Къде е проблемът- в търсачката или в мен?

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Къде е проблемът- в търсачката или в мен?

Мнение от ms » 02 Сеп 2008, 18:06

Не че съм се убил да я ползвам търсачката- все пак не съм от днес в този форум и малко или много съм наясно кое къде да търся, но днес решавам да я ползвам и ударих на греда ;) Имаше преди време една тема за кодове за mobile.bg и решавам да я изровя с малко търсене- да ама къде ти тоя късмет- излизат ми всякакви резултати освен нужното. И аз понеже съм инат проверявам колко коректно работи като цяло тая търсачка...

Пускам да търси за тема която е на 1-ва страница в "Извън темата" като очаквам да ми изкара един куп резултати:

Изображение

И с учудване виждам следният екран:

Изображение

А такава тема разбира се има:

Изображение

Въпросът ми е проблем ли има с търсачката или аз съм по-прост отколкото очаквах :?: На мен не ми пречи дори и да я няма, но определено има хора на които ще им е от полза...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 02 Сеп 2008, 18:13

Аз също досега не съм намерил нищо с тази търсачка и не я използвам въобще. Явно сме идиоти :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 02 Сеп 2008, 18:47

Anthony_J написа:Аз също досега не съм намерил нищо с тази търсачка и не я използвам въобще. Явно сме идиоти :)

бате добре че се намери ти да пуснеш тая тема шибаната търсачка е абсолютно безполезна за мен търсиш нещо то ти излизат 1000 неща верно явно сме идиоти :mhihi: станахме 3ма

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 02 Сеп 2008, 19:09

slav4o1 написа:
Anthony_J написа:Аз също досега не съм намерил нищо с тази търсачка и не я използвам въобще. Явно сме идиоти :)

бате добре че се намери ти да пуснеш тая тема шибаната търсачка е абсолютно безполезна за мен търсиш нещо то ти излизат 1000 неща верно явно сме идиоти :mhihi: станахме 3ма

+1 идиот :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 02 Сеп 2008, 19:25

Да бе и аз нищо не мога да намера с тая търсачка аз не я използвам изобщо.

Абе мани ние няма да търсиме много,ама като се регистрират нови потребители и като напишат една тема и ние им викаме абе виж с търсачката,мани така се излагаме :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 02 Сеп 2008, 19:28

Bavarec*** написа:Да бе и аз нищо не мога да намера с тая търсачка аз не я използвам изобщо.

Абе мани ние няма да търсиме много,ама като се регистрират нови потребители и като напишат една тема и ние им викаме абе виж с търсачката,мани така се излагаме :confused:

++

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 02 Сеп 2008, 21:28

плюс мене колко да я ползвам е безполезна и си цъкам страници на зад докато си намерим темата дори според мен трябва да с епреработи трса4ката да има и секция която да търи по ника написал дадена тема аз помним кои я писал но не помня заглавието и като натисна търси и напиша ника и уи
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 02 Сеп 2008, 22:15

Гадта не търси в заглавията!!!
Гадта различава малки/ГЛАВНИ букви!!!
Има значение дали точката е на "Търси за коя да е от въведените думи" или на "Търси за всички въведени думи" ;).

При търсене на "спортна зала" въпросната тема липсва в резултатите, но при търсене на "Спортна зала" е най-отгоре в списъка...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 02 Сеп 2008, 22:49

То за това и този форум е препълнен с едни и същи теми и милион еднакви въпроси. Не знам до кога ще е така, но просто е ужас.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Сеп 2008, 22:52

Я тогава някой да пусне едно ръководство за работа с търсачката- явно не съм само аз дето не се оправям с нея. А да не говорим за новите потребители- ние му казваме "Ползвай първо търсачката", а то голяма греда... И после един куп недоволни има, понеже се пускат вече дискутирани многократно теми.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 05 Сеп 2008, 22:32

Определено има нещо куцо в търсачката ....

Често ми се случва Гугълчо да ми намира информация в теми от форума, а форумната търсачка е категорична, че такова нещо няма

Пробвах го и с примера на колегата "НЯМА БМВ" като му дадох да търси "страници от България" и ми извади линка към темата на първо място :idea:

В същото време голяма част от отговорите, особено по техническите въпроси се свеждат до "Има търсачка ...."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Сеп 2008, 22:54

+1
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Сеп 2008, 0:41

ivantchoG написа:Гадта не търси в заглавията!!!
Гадта различава малки/ГЛАВНИ букви!!!
Има значение дали точката е на "Търси за коя да е от въведените думи" или на "Търси за всички въведени думи" ;).

При търсене на "спортна зала" въпросната тема липсва в резултатите, но при търсене на "Спортна зала" е най-отгоре в списъка...

:yes:

Една от причините да пишем на кирилица е, за да можем да ползваме търсачката, защото на латиница освен, че се чете трудно се пише и по 200 различни начина. До сега не съм имал проблем с търсачката и съм намирал каквото ми трябва. Може да се търси по автор. До сега не съм имал проблеми. Възмножно е да създава проблеми, защото в някои сходни форуми директно я премахват, но аз лично винаги съм намирал това което търся.
Изображение
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 09 Сеп 2008, 1:24

а не може ли да се промени нещо в търсачката, че да търси в заглавията и да не размознава главни и малки букви ? :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Сеп 2008, 2:41

+1
Явно сме взимали уроци за малоумници при един и същ учител :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума