ВЕКТРА vs СТЬЛБ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ВЕКТРА vs СТЬЛБ
слу4ката която искам да ви разкажа показва какви тьпотии може да ти доведе на главата бьрзото каране и неподходящата радиостанция .та вси4ко стана на новия бетонен мост по пьтя за митница в пловдив .слизам аз от моста ве4е и виждам как в насрещното платно един типец с една чупена векра се е засилил с кьм 100 км/4ас не сьм радар ама там някьде бяха.(нека да вметна само какво представлява този бетонен мост : на4и 2 по 2 платна между които има здрава мантинела и високи бордюри)на4и тои идва отдоло а аз слизам и както си кара по средата на пьтя го виждам как просто за стотна колата му отби в ляво и заби се е предната лява гума в бордюра оттам колата както вьрве6е напред и малко наляво след удьра в бордюра полетя нагоре и назад4ак до отсрещния бордюр .Но преживяването му не свьрщи до там колата не се спря в бордюра а то4но под зелената лампа на един спрян светофар.при удьра багажника му из4езна и с него и задният джам
слиза тоя герои изплашен и вобще не знаеше кво е станало и по4на да си сьбира предната броня задната и други консумативи от колата
Викам му кво стана ве аве исках да сменя станцията и гледах в радиото и така.....
пи4ове вярвате ли ми 4е вси4ко стана за стотни от секундата просто у4удващо ...?
:o

Като бях млад шофер и аз така щях да се надена докат гледах радиото ... добре че карах бавно.
Сега радиото го знам на изуст и не трябва да го гледам гокато сменям станциите.. ама те лошите неща така стават - лесно и бързо. Добре че е жив човека
Сега радиото го знам на изуст и не трябва да го гледам гокато сменям станциите.. ама те лошите неща така стават - лесно и бързо. Добре че е жив човека
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Неприятно ......
П.С. Аз си имам дистанционно за радиото
П.С. Аз си имам дистанционно за радиото

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
15 септември рулзззз !
тва е бахти измислицата... как така ще се цапне в бордюра и ще тръгне назад... още повече пък със 100км/ч, да не говорим че след удар с такава скорост няма как да "слезе поизплашен" да си събира частите... по-вероятно е него да го събират на части... и добре че се блъснал в "спрял сфетофар" , че ако се движеше и светофара не знам...
иначе тва с радиото наистина е тъпо, преди година един приятел, гаджето му с което бяха 3.5 години заедно и о6те трима души катастрофираха... шофиора си отклонил погледа към касетофона да сменя касета или не знам и аз кво е искал да прави и в същото време излиза от пътя и се блъскат челно с около 110км/ч в Орех (който не е мръднал ваобще)... другите не ги познавам ама моите познати едвам се оттърваха... особено момата беше 13 дни в кома, после амнезии разни... бе гадна работа -> и накрая впоследствие от катастрофата и последвалите проблеми се разделиха след 3.5 годишна връзка от която последната година дори живяха заедно..... заради едно радио !

иначе тва с радиото наистина е тъпо, преди година един приятел, гаджето му с което бяха 3.5 години заедно и о6те трима души катастрофираха... шофиора си отклонил погледа към касетофона да сменя касета или не знам и аз кво е искал да прави и в същото време излиза от пътя и се блъскат челно с около 110км/ч в Орех (който не е мръднал ваобще)... другите не ги познавам ама моите познати едвам се оттърваха... особено момата беше 13 дни в кома, после амнезии разни... бе гадна работа -> и накрая впоследствие от катастрофата и последвалите проблеми се разделиха след 3.5 годишна връзка от която последната година дори живяха заедно..... заради едно радио !
само хора които не са се мазали не знаят колко бързо и вероломно стаат сакатлъците.. докато си помислиш да отреагираш и вече няма връщане...
затова се моля всеки път като видя някои безсмъртен по пътя съдбата да се смили над него и да му даде само жълт картон... много рядко като си отнесеш жълт след това продължаваш във същия дух... и вече нищо не е същото и като почнеш да правиш глупости във главата ти се загнездва мисълта - "а ако хей сега тука... тоя кривне... или ми излезе на пътя нещо...или"... и се усещаш как отпускаш...
такива ми ти работи
затова се моля всеки път като видя някои безсмъртен по пътя съдбата да се смили над него и да му даде само жълт картон... много рядко като си отнесеш жълт след това продължаваш във същия дух... и вече нищо не е същото и като почнеш да правиш глупости във главата ти се загнездва мисълта - "а ако хей сега тука... тоя кривне... или ми излезе на пътя нещо...или"... и се усещаш как отпускаш...
такива ми ти работи
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Azrail
- UFO Pilot
-
Алекс,
съдбата вече ми е дала жълт картон... С мойто отнесох така бордюра след Люлинския мост, но ... fuck it, един живот живеем, предпочитам да умра зад волана заедно с 200 коня отколкото като едно средностатистическо магаре, мъкнало цял живот. Hail and Kill!

съдбата вече ми е дала жълт картон... С мойто отнесох така бордюра след Люлинския мост, но ... fuck it, един живот живеем, предпочитам да умра зад волана заедно с 200 коня отколкото като едно средностатистическо магаре, мъкнало цял живот. Hail and Kill!
MORE BEER!
azrail-просто не можеш да си представиш колкое безценен живота наскоро загубих приятел ...200 коня дори 20000 коня са нищо пред ритьма на твоето сьрце !!!!!както и да е тва не е измислица просто не е стана пред о4ите ми ... можеби го спаси тва че бордюрьт е около педя висок иначе щях да го сьбирам от манитенката
NB:
момчета не смятам 4е сьм по еродиран от вас или дори че имам повече километри от вас но искам да ви кажа нещо ако искаш да караш бьрзо преви до но никога не минаваи границата-тоест познаваи колата си познаваи твоите вьзможностти и НИКОГА НЕ ГИ НАДЦЕНЯВАИ!!! ЖЕЛАЯ НА ВСИ4КИ МИЛИОНИ БЕЗАВАРИИНИ КИЛОМЕТРИ

NB:
момчета не смятам 4е сьм по еродиран от вас или дори че имам повече километри от вас но искам да ви кажа нещо ако искаш да караш бьрзо преви до но никога не минаваи границата-тоест познаваи колата си познаваи твоите вьзможностти и НИКОГА НЕ ГИ НАДЦЕНЯВАИ!!! ЖЕЛАЯ НА ВСИ4КИ МИЛИОНИ БЕЗАВАРИИНИ КИЛОМЕТРИ

- Azrail
- UFO Pilot
-
Respect, пич,
Великия Жътвар жъне навсякъде около нас, някой ден ще пожъне и нас... Защо мислиш че пиша в този форум? Защото най-много от всичко обичам рева на двигателя и мириса на изгорели гуми, затова казвам - газ-та до дупка, пък ако ми е писано да ме заколят, няма да ме обесят...
Великия Жътвар жъне навсякъде около нас, някой ден ще пожъне и нас... Защо мислиш че пиша в този форум? Защото най-много от всичко обичам рева на двигателя и мириса на изгорели гуми, затова казвам - газ-та до дупка, пък ако ми е писано да ме заколят, няма да ме обесят...
MORE BEER!
Azrail написа:Respect, пич,
хубаво... но какво става, ако със себе си отнесеш и едно младо семейство, което се наслаждава на живота и без 200 коня. Не трябва да се забравя, че по пътищата има и други участници в движението... Представи си случая, че ти направиш някоя недообмислена маневра, но се измънеш, а друг зад/пред теб не успее да отреагира правилно въпреки, че си кара нормално... примерно

Тогава току виж пък те и обесили
STREETRACERS.HIT.BG
- Azrail
- UFO Pilot
-
Там е работата -
аз не казвам да се кара като невидял волан до сега. Така карам само когато наоколо няма никой, когото бих застрашил, нищо, на което да нанеса някаква трайна щета. Оставам само аз и пътя в този случай, вече мнението ми по въпроса го казах какво следва. Не ме разбирайте погрешно, не карам като обезумял винаги...
аз не казвам да се кара като невидял волан до сега. Така карам само когато наоколо няма никой, когото бих застрашил, нищо, на което да нанеса някаква трайна щета. Оставам само аз и пътя в този случай, вече мнението ми по въпроса го казах какво следва. Не ме разбирайте погрешно, не карам като обезумял винаги...
MORE BEER!
Azrail написа:Там е работата -
Защо ли съм слушал подобни неща хиляди пъти

One passion,one car,one life...
- Azrail
- UFO Pilot
-
Всеки има право на лош вкус. Все пак - живота си е мой и го живея както аз искам. Другото, което е, че стават, наистина, други неща... Пак ще повторя, позволявам си да го правя само много късно вечер, когато наистина няма на кого да навредя, по безлюдни улици (не по опасни кръстовища, както си мислиш) и т.н. Ти, ако щеш, карай и с 20 тогава - педала на газ-та е под твоя крак.
MORE BEER!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2