Колеги-Съвет
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Колеги-Съвет
Колеги може ли да ми кажете къде могат да ми оправят качествено и тънкажно помпата(плочката),ходих в русе на диагностика и ми казаха че плочката ми е заминала,да ме ориентирате на къде да се насоча и приблизително колко ще ми коства.Не ме бърка и да доида до София.Мерси
- vladibkolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м Трезвен!!!
- Детайли за колата: Е39, 525 тдс
Колега какви са симтомите на заминала плочка?
А в София има сервизи два за дизели които са специализирани и аз ги знам и съм ходил там и за сега съм доволен. Единия се казва HH сервиз, а другия "Super Diesel" и двата са на БОШ. Но за тънко, незнам колко е тънко.
А в София има сервизи два за дизели които са специализирани и аз ги знам и съм ходил там и за сега съм доволен. Единия се казва HH сервиз, а другия "Super Diesel" и двата са на БОШ. Но за тънко, незнам колко е тънко.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
За тънко - не знам кое ще ти се стори тънко - единствено поставяне на оригиналана "плочка" или първо да си ремонтираш старата и после пак да си сложиш оригинална нова.
В София НН-сервиз цялата процедура е 1200 лв.
За ремонт - имаше колега от Плевен, който твърдеше че ги оправял. Пусни търсачката, не мога да се сетя точно коя беше темата
В София НН-сервиз цялата процедура е 1200 лв.
За ремонт - имаше колега от Плевен, който твърдеше че ги оправял. Пусни търсачката, не мога да се сетя точно коя беше темата
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
vladibkolev написа: Единия се казва HH сервиз.
С 2 ръце те подкрепям

И аз съм мнго доволен от НН а пък и съотношението цена/качество е идеално
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Какви са ти симптомите, че искаш да я сменяш? Гасне ли, тресе ли, пали трудно ли какво? Мойта се тресе понякога на място и мисля да се пробвам да бутна малко плочката назад да пуска повече нафта. Ако не се оправи ще му мисля. Но не бързам да давам 1200лв.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- djagata
- Потребител
-
- Детайли за колата: 525 tds
Re: Колеги-Съвет
KARAIVANOV написа:Колеги може ли да ми кажете къде могат да ми оправят качествено и тънкажно помпата(плочката),ходих в русе на диагностика и ми казаха че плочката ми е заминала,да ме ориентирате на къде да се насоча и приблизително колко ще ми коства.Не ме бърка и да доида до София.Мерси
Здравей,
Първите симтоми за дефектирала (износена) плочка са гаснене при превключване което се проявява при потегляне - от 1 към 2 и от 2 към 3.
В последствие започва да гасне и в движение което виждаш като светене на лампата за подгряване или при опит да ускоряваш все едно, че двигателя е изключен (тои наистина е изгаснал)
Това в известна степен се оправя с преместване на плочката, но това да става от човек който има необходимият опит и е само временно решение.
Идва момент в който може да те остави на пътя. (Ако не вземеш мерки навреме)
Съвета ми е първо диагностик да ти каже дали наистина това е проблема ти.Все пак плочката е скъп елемент (но важен). И не се занимавай с ремонти на плочката или втора употреба - каквото и да ти казват.
След смяната с нова разхода ми падна с литър надолу и колата върви по добре.
Успех!!!
Успе
8 мнения
• Страница 1 от 1