMWfenomen
bmw maniqk ivo bmw
ico-bmw(брат ми)
Надявам се да не съм пропуснал някой, ако съм се извинявам...
Искрено ви благодаря за подкрепата и за всичко, нека си остане така...
ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА МОМЧЕТА ДА СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, ЗНАЕТЕ МЯСТОТО И ВРЕМЕТО
Още веднъш искам да благодаря на всички -->

Искам да искажа благодарност на:
deyan-enchev
jorofaceoff
6estaka
MeTo_BMWto
beni barzia
SpUd3r
liort
KPETEH
niko_first
Boris_Velev
Hastalavista
///Milen_bmw
BMWfenomen
bmw maniqk ivo bmw
ico-bmw(брат ми)
Надявам се да не съм пропуснал някой, ако съм се извинявам...
Искрено ви благодаря за подкрепата и за всичко, нека си остане така...
ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА МОМЧЕТА ДА СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, ЗНАЕТЕ МЯСТОТО И ВРЕМЕТО

Още веднъш искам да благодаря на всички -->

Аиде сега можете да заключите и тази тема с риск за бан,ще кажа че с всичко в България е така тръгне ли нещо в някаква възходяща посока все ще се намери на некой да му докривее и като има малко власт да се прави на господ и да раздава несправедливо првосъдие
Аиде със здраве ще мислиме някакъв друг начин за комуникация по междуни все пак не трябва да пълниме така уважавания ни от всички форум с наще проблеми и мнение

Аиде със здраве ще мислиме някакъв друг начин за комуникация по междуни все пак не трябва да пълниме така уважавания ни от всички форум с наще проблеми и мнение

- Новини
-
Re: Мерси че ми заключихте Темата :!:
ico-bmw написа:Незнам какъв ви е проблема, но аз го разбирам така:
1-Щом си пишан много хора- Темата се спира![]()
3-Щом на някой не му изнася- Темата се спира![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=101708
Темата е заключена поради огромното количество спам и оффтопик в нея. Това е нарушение на правилата на форума, които очевидно малцина си правят труда да прочетат. Явно ще ги учите по трудния начин.
Секцията "Е30" е технически форум, не място за обсъждане на сбирки и мероприятия.
Това са причините за заключване на тази тема.
MeTo_BMWto написа:еми вместо да заключват темите нека направят един чат канал и ще се реши проблема![]()
Чат канал има и линка към него е горе в дясно.
Темата няма да бъде отключена.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мдаа.... седим си ние по цял ден и само дебнем любимите ви теми за да ги заключим ей така без причина. Ние, административния екип на форума, не сме ентусиасти, а някаква сган, дошла тук да тормози невинните и добросъвестни потребители.

11 мнения
• Страница 1 от 1