14.09.08 Неделя - Кръстова гора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
14.09.08 Неделя - Кръстова гора
Та викам тъй като на 14 в неделя е Кръстов ден да направим един поход до Кръстова гора,има ли кандидати

- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
:)
Пътя е толкова гаден че повече няма дя се кача, не стига че е еднопосочен почти целия ми и дупки, проблем изпитваха и жиповете а на всяка 2-ра кола и гърмеше радиатора горе.
А на празник бензин да ми дават няма да се кача,
проблема е в това че няма каде да се обърне платното е тясно, видях с очите си 2 рейса как се застъргаха за да могат да се разминат
Българска работа при парите които се оставят от хилядите хора, които се качват през цялата година пътя можеше да бъде перфектен.
А на празник бензин да ми дават няма да се кача,

Българска работа при парите които се оставят от хилядите хора, които се качват през цялата година пътя можеше да бъде перфектен.

Re: :)
DarkPsy написа:Пътя е толкова гаден че повече няма дя се кача, не стига че е еднопосочен почти целия ми и дупки, проблем изпитваха и жиповете а на всяка 2-ра кола и гърмеше радиатора горе.
А на празник бензин да ми дават няма да се кача,проблема е в това че няма каде да се обърне платното е тясно, видях с очите си 2 рейса как се застъргаха за да могат да се разминат
![]()
Пич, ти къде си се качвал? Лятото се качихме с една Вектра ОПЦ и нямаше никакви проблеми

- javor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
аз мисля да рискувам
предполагам че ще бъде интересна разходка и добър начин да се избяга замалко от сивото ежедневие 

8 мнения
• Страница 1 от 1