Пазете си колите особено FaceLift

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Пазете си колите особено FaceLift

Мнение от Assen » 18 Юни 2008, 23:37

Колеги на E39, пазете си колите че на мeн ми откраднаха Facelift-a!
Най вече в Бургас! Една сутрин се събуждам и какво да видя, колата няма фарове! Егаси майтапа! Хубаво че не сам ги чул :evil: ! Отделно каското не покрива крадени части(ако ви се случи по добре ударете колата и хварлете малко стъкла, за да покрият нещо)! Оттук нататък само на платен паркинг! Колата е Е39, 525Д, М-Пакет заводски, направо ми ебаха майката! И сега хубаво всички части сам ги купил ама букси за фаровете няма, намерих ама те се продавали без пиновете и кабелчета! Някой да знае от каде може да се снабдя с кабели и букси за фаровете, само че с пинове, ще ви бъда благодарен за съвет!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: www.transmaks.com

Мнение от iii » 19 Юни 2008, 0:01

ебахи историята ве4е запо4вам да се замислям мислих да си продам тдса и да ско4а на 525д или 530д след 2001 ама маи не6то се замислям то тия хубавите 5ци ги лапат като топъл хляб :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 19 Юни 2008, 0:08

паркинг, гараж това е до някъде спасението ... но реши ли някой да щави няма спасение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Пазете си колите особено FaceLift

Мнение от slav4o1 » 19 Юни 2008, 0:19

В Англия пък направо ти свалят М-броните, на доста човека вече така направиха и вече всеки с М-броня заварява болтовете.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Юни 2008, 1:14

Само гараж, паркинг не те спасява за съжаление.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 19 Юни 2008, 1:33

То наскоро тука един продаде крадените фарове и броня,на един пич дето дойде в Камора за нови.Даже ги взе един наш колега ама кво да се прай :(
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 19 Юни 2008, 3:21

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=97082 !!!

много много зле !!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Пазете си колите особено FaceLift

Мнение от koko29 » 19 Юни 2008, 20:39

Assen написа:Колеги на E39, пазете си колите че на мeн ми откраднаха Facelift-a!
Най вече в Бургас! Една сутрин се събуждам и какво да видя, колата няма фарове! Егаси майтапа! Хубаво че не сам ги чул :evil: ! Отделно каското не покрива крадени части(ако ви се случи по добре ударете колата и хварлете малко стъкла, за да покрият нещо)! Оттук нататък само на платен паркинг! Колата е Е39, 525Д, М-Пакет заводски, направо ми ебаха майката! И сега хубаво всички части сам ги купил ама букси за фаровете няма, намерих ама те се продавали без пиновете и кабелчета! Някой да знае от каде може да се снабдя с кабели и букси за фаровете, само че с пинове, ще ви бъда благодарен за съвет!

Мноо жалко колега. Букси с пинове в Представителствата на БМВ. Мисля около 12-15 лева бяха на фар.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 19 Юни 2008, 23:27

Това е брутално. Трябва на платен паркинг но не всичките са надеждни де или в гаражче.
Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

направо побеснях от гледката!!!

Мнение от Entusiastka_83 » 20 Юни 2008, 3:54

нека се опитаме да систематизираме събитията,къде и кога се случват и да помислим как да дадем отпор,например откъде иде информацията за даден автомобил,интернет,застраховател,полиция,таксиджии,бандити,автоджамбази?...къде се продават тези части,примерно откраднати от варна и идват в софия?...убеден съм,че в тази страница си има прослушване,да им пуснем една примамка,може и в други...начини много,но докато не се обединим с информация и действия,резултати няма да има,защото хубавата ни(ама нещастна) родина продължава да се управлява от една крадлива и страхлива(но нагла) шайка дебелосерковци,корумпирани педали,от които не очаквайте закон и првосъдие...камо ли промяна в правилата и законите за застраховане!!!
нямам думи за коментар на това,което видях!!!това ако беше се случило в USA,тези нагли копелдаци вече щяха да са в джейла при яките негри...там трябва да идат и наште политици и "добре облечени бизнесмени" както ги наричат медиите,ама като се замисли човек темата е много дълга ...та ако искате да помислим,нали затова е този форум,ако можем да си помогнем,или да не си пречим?...

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от 6efovete » 20 Юни 2008, 17:09

да имате право. на мен се бяха опитали джанти да ми свалят но явно са се подлашили и не са успели. бяха ги оставили развити и за малко да загина....
не знам какво трябва да се напправи . единственото нещо за което се сещам е да си криете номерата ако качвате снимки. някои проверяват в КАТ и понеже в прекрасната ни страна информацията е достъпна за всеки ти виждат и данните на колата и адреса и всичко. 100 % съм сигурен че има и по форума такива които дебнат за кражби.
нямам думи......... простотията е на ниво

Потребител
Аватар

баси начина...

Мнение от Entusiastka_83 » 21 Юни 2008, 4:43

не приемам този начин на мислене!!!охраняем паркинг,гараж,за какво говориме?за некъв разграден и,или заграден двор?...къде е държавата,къде е полицията,къде е таз тъпа съдебна система и дебелосерковци законодатели???????за какво и докога ще се гърчиме и чакаме некви нагли боклуци да ни ограбват безнаказано?!!!и ако го гръмнеш да го лежиш,защото видиш ли той за малко ти взел колата да се повози от точка А до точка Б,еееее нема такъв филм по света,това го има само в БГ,познайте от три пъти,защо...........и до кога????????

Потребител
Аватар
Кара: e65
Мечтае да кара: f18

Мнение от top555 » 06 Сеп 2008, 12:36

имьм комплект 90 лвл

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 06 Сеп 2008, 13:53

Чета и не мога да повярвам :shock: Б.х м..а му, как ме е яд че вече не мога да си сложа клетка, махнаха ги преди 3 месеца! Нема спасение ейййй. Това със заваряването на болтовете е идея обаче :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 06 Сеп 2008, 15:03

:OT: дееба и тупаните -махнаха гаражите ни там и не почнаха блока-мама им :evil:

Следваща

Назад към E39