безразсъдието на 16 годишно момче

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 21 Окт 2004, 20:12

аре бе стига бучали.....със 180 през мантинелата на цариградско нали се сещтате как ще изглежда колата!!!!не карате ли по това цариградско???там е ебати мантинелата....,а ако ще и да е 10см. висока със 180 пак ще е на дармадан аутото, БМВ-та карате, толкова ли не ви прави впечатление тази скорост бре? минал е през някой бордюр с 30-40км и тука го направихте на ебахти въпроса....
P.S. я само ми кажи как се е отворил airbag-a че нещо http://free.bol.bg/9000turbo/accident/prestilkata.jpg не ми става ясно?
или тя колата е ударена отвътре зад бронята и решетката ама отван не си личи нали така?

Потребител
Аватар

Мнение от Don Curleone » 21 Окт 2004, 23:29

!!!НЕМАМ ДУМИ!!!
Една жена иска един мъж да й задоволи всички желания, а един мъж иска всички жени да задоволят неговото желание!!! اُمّر

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 22 Окт 2004, 8:39

Абе пичове,кво пишете за нещо дето със сигурност не се е случило.
Със 180 през мантинелата,как си го представяте тва,просто тва момче май няма кво да прави и има богато въображение.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 22 Окт 2004, 8:47

Е после човек ка да не си купи Сеат 9000, той със 180 през мантинели минава като стой-та-гледай а си представям как със 100 сигурно направо ги прескача .. от едната в другата лента и обратно като антилопа. Нещото което най ме съмнява е дали има човек, бил тоя пиян или тртезвен или надрусан или какувто и да е, който със 180 да завърти рязко волана, другото интересно е как с 180 от лява лента си завъртял рязко волана (предполагам на дясно) и си прескочил манителната.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 22 Окт 2004, 8:56

На Цариградско ако караш много бързо е възможно да прескочиш мантинелата без дори да я докоснеш. Един колега на майка ми загина така преди няколко години (лека му пръст).
Няккъв (мисля че беше с Ауди) прескача мантинелата и му влиза директно през предното съкло на шкодата. Добре, че в колата е бил само той.
При Плиска има една много гадна бубуна и ако караш много бързо (Аз на 120 съм го усещал как подхвърля ама не е толко страшно) е възможно. Ама мисля че я оправиха тая бубуна след тоя случай.

Иначе наденеш ли се с 180... пораженията въобще няма да са толко малки. Преди 2 седмици на едно фиатче му падна гумата пред нас и брат ми не можа да спре. Хвърли се на гумата с около 10 км/ч и пак последствията бяха досла лоши - изкривен радиатор за климатика, цялата генерация изкривена, някви лапи за скоростната кутия бяха изтръгнати, изкрижена предна греда... и тва е с толко ниска скорост че ако имаше още 2 м спирачен пут нямаше да се удариме.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 22 Окт 2004, 10:01

GIORCETO написа:Е после човек ка да не си купи Сеат 9000, той със 180 през мантинели минава като стой-та-гледай а си представям как със 100 сигурно направо ги прескача .. от едната в другата лента и обратно като антилопа. .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе мааму стара наистина и аз почнах доста силно да се съмнявам в истинността на тази история ,е може да не е измислена изцяло ,но поне скоростта ми се струва преувеличена ,не се бях замислям досега кво ще стане ако се хакнеж в мантинелата с 180... :roll:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 22 Окт 2004, 10:39

Аз съм жив пример, как /почти/ се преминава мантинела. Зимата, 18.01.2000, заледен път, закъснявам. Скорост, не повече от 70, колата е ВАЗ2101. В дясната лента се движи колона от 4-5 коли с около 40 /ама аз - БЪРЗАМ - :dummy: /. Минавам в лявата лента /почти неразчистена/, коловози /тук, там само/. Задницата почна да се лашка наляво-надясно и в един момент предницата подскочи, колата се качи на мантинелата и така, предните гуми в насрещното платно, задните в "моето" си платно, колата по диагонал спрямо мантинелата, се пързаляхме по мантинелата около 20 метра /спря ни един стълб за осветление/. Аз, жената, и големия син /4,5годишен/. Всички бяхме без драскотина, само уплашени доста. Между платното и мантинелата обикновено има бордюр и около 50см трева. Точно тоя бордюр + заледения сняг, останал от снегорините ми помогнаха в "излитането". Ако сравните скоростите и условията, мисля, че със 180, "подходящ" бордюр и "подходящо" "захождане", напълно е възможно да се прескочи мантинелата. А СААБ са доста здрави коли. При шведите безопасността на шофьора и пътниците е на много високо ниво.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 22 Окт 2004, 12:58

В моя случай вместо сняг имаше пръст която в последствие разбрах че е почти до половината на мантинелата.

Потребител
Аватар

Мнение от Maniac » 22 Окт 2004, 15:23

пич, дори и да е станало това, по-добре излъжи, че си го сънувал, защото ако зависи от мен цял живот алкохолец няма да близнеш :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 23 Окт 2004, 23:15

Цялата история силно ме съмнява :dunno: Аре,пич доста хора ти обърнаха внимание,стига ти толкова!!! :evil: Бегай-легай :!: :!:
One passion,one car,one life...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 24 Окт 2004, 0:18

Напълно подкрепям grnka

и също така съм съгласен че със всяко поколение става по-зле
имам много добър поглед специално над това....

дано с годините се оправят, защото иначе живота тук ще стане още по-труден....

9000turbo, моля те, кажи ми, че баща ти те е натупал

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 25 Окт 2004, 9:22

Fking написа:
9000turbo, моля те, кажи ми, че баща ти те е натупал

Разкажи ни за шутовете в главата... :D :D :D

Потребител
Аватар

Мнение от sisuk » 13 Ное 2004, 17:26

Напълно подкрепям това което е написал grnka! :bowdown: Мисля 4е достатъчно критика си чул до сега и няма какво повече да казвам по вапроса... :!: Не те познавам,но искренно ще се радвам за теб,ако си си взел поука от цялата тази работа!!!
Искам да те посаветвам сащо така да не си играеш повече с късмета си,защото не знаеш в кой момент може да ти изневери!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 13 Ное 2004, 19:50

Е после човек ка да не си купи Сеат 9000....

:DDD :DDD :DDD и аз искам СЕАТ 9000 от кьде да си го купя :DDD :DDD :DDD

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: безразсъдието на 16 годишно момче

Мнение от BMW_POWER » 15 Ное 2004, 13:17

bum_bum написа:
9000 turbo написа:....

Що ли не съм на мястото на баща ти, а.. тогава пак ще прескачаш мантинели и огради постоянно ама от шутове.

Да има късмет моят хубостник да ми врътне такъв номер ... Като хвана лопатата, доста ще ми поизтръпнат ръцете.
Но от друга страна, кой му е виновен на баща ти , че не си прибира ключовете!?

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории