Търся кола
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Търся кола
Колеги,доскоро карах една чудна Е36,но реших да я продам,защото ми се кара нещо по-голямо и разбирасе се спрях отново на БМВ.Дадох Е36 на баща ми на изплащане
и сега искам и аз да си взема някаква Е39 на изплащане и сметнах,че това е наи-подходящото място.Даите ако някои продава да се уговорим нещо,защото съм малко протеснен и с веремето.До 21 трябва колата да е у мен,че ще трябва да се пътува с нещо
Мислех да изтегля някакъв малък заем,че парите не ми достигат замалко,но прецених,че е по добре така.Та така ако някои има нещо интересно нека пише или да се обади на тел.0889673579. Говорим до максимум 9-10 хил. лв.Единственото ми изискване е ако може да има мултиволан,но може да мина и без него.Няма значение дали е ТДС или бензин колата(за предпочитане бензин)

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Мдааа ,добре казано колега ,годишната издръжка на една Е39 с каското и гражданска е не по-малко от 3000 лвbmwmania написа:Колега, хубаво е, че си решил да минаваш на Е39, ама за 9-10к точно от тоя подфорум на дали някой ще си даде красавицата![]()
По-скоро потърси по автокъщите, тия тука са малко по-скъпи
Не за друго, ама са поддържани и ще знаеш, че взимаш истински автомобил
Успех иначе, дано си намериш колата

Нищо лично ,Просто бизнес !
гхфгхгфхф
Аз съм съгласен дори да дам някой лев повече.Просто искам да карам кола както ти каза.Е36-цата беше от Германия с още 3 год.ТУВ и ти казвам,че за 1,5 год.само масълцето и филтрите съм и сменял и колата е 6.Въпросът е,че точно в този момент не мога да си позволя повече пари,иначе след няколко месеца.....Ама колата ми трябва за сега.Но все пак ако някой продава нека пише може да измислим нещо.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
искаш на моренце с ново бмв-нце
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
гжфгфхгх
И с ПИЧЕНЦЕ! Как знаеш само тарикат
Миналата година с пичеловката беше"чук"тамън новичка още,ама сега баща ми е с нея!!!А тя е една наточенка!!!За какво толкова я иска???Нали е с маика ми
Тя и без тва неговата Е30 ваче не става.Ние сме потомствени БМВ-исти.

- севлиевец
- Потребител
-
- Кара: 525 ТДС -96год.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- blackrider
- младши ентусиаст
-
за 9-10к с мултиволанче и на изплащане???
Ако я плащаш кеш веднага ,може и да намериш без мултиволан.
Но изплащане да ти се върже на тея пари-едва ли!
Аз мойта красавица я взех за 10400 лв преди месец.Колата се оказа в идеално с-ние.Сменил съм масло,филтри,задни дискове и накладки!
Без да броя парите по застраховки и регистрация!!!
Иначе успех ти желая

Ако я плащаш кеш веднага ,може и да намериш без мултиволан.
Но изплащане да ти се върже на тея пари-едва ли!
Аз мойта красавица я взех за 10400 лв преди месец.Колата се оказа в идеално с-ние.Сменил съм масло,филтри,задни дискове и накладки!

Иначе успех ти желая

- konbobiadeli
- Потребител
-
Здравейте Колеги
Здравейте аз също бих искал да се сдобия с Е39 но след 2001 година 525д автоматик ако имате предложения съм готов да ги чуя! Мисля да отделя около 20 лева. Само да не е комби не съм почитател предпочитам седан. Благодаря ви.
- kalybg
- Потребител
-
- Кара: E46 - 330 D -Автоматик
- Детайли за колата: Аз кола с емблема на кенеф не карам ! А ти ?
Re: Здравейте Колеги
konbobiadeli написа:Здравейте аз също бих искал да се сдобия с Е39 но след 2001 година 525д автоматик ако имате предложения съм готов да ги чуя! Мисля да отделя около 20 лева. Само да не е комби не съм почитател предпочитам седан. Благодаря ви.
Моята е 97год TDS - автоматик перфекта с всички екстри без кожен салон. Има пълно автокаско. Давам я за 11 000 лв.
- konbobiadeli
- Потребител
-
Някой има ли идея за след 2001 автоматик 525д
Колега kalybg благодаря за предложението предпочитам комън рейл двигател. Някой ако е чул и се продава предпочитам и автоматик може да увеличим бюджета до около 24 000лв.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Някой има ли идея за след 2001 автоматик 525д
konbobiadeli написа:
Здравейте аз също бих искал да се сдобия с Е39 но след 2001 година 525д автоматик ако имате предложения съм готов да ги чуя! Мисля да отделя около 20 лева. Само да не е комби не съм почитател предпочитам седан. Благодаря ви.
Колега kalybg благодаря за предложението предпочитам комън рейл двигател. Някой ако е чул и се продава предпочитам и автоматик може да увеличим бюджета до около 24 000лв.
Колега трудно ше намериш след 2001 525д автомат запазен и с екстри за 24000лв.

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2