Странно говорителче под педалите?
Модератор: Технически модератори
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Маркучето е за да изтича конденза бе ама и вие ги разбирате...
.А за телефона на мене са ми малките на таблото даже са марка НОКИА
колкото до телефона много ми се щеше да си беше на мястото като я купувах
.И аз искам като седмица да пискам като отворя вратата, има ли цака да стане на е34, или е само за тежките бацета
.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Re: Странно говорителче под педалите?
Dino написа:В това говорителче влизат кабели-нищо интересно но какво е това което нарекох маркуче и каква работа има в това устройство ако наистина е говорителче-че не е за охлаждане е ясно-нямам вентилатори на тонколонитеМоже би е нещо друго но за какво служи
това нещо дето прилича на говорителче и в него влиза маркуче е датчик за температура към който е закачен вакуум ( маркучето ) По този начин се осигурява постоянен поток през датчика и той мери по точно температурата . И така т.н. термотроник или при някои модели климатроник прави точно регулиране на температурата в купето на колата посредством така проблемните електромагнитни клапани за парното ....
абе немеца го измислил да е конфортно .......

ПП: от другата страна на пасажерското място пак под кората има същия датчик.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:Нивга не съм имал по малко от 7-ца и не мога да кажа![]()
![]()
![]()
Не ми напомняй че за мене една от най големите ми грешки беше когата баща ми искаше да си купи едно дипломатическо е32 автомат с уникални екстри, без никаква забележка, а аз му казах че няма смисъл от такава кола

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
има една Е32-ка 750iL на НСО, след като и съзрях и шоферчето ми махна в отговор на моито помахване от кафенето покрай което минаваше мисля че целта в живота ми по отношение на кола е ясна - голям бъбрек, задни ел седалки с подгряване, хладилник, пердета, 4 зонов климатроник, отделно радио и камера на предната броня вързана с екрана отзад, махагонови масички и всичко това в Е32.
За останалите екстри отпред всеки знае и даже някой имаме така че няма да изброявам. Мотора естествено е V-образен.

За останалите екстри отпред всеки знае и даже някой имаме така че няма да изброявам. Мотора естествено е V-образен.

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: Странно говорителче под педалите?
BMW5820iA написа:Dino написа:В това говорителче влизат кабели-нищо интересно но какво е това което нарекох маркуче и каква работа има в това устройство ако наистина е говорителче-че не е за охлаждане е ясно-нямам вентилатори на тонколонитеМоже би е нещо друго но за какво служи
това нещо дето прилича на говорителче и в него влиза маркуче е датчик за температура към който е закачен вакуум ( маркучето ) По този начин се осигурява постоянен поток през датчика и той мери по точно температурата . И така т.н. термотроник или при някои модели климатроник прави точно регулиране на температурата в купето на колата посредством така проблемните електромагнитни клапани за парното ....
абе немеца го измислил да е конфортно .......![]()
ПП: от другата страна на пасажерското място пак под кората има същия датчик.
Я го снимайте тоя датчик и тоя маркуч че аз съм с термотроник и не съм видял такова нещо при вен да има

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Не успях да намеря такова нещо и в парт-каталога
520i (M50), се произвежда във варианти ЕСЕ (Европа), JAP (Япония) и ZA (Южна Африка), но и там такова нещо няма (да не говорим за десния волан)
Може ли поне да го покажеш на схемата
http://bmwfans.info/original/E34/Lim/52 ... /06/mg-64/

520i (M50), се произвежда във варианти ЕСЕ (Европа), JAP (Япония) и ZA (Южна Африка), но и там такова нещо няма (да не говорим за десния волан)
Може ли поне да го покажеш на схемата

http://bmwfans.info/original/E34/Lim/52 ... /06/mg-64/
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Незнам младежи, но едно такова моторче има между врътката за парното и врътката за градусите на пасажера, та именно точно това моторче като се напълни с прах ви Бръмчи постоянно, та въпросното моторче следи за градусите при пасажера, та другото в краката все си мисля, че е на водача да следи .....
май няма другоWenzy написа:Незнам младежи, но едно такова моторче има между врътката за парното и врътката за градусите на пасажера, та именно точно това моторче като се напълни с прах ви Бръмчи постоянно, та въпросното моторче следи за градусите при пасажера, та другото в краката все си мисля, че е на водача да следи .....

by ''kompleksa''
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5