от барабани към дискове
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
.
Заформи се купон с всекви наркотици
аз мнооо друсам на Бензиностанциите маркучите да пуснат повече 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
бахти ли4ния вапрос 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Е какво толко казах?
Излагация голяма... Шъ си траем вече 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: е30
KPETEH написа:Е какво толко казах?Излагация голяма... Шъ си траем вече
бъди над тези неща
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
пичове намерих целия заден мост от компакт на танкаж :-) човека ми го предлага и на части да го зема... носачи с главини и с дискове читави с апарати сичко е що годе читаво...малко ме съмняват полуоските да ги зимам ли и тях ? сичко ми е в главата как ще стане само без полуоските дали ще съвпаднат и има ли някаква игра там или да си ползвам старите ...тъи като това ми е малко мъгливо...според мен трябва да използвам моите старите защото нз дали ще паснат на дифа..
а и тъи като само тампони за носачите ще зимам нови някакви напътствия като марки и магазини :-)
а и тъи като само тампони за носачите ще зимам нови някакви напътствия като марки и магазини :-)

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Остави старите полуоски ве мой, къв е зора.? Ама няма да се плашиш сега КРЕТЕН-а ще се намеси да ти обясни как са нещата, ако ли не кат се сберем в Събота и Жоро знае как става а и Кретен-а и той може да дойде ще си спретнете дискусия, за части Динко и Жоро ги знаая де що са харни и ще се измисли решение, тоя ъпгрейд на двойния стопец ли ще го слагаш , браво добра идея
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
дам ще ми трябват 1-2 съвета другото ще го направим..то жорофасеофф ако не е загубил таз втулка дет се слагала на реиката ще е златен
.дам на 2ния стоп ще го правя...замислил съм още няколко генерални подобрения но те са чак след нова година, засега ще правя окачването и спирачките
ще се видим в събота 

BMWfenomen написа:пичове намерих целия заден мост от компакт на танкаж :-) човека ми го предлага и на части да го зема... носачи с главини и с дискове читави с апарати сичко е що годе читаво...малко ме съмняват полуоските да ги зимам ли и тях ? сичко ми е в главата как ще стане само без полуоските дали ще съвпаднат и има ли някаква игра там или да си ползвам старите ...тъи като това ми е малко мъгливо...според мен трябва да използвам моите старите защото нз дали ще паснат на дифа..
на каре с 5 болта ли ще минаваш?

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
да 5 по 120 ще са...а за ръчната нее проблем измислил съм я ,
после ще търся вариянт отпред да стане 5по120 (те и безтуи 2те главини и дисковете отпред са ми от 2 различни модела бмв
).....както и да е ще пиша като ги сложа 
после ще търся вариянт отпред да стане 5по120 (те и безтуи 2те главини и дисковете отпред са ми от 2 различни модела бмв

Споко още е в жабкатаBMWfenomen написа:дам ще ми трябват 1-2 съвета другото ще го направим..то жорофасеофф ако не е загубил таз втулка дет се слагала на реиката ще е златен.дам на 2ния стоп ще го правя...замислил съм още няколко генерални подобрения но те са чак след нова година, засега ще правя окачването и спирачките
ще се видим в събота

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Аз си вързах директно полуоските от носачите с дисковете за моя си диф. Не съм ги мерил дали са с различна дължина. Според мен треа да видиш дали има разлика в ширината на диференциалите при е30 и е36. Провери задните стъпки дали са еднакви(разстоянието между главините) при е30 и е36. Може да са различни и от там да трябва намеса по полуоските. Не съм виждал задница на е36. Болтовете за захващане дали ще паснат? 6х??? при е30 и ?х??? при е36. Предполагам такава информация е лесно достъпна, ако се поразтърсиш.
П.С.
Някъде по форума бях чел за разпробити предни главини от 4х100 към 5х120. Не си спомням къде, няква внесена от германия е30-ка ли беше?! Е тука драснах нещо набързо, не съм го правил, нема гаранции

П.С.
Някъде по форума бях чел за разпробити предни главини от 4х100 към 5х120. Не си спомням къде, няква внесена от германия е30-ка ли беше?! Е тука драснах нещо набързо, не съм го правил, нема гаранции

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4