безразсъдието на 16 годишно момче

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

безразсъдието на 16 годишно момче

Мнение от aero » 20 Окт 2004, 8:50

След обилно наквасвасване с алкохол се прибрах в нас, родителите ми се опитаха да ми обяснят, че правя голяма грешка като пия и в последствие деиствията само могат да ми на навредят. Не ги послушах и ужким избягах от нас. Разходих се до къщата на дядо ми и след малко опити за мислене ми хрумна безумната идея да се прибера в нас да взема ключовете на колата на баща ми и да се возя. В началото всичко беше безпроблемно карах по улиците на квартала, но в един момент ми щукна че трябва да се правя на автомобилист и се качих на цариградско шосе. Асвалта беше мокър а аз вече бях достигнал 180 км/ч понеже бях пил само си мислех че ще се удара в мантинелата и направих фаталната грешка както си карах с 180 + да извия рязко волана. Белята стана, колата стана неуправяляема, ударих се в мантинелата и незнаино как след удара си в нея я прескочих и влязъх в насрещното движение. След като излетях от моита лента и се презимих в насрещната се отвори въздушната възглавница на колата и имах една гръмната предна гума. Незнаино какъв късмет бях извадил да не отнеса някои случаен шофъoр от моита лента и оше по голям късмет че се приземих на гуми и нямаше насрещно движение. Преди тази катастрофа съм пострадвал много лошо след подобни изцепки с велосипед не веднъж и дваж. Живота ми е висял на косъм, а аз не съм се и замислял какво правя с това толкова скъпото нещо наречено живот . В краина сметка за пореден път аз се оттървавам без сериозни последствия, но не може да се каже същото и за колата, която е бая усукана след тези изпълнения . Този инцидент ме кара да преосмисля начина си на мислене и деиствията си. Вината е изцяло моя, чак сега осъзнавам защо шофъорската книжка се дава на 18 години и се полагат доста усилия за неиното изкарване. Замислете се над това дали е необходимо да поемате рискове да шофирате в нетрезво състояние и наи вече по младите участници във форума
ПС Колата беше Сааб 9000
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 20 Окт 2004, 9:04

Това наистина е супер тъпо изпълнение, дано да си се светнал вече какво е можело да стане. Те хората са казали - от пиян човек и лудите бягат. Виждам, че се радваш на късмета си, но в такива случаи какво е можело да стане с теб е без значение - важното е, че с такава скорост си можел да убиеш една камара хора на някоя спирка примерно. Пък ако питаш мен - и 21г. за книжка са малко, ако няма никой в кратуната ти 8) .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 20 Окт 2004, 9:13

И като стана беше ли отвит :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aero » 20 Окт 2004, 10:20

Dimitar написа: важното е, че с такава скорост си можел да убиеш една камара хора на някоя спирка примерно.

Не бях чак толкова пиян че да връхлетя върху някоя спирка, все пак карах в най-лявата лента и от там се завъртях и прелетях мантинелата. Днес баща ми е ходил до сервиза и е установил че окачването е заминало и купето се е усукало. Минахме и през мястото на инцидента и видяхме че мантинелата е доста ниска а пред нея има пръст която е спомогнала за прескачането. Съгласен съм че постъпката е необмислена и ако имаше пострадали щях да си понеса отговорността.
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aero » 20 Окт 2004, 10:35

Mr.White написа:И като стана беше ли отвит :lol:

http://free.bol.bg/9000turbo/accident/
Последна промяна aero на 21 Окт 2004, 19:35, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Maniac » 20 Окт 2004, 11:13

9000 turbo написа:
Dimitar написа: важното е, че с такава скорост си можел да убиеш една камара хора на някоя спирка примерно.

Не бях чак толкова пиян че да връхлетя върху някоя спирка, все пак карах в най-лявата лента и от там се завъртях и прелетях мантинелата...

.... незнам колко си бил пиян, но самият факт че си се озовал в насрещното движение... и то не къде да е а на цариградско ...
няма какво повече да се коментира.

П.С. за поемането на отговорността... ти хубаво щеше да си я поемеш... и родителите ти щяха да я поемат, но само не знам това как би помогнало на някой мъртъв ... но нали живеем в такава държава... какво се притесняваме ... кихваме на който трябва 300лв. и все едно нищо не е станало.

спирам да пиша, защото ми се разтрепериха ръчичките!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Maniac » 20 Окт 2004, 11:14

9000 turbo написа:

Не бях чак толкова пиян че да връхлетя върху някоя спирка, все пак карах в най-лявата лента и от там се завъртях и прелетях мантинелата...

.... незнам колко си бил пиян, но самият факт че си се озовал в насрещното движение... и то не къде да е а на цариградско ...
няма какво повече да се коментира.

П.С. за поемането на отговорността... ти хубаво щеше да си я поемеш... и родителите ти щяха да я поемат, но само не знам това как би помогнало на някой мъртъв ... но нали живеем в такава държава... какво се притесняваме ... кихваме на който трябва 300лв. и все едно нищо не е станало.

спирам да пиша, защото ми се разтрепериха ръчичките!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 20 Окт 2004, 11:15

След предишни проблеми с модератори и то защото съм бил прекалено "искрен" и "директен" към постовете си и то разбираемо е все пак трябва да се пази добрия тон в форума,никой не е виновен да ми чете псувните ама този път не мога...просто не мога...

Не мога да не се сетя на моите младини когато излизахме на квартала и играехме футбол цял ден и единствената беля дето направихме била да счупим на съседа прозореца или да вземем праскови от другия комшия дърветата...Всеки един горе-долу така си прекарал детските си години....

Синко,
Ти си на 16 години,най-щастливите години които ще прекарваш някога и ще се сещаш за тях като пораснеш с думите:"...е как хубаво било като бях на 16 и играех с децата от махалата..." Като имам предвид че имам опит ,все пак и аз съм бил на 16 год. :lol: НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВАшИЯ ТЪП МАНТАЛИТЕТ чЕ днешно време за да си гъзар и да си вдигнеш самочувствието трябва да посягаш към алкохола като някой дърт пияндур!! Момичета в класната ще те харесват повече или мислиш че ще усетиш нещо велико в това да пиеш алкохол?? Знаеш ли какви последици имат деца като тебе когато използват такива вредни вещества като алкохол/трева/цигари?? Понеже естеството на моята работа е такава повярвай ми до 25 ще ти честитят една лека цироза на черния дроб и тогава ще чукаш главата по стената ама карай..това е най-малкото зло което можеш да си причиниш у себе си....

На тебе хубаво ти се скарала майка ти ама трябваше да те бие едно хубаво да видим дали ще се правиш на интересен друг път! И аз правех глупости,баща ми ме хвана да пуша на 16 и дотогава не ме е бил ама изядох един шамар 4 дена после ми виеше ухото...А на маминото синче не му стигнало това взел и на татко колата да се прави на още по-велик гъзар излагайки в опасност околните! Ти хубаво си разви 180 ама ако беше убил някой или по-зле ако беше осакатил някой???

Първо ти ще влизаш в поправителен дом за непълнолетни престъпници,баща ти влиза в затвора защото остави ключовете на колата без надзор и майка ти най-малко от срамота няма да излиза откъщи за да не я плюят хората щото отраснала един убиец...Това изобщо мина ли ти през акъла?? Ти хубаво се качи в колата и си се правил на гъзар в махалата...Представям си картината: Една детска глава едва се вижда през прозореца,вътре да свири Мишо Шамара и врум врум в алейте за да привличаш вниманието на всичките "ей вижте Баушов взе на тати колата малеее какъв гъзар и готин е!" :x

Ако беше убил някой??? Да ни пази господ от нещастни тъпи коп****нца като тебе дет не знаят как да си живеят живота и пият/пушат/крадат/бият или правят какво ли не! Дано да си понесеш последствията и дано се научиш от трудния път какво си направил тъпо олигофренско лайно... Никаква милост или съчувствие за такива като тебе.Ясно ли ти е??Айде чупката от тук :evil:

И нещо последно:Какво си очаквал като си ги написал твойте простотий тук??Да кажем " ах на мама детенцето??Ти добре ли си?Колата добре ли е??" или да ти бършим сълзичките щото си усукал на баща ти колата която с труд и мерак я купил да ви вози цяло семейство?? Я се осъзнай колкото е рано момче! :evil:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 20 Окт 2004, 11:25

Добре е че си осъзнал колко е безценен живота без да нараниш себе си или някой друг.

За съжаление аз не бях толкова късметлия. (Въпреки че и мойто можеше да е много по сериозно)

Както и да е, надявам се да успееш да оправиш всичко по въпроса и че наистина си научил нещо от случилото се.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 20 Окт 2004, 12:01

grnka написа: ...

Апсолютно съм съгласен .. всеки ден чукам на дърво да не попадна на някой нещастен самоубиец като този келеш ,а въртя по средно по 5к на месец ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 20 Окт 2004, 13:56

колата от снимките не ми изглежда на кола прескочила цариградско,но да приемем че е истина.Поне да беше излязъл извън софия а там дървета и стълбове колко щеш може и с 200 да ги уцелиш,какво са ти виновни околните че тати не ти е дал пари да си купуш холандче и си се напил от мъка.Ебати деградиралите лапетий

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 20 Окт 2004, 14:30

grnka написа:....

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Цялата им идеологя е такава на тях.
Абе... къде отиваме...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 20 Окт 2004, 14:54

Абе и аз съм малък- 18- ама тва ми се вижда якУ тъпо!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Maniac » 20 Окт 2004, 15:44

Точно се бях успокоил, и се сетих за нещо друго.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

SlipKnoT написа:
!!Asen_X написа:.......

Това трябва да го дам на бащата да го прочете да спре да се чуди защо подяволите събирам пари цял живот (и за жалост все някъде отиват), а не си купя нещо евтино с евтина поддръжка и не се "возя".. мамка му не искам да се возя искам да карам 20 годишно БМВ на което едва ще смогвам да пълня резервоара и да сменям скъпите части.., но дявол да го вземе ЩЕ СИ ЗАСЛУЖАВА! :twisted:

П.С. Почти винаги изпускам такива хубави мигове за жалост и то заради пустата работа.., но се надявам "Проект 2007" да проработи... и тогаваааааааааа!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Представете си това... събираш пари за БМВ "цял живот" и идва невероятния момент, когато си купуваш най-невероятното, най-хубавото, единствено по рода си БМВ - ТВОЕТО НОВО БМВ. Първите 3 дни не можеш да спиш, но на четвъртият заспиваш ... и .... брат ти - 16 годишен пикльо се напива като свиня, взима ключовете и...
не мога да го напиша......

лелеееее ...... късметлия си, че не съм ти баща ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: безразсъдието на 16 годишно момче

Мнение от bum_bum » 20 Окт 2004, 16:30

9000 turbo написа:....

Що ли не съм на мястото на баща ти, а.. тогава пак ще прескачаш мантинели и огради постоянно ама от шутове.
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории