Дизел или бензин Е34
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Хаха моята веднъж я докарах до 16/100 извънградско газ, но
на предела на възможностите и съм я карал оборотомера под 5000 не слизаше. Иначе 10/100 на газ със каране до 120 км/ч с климата 10.5/100
в града в добрич 13/100 с нормално каране пак на газ с ГИ съм. И една вечер нямаше движение.. извънградско и карах с 80-90 през целия път 8л/100 км газ..
Иначе избрах бензиновия заради газифицирането. А и е доста по-лесно да попаднеш на читав бензинов отколкото на читав дизелов.
Иначе ми е интересно да видя гонка на сток ТДС срещу М50Б20 ванос.
Съгласен съм, че тдс-а се кара доста повече. Но пък М50Б20то предполагам е карано по-грубо незнам.
Всеки има някакви виждания и според тях си избира автомобила, точно за Е34 смятам, че стига да е много пазен и читав автомобила човек няма да сбърка, с който и да е от 2та мотора.
на предела на възможностите и съм я карал оборотомера под 5000 не слизаше. Иначе 10/100 на газ със каране до 120 км/ч с климата 10.5/100
в града в добрич 13/100 с нормално каране пак на газ с ГИ съм. И една вечер нямаше движение.. извънградско и карах с 80-90 през целия път 8л/100 км газ..
Иначе избрах бензиновия заради газифицирането. А и е доста по-лесно да попаднеш на читав бензинов отколкото на читав дизелов.
Съгласен съм, че тдс-а се кара доста повече. Но пък М50Б20то предполагам е карано по-грубо незнам.
Всеки има някакви виждания и според тях си избира автомобила, точно за Е34 смятам, че стига да е много пазен и читав автомобила човек няма да сбърка, с който и да е от 2та мотора.

E34, E38
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
justboy написа:Хаха моята веднъж я докарах до 16/100 извънградско газ, но
http://www.zeperfs.com/duel594-596.htm
Ако имах достатъчно пари за нафта бих избрал дизела, щото бензиновите е34-ки, който дърпат толкова са акцизни
Да по-горе пише, че 520 е по-бързо, но реално всички знаем, че той дърпа след 4000... , а тдс-ът си дърпа без да създава впечатление за пържене. Нормално от 80-120 се кара на 4та или 5та и там тдс-ът е много по. За мен лично дали ще карам тдс на 4та или автоматът ще си превключва на мойта 520ка би трябвало да е едно и също, ама не е- разходът ми скача, два пъти повече от този на тдс-а, а не съм по-бърз.
Не можех да съм сигурен, че винаги ще има далаверска, но и хубава нафта и за тва си взех бензин, но за мен тдс-а е по-добър

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Много интересни данни, които винаги съм искал да видя.
Интересно ми е на 3та от 80 до 120 как ше са нещата.
Интересно ми е на 3та от 80 до 120 как ше са нещата.

E34, E38
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
..
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:43, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
колеги според мен трябва да погледнем вьпроса малко по отдалеч.специално за е34 мн ясно че някои които иска кола която е мн мошна примерно 530 или 535 бензин срьвнение с дизела са мн по добри.ако човек иска нещо по икономично и не толкова мощно би предпочел дизела. никои неможе да ме обеди че бензиновия двигател е по здраф от дизеловия.секи хленчи за разхода е твае проблема като си газар газар бади бе като нямате пари ще карате ефтини коли или щея изкарвате 1-пат седмично.за ман за ниските кобатури тдс-а е мн по добур и издражлив от бензиновите както и подрьшката на двигателя.подкрепям
zvetiko .......
zvetiko .......
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
бензин или дизел
колега,
то всичко тук е казано, аз няма какво да добавя, освен да се посмея малко на печкаджиите.
то всичко тук е казано, аз няма какво да добавя, освен да се посмея малко на печкаджиите.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
Re: бензин или дизел
vodach написа:колега,
смей се ама ти с тва 1.8 не мога да разбера що се смейш на 2.5
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз пък следях и температурата-аха да тръгне заедно с километражаgenchovw написа:А някой каза че ТДС-а невърви![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2sRXDgmz ... re=related

bmwfena написа:аз пък следях и температурата-аха да тръгне заедно с километражаgenchovw написа:А някой каза че ТДС-а невърви![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2sRXDgmz ... re=related
Ама не тръгва нали....

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4