Търся кола
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- konbobiadeli
- Потребител
-
Добре колеги
Някой да даде идея! Едната е от германия братовчед ми живее там от 1999г и съм си купувал коли с него другият вариант е от тук. Но дали може да се има доверие на колите в БГ това е големият въпрос. Нека колегите кажат 2002-2003 автоматик с кожен салон и ДВД за колко вървят
Ако решите да го преместите в купувам коли аз съм за!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Добре колеги
konbobiadeli написа:Някой да даде идея! Едната е от германия братовчед ми живее там от 1999г и съм си купувал коли с него другият вариант е от тук. Но дали може да се има доверие на колите в БГ това е големият въпрос. Нека колегите кажат 2002-2003 автоматик с кожен салон и ДВД за колко вървятАко решите да го преместите в купувам коли аз съм за!
над 30000лв. с всички екстри.........

- konbobiadeli
- Потребител
-
Благодаря колега
Когато ства въпрос за 30 000 човек започва да се замисля дали не е по добре за нова кола или пък за новата петица! мисля че за 40 000 може да се намери в доста добро състояние и на малко километри. Все пак си мисля за Е39 защото доста ми харесва но ще помисля още малко и мисля да се присъединя към клуба на Притежаващите БМВ!
Аз съм намерил една 2002 година с чип на 191 000 км с абсолютно всички екстри но дали не е ефтина цената?
Аз съм намерил една 2002 година с чип на 191 000 км с абсолютно всички екстри но дали не е ефтина цената?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Re: Благодаря колега
konbobiadeli написа:Когато ства въпрос за 30 000 човек започва да се замисля дали не е по добре за нова кола или пък за новата петица! мисля че за 40 000 може да се намери в доста добро състояние и на малко километри. Все пак си мисля за Е39 защото доста ми харесва но ще помисля още малко и мисля да се присъединя към клуба на Притежаващите БМВ!
за хбава нова петица(Е60) поне 60000лв. ти трябват.
А за това за 530д с чип нмого не ме обнадеждава,некси не съм фен на чиповете на дизел

- konbobiadeli
- Потребител
-
525d е с чип
Имах предвид е 39 525д! ще ми кажеш ли защо си против чиповете на дизела? Мерси колега!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Re: 525d е с чип
konbobiadeli написа:Имах предвид е 39 525д! ще ми кажеш ли защо си против чиповете на дизела? Мерси колега!
От това което знам от форума и от специалисти, на дизелов автомобил се слага когато си сигурен в пълната изправност на автомобила.Просто сяка електроника(в Е39 има много) трябва да бъде изрядна и ако чип се сложи на кола която е заминала(измъчена,не добре поддържана) живота и става много къс!
А и за дизел от класа на Е39 мисля не се търси някаква мошност за състезания,колата си върви много добре и без чипове,казвам ти от опит!

- konbobiadeli
- Потребител
-
Чип
ами колега на тази кола и е сложен на 140 000 км сега е на 190 000 имам пълна сервизна история от камор ауто. Аз не толкова заради този чип искам да я взема просто самата кола е в уникално състояние! смисъл брата на жена ми я знае от самото начало като е купена и каза че е супер поддържана кола. заради това иначе и аз си мисля че върви доста добре и без чип. Ти какво караш колега?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Re: Чип
konbobiadeli написа:ами колега на тази кола и е сложен на 140 000 км сега е на 190 000 имам пълна сервизна история от камор ауто. Аз не толкова заради този чип искам да я взема просто самата кола е в уникално състояние! смисъл брата на жена ми я знае от самото начало като е купена и каза че е супер поддържана кола. заради това иначе и аз си мисля че върви доста добре и без чип. Ти какво караш колега?
Ами щом знаеш че колата е изрядна няма проблеми.
Аз карам 525д 2001(то си пише) и аз като тебе знам колата от доста преди да я купа.

- konbobiadeli
- Потребител
-
Благодаря
Благодаря ви много за отговорите ще пиша какво е станало!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2