Защо няма същия ряз като преди?ПОМОЩ!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Бре тфа с 160 на 3-та малко фантастика докат го не видя. Има нещо в тоя резонатор щом са го измислили хората. Тфа 60мм не е ли малко тесно за 6 цилиндъра бря?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
значи 60мм не е тясно,тя оригинално е две на 45,но има средно гърне и краино които спират газовете,проблемът с липсата на ряз е че газовете излзиат прекалено бързо
относно дифовете старото ми е30 с 3.91 диф правеше 117-18км на 2ра,сложих 6естака и със същия диф правеше под 80 на 2-ра така че и кутиите имат значение
относно дифовете старото ми е30 с 3.91 диф правеше 117-18км на 2ра,сложих 6естака и със същия диф правеше под 80 на 2-ра така че и кутиите имат значение
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
pi * (6^2) = 113.097336
pi*4.5^2*2 = 127.234502
мен пък ми се струва, че нищо не си направил с тази 60 тръба освен да запушиш двигателя...
и кво значи газовете излизат прекалено бързо(никога не е прекалено бързо)... колкото по-бързо излизат толкова по-добре ама един момент нататък като намалиш диаметъра правиш обратно налягане... като увеличиш диаметъра прекалено много намаляш много скоростта... но този двигател работи на различни обороти... всичко е компромис и в крайна сметка ако не си сменял колектора с тия тръби едва ли ще направиш нещо...
pi*4.5^2*2 = 127.234502
мен пък ми се струва, че нищо не си направил с тази 60 тръба освен да запушиш двигателя...
и кво значи газовете излизат прекалено бързо(никога не е прекалено бързо)... колкото по-бързо излизат толкова по-добре ама един момент нататък като намалиш диаметъра правиш обратно налягане... като увеличиш диаметъра прекалено много намаляш много скоростта... но този двигател работи на различни обороти... всичко е компромис и в крайна сметка ако не си сменял колектора с тия тръби едва ли ще направиш нещо...
Последна промяна steeN на 08 Сеп 2008, 3:48, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
то за запушването е ясно,а тез 4исла за какво са[steeN] написа:pi * (6^2) = 113.097336
pi*4.5^2*2 = 127.234502

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
[steeN] написа:и кво значи газовете излизат прекалено бързо(никога не е прекалено бързо)... колкото по-бързо излизат толкова по-добре
аз пък знам че трябва част от газовете да се връщат обратно за да върви по хубаво...
а относно макс скорост пак доколкото знам М20Б20 3-ен стоп е с 4.10 диф... ако дифа му е 3.65 ( и е сменен ) нормално е да бие прекъсвач на 160

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
и според мене тази 60 е малка и затваряш двигателя по този начен ако искаш да ти върви една тръба пусни я цялата на 100
и тогава ще имаш по добар ефект във вървенето
успех

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
абе вие не сте добре кви генерации на 100 кви работи
тея газове тряя ги спира нещо
тая тръба на 60 не е малка щото тя тея газове няма кво да ги спира като при оригиналната генерация с две гърнета
те хората на 2.7 турбо слагат на 60 тръба вие на едно обикнвоенно б20 слагате някви кюнци
колега наи добре си връщаи нормалната генерация и си караи
тая тръба на 60 не е малка щото тя тея газове няма кво да ги спира като при оригиналната генерация с две гърнета
те хората на 2.7 турбо слагат на 60 тръба вие на едно обикнвоенно б20 слагате някви кюнци
320iPower написа:абе вие не сте добре кви генерации на 100 кви работи
Аз май верно тва ще направя .... мислех че ще има ефект така с тая тръба...е то имаше ама не беше добър ...

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3