бензинова помпа - отстъпка Дару?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520iA 1996 и Х5 3.0i/газ 2001
Мечтае да кара: МИГ 29 или АПАЧИ
Детайли за колата: всички екстри за модела и надпис Стенли Ройс :-)

бензинова помпа - отстъпка Дару?

Мнение от BOIAN » 08 Сеп 2008, 9:56

Здравейте, бях в Дару на диагностика и казаха, че бензиновата помпа е за смяна а струва 600 лв с труд. Евентуално да ползвам отстъпка?
Благодаря предварително.
" ВАЖНОТО Е ДА СИ НОРМАЛЕН В НЕНОРМАЛНА СИТУАЦИЯ, А НЕ НЕНОРМАЛЕН В НОРМАЛНА СИТУАЦИЯ"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 08 Сеп 2008, 10:02

Вземи си бензиновата помпа от друг магазин и трудът в друг сервиз и готово. :)
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520iA 1996 и Х5 3.0i/газ 2001
Мечтае да кара: МИГ 29 или АПАЧИ
Детайли за колата: всички екстри за модела и надпис Стенли Ройс :-)

хм

Мнение от BOIAN » 08 Сеп 2008, 10:18

....ако има възможност за отстъпка, защо да не се възползвам, в крайна с/ка ще ги платя - ориганалното си най добре
" ВАЖНОТО Е ДА СИ НОРМАЛЕН В НЕНОРМАЛНА СИТУАЦИЯ, А НЕ НЕНОРМАЛЕН В НОРМАЛНА СИТУАЦИЯ"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 08 Сеп 2008, 17:06

Скоро имах проблем с помпата и... Оригиналната за Е39 520 ката е около 280 лв, а демонтажа на старата и монтажа на новата, ако е под седалката е елементарен. Повече от 20 лв труд би било кощунство.
А как прецениха че е за смяна, ако смея да попитам? При мен направо си спря, независимо че после с почукване пак тръгна, но все пак я смених. Според мен колега, източете бензина ДО КАПКА, налейте нов и покарайте пак малко! Има доста калпав бензин пуснат по една от големите вериги бензиностанции и доста често помпите горят. Иначе за мое учудване след като след няма и 50 км ми изгоря и новата помпа и вече бях принуден да сменя бензина (чудех се от какво може да гори помпата) след като направих рекламация сипах от друго място бензин и няма проблем!
Бензина, който източих беше бистър, без утайки, просто необяснимо, но поне знам вече къде да не сипвам. Не споменавам веригата умишлено, ако имаш интерес на лично мога да ти кажа.
Дано съм помогнал.
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 08 Сеп 2008, 17:09

аз имам интерес за от коя верига бензиностанции е. а иначе аз си зареждам само на еко и съм много доволен от тях

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 08 Сеп 2008, 17:41

Не е ЕКО колега ;) По-разпространени са от тях :)
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 08 Сеп 2008, 21:57

Абе незнам това ЕКО,ама последните 2 месеца зареждах само там в Варна и хоп прецакана помпа.
Днеска в сервиза ми казаха,че е желателно да сменя нафтата.
Ако наистина има връзка си минавам пак на V-Power Diesel с него никви ядове,и хич не ми трябва това ЕКО,що ми трябваше на здрава глава болест ,ама то аз съм си за мушкане :evil: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 09 Сеп 2008, 9:15

И аз за себе си реших на тая синьо-зелена верига бензиностанции, където попаднах на бензина менте вече само кафе да пия... :mhihi:
петролни продукти - голямо Ц :)
- Каква яка графика!

Назад към E39