Поставка за чаши-задни
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Поставка за чаши-задни
Здравейте колеги интересуваме как се монтират поставките за чаши на задната конзола ,там са двете духалки ,и има едно място за предмети,търсих в търсачката не открих нищо.Предлагат ми втора употреба за 50лв ,колко е цената на новите от Вари примерно ,мерси много 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- pinkoml
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 М54B22
- Мечтае да кара: m6
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Маха се отделението за предмети. Държи се на щипки. Маха се лесно с отверка, внимателно и по възможност да не се наранява пластмасата. На негово място се поставя (впъхва) държача за чаши
Аз имах и да ти кажа честно до сега съм ги ползвал само веднъж. Отделно, когато някой шета с крака между задните седалки често държачите излизат и е много вероятно да бъде настъпан и счупен.
Аз имах и да ти кажа честно до сега съм ги ползвал само веднъж. Отделно, когато някой шета с крака между задните седалки често държачите излизат и е много вероятно да бъде настъпан и счупен.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Тея поставки са една от пълните недомислици в Е39-тката. Няма по крехко нещо. А и освен това са доста не-функционални
Стават само за малки чашки за кафе. И предните и задните. Ни за бира стават, ни за редбул, ни за кола от макдоналдс Абе тъпня
Тея за 0.50лв от макдоналдс хем са по функционални, хем по-фешън, а и стават за всички модели
Мойте бяха изкъртени и си взех нови, ама направо ме е страх да ги докосвам имам чувството, че ще ми останат в ръцете всеки път 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
7 мнения
• Страница 1 от 1