Национален OFFRoad събор
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Национален OFFRoad събор
Този уикенд се проведе Национален OFFRoad събор в Белоградчик. Събора беше на една красива поляна, заобиколена от невероятни скали и природа. Имаше ентусиасти с джипове, ATV-та, мотори, както и щандове на различни фирми, свързани по един или друг начин с тази тръпка
Целият събор премина в приятелски и състезателен дух. Имаше конкурси за най-добър джип, майсторско шофиране, малко мото-крос в гората, ATV-та на чакъл и много бира. Естествено, не мина без 3-метров лагерен огън вечерта, китари и гайди на поляната и изобщо беше невероятно преживяване.
На връщане успях да погледна през очите на ентусиастите, които ми показаха как се качва връх КОМ , може ли Тойота Land Cruiser да дрифти в гората и подобни приятни нещица
Пускам малко снимки - накойто му е интересно да се наслади :

Целият събор премина в приятелски и състезателен дух. Имаше конкурси за най-добър джип, майсторско шофиране, малко мото-крос в гората, ATV-та на чакъл и много бира. Естествено, не мина без 3-метров лагерен огън вечерта, китари и гайди на поляната и изобщо беше невероятно преживяване.
На връщане успях да погледна през очите на ентусиастите, които ми показаха как се качва връх КОМ , може ли Тойота Land Cruiser да дрифти в гората и подобни приятни нещица

Пускам малко снимки - накойто му е интересно да се наслади :

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И аз бях там, и аз...
Пробвах на Vromos биг-фута. По погрешка седнах на шофьорското място, тъй като той е с десен волан. Влюбен съм в бялата тойота 76 от щанда на Gladiator Offroad Techik (тази с палатката на покрива). С един колега успяхме да й навъртим 4000 км, докато следяхме кервана на Central Europe Rally - Dakar Series през май т.г.
Забрави да споменеш, че БТР изнесоха страшен концерт, както и, че всички, присъстващи на събора, както и организаторите (кметът на Белоградчик и братя Петрови от offroad-bulgaria.com), ще направят дарения в 2 дома за деца, лишени от родителски грижи - Ново село (Видинско) и Белоградчик. Кметът на община Белоградчик заяви, че тарифата за използване на отпуснатата от него площ е 2000лв за weekend-а. Тези пари са платени и ще бъдат дарени от Кметството в горепосочените 2 дома. Парите от даренията се контролират от движението "БГ мама.
С 2-3 думи толкова. Всичко беше на ниво, но в неделя по никое време (11:00 наобяд) бирата свърши...
Пробвах на Vromos биг-фута. По погрешка седнах на шофьорското място, тъй като той е с десен волан. Влюбен съм в бялата тойота 76 от щанда на Gladiator Offroad Techik (тази с палатката на покрива). С един колега успяхме да й навъртим 4000 км, докато следяхме кервана на Central Europe Rally - Dakar Series през май т.г.
Забрави да споменеш, че БТР изнесоха страшен концерт, както и, че всички, присъстващи на събора, както и организаторите (кметът на Белоградчик и братя Петрови от offroad-bulgaria.com), ще направят дарения в 2 дома за деца, лишени от родителски грижи - Ново село (Видинско) и Белоградчик. Кметът на община Белоградчик заяви, че тарифата за използване на отпуснатата от него площ е 2000лв за weekend-а. Тези пари са платени и ще бъдат дарени от Кметството в горепосочените 2 дома. Парите от даренията се контролират от движението "БГ мама.
С 2-3 думи толкова. Всичко беше на ниво, но в неделя по никое време (11:00 наобяд) бирата свърши...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
twice написа:err0r написа:"Дуайенът" ли те повози?
![]()
Ангел...ама "повози" не е точната дума
коментарите в темата не са за предпочитане
twice- другия път пусни темата преди конкретното събитие

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
забелязах че ви е самотно само двамата та ето да се похваля и аз бях там и аз снимах
с две три думи .. беше невероятно като за първи национален беше доста добре
имаше скара имаше бира имаше пушилки рок мацки ... всичко беше на ниво
евала на братята Петрови
ето част от снимките
айде и от мен една нощна
като си тръгнахме срещнахме биг фута и го снимахме като за последно
П.П. twice значи ти си мацката където се качи на АТВто

с две три думи .. беше невероятно като за първи национален беше доста добре
имаше скара имаше бира имаше пушилки рок мацки ... всичко беше на ниво
евала на братята Петрови

ето част от снимките

айде и от мен една нощна

като си тръгнахме срещнахме биг фута и го снимахме като за последно

П.П. twice значи ти си мацката където се качи на АТВто

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
14 мнения
• Страница 1 от 1