Сабиране Само на е30-ки :Р

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 31 Авг 2008, 19:47

Следващия пьт поне 14 да се сабереме и да има повече от двама дразнители за сервитиорките на афтьр партито :mhihi: :mhihi:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 31 Авг 2008, 19:59

другия път и аз ще дойда на афтър партиту да ги подразня щом няма кой :mhihi: :mhihi:
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 31 Авг 2008, 20:03

Имаше ама тя не калве,имаче става за глупости на задната седалка на някое БМВ :mhihi:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 31 Авг 2008, 23:06

мойта задна седалка си е девствена до доказване на противното :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 31 Авг 2008, 23:56

ейййй никой не иска да даде клипчетата :roll:
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 01 Сеп 2008, 0:47

niko_first написа:ейййй никой не иска да даде клипчетата :roll:

Като съм в скайпа ми пиши или Динко и той ги има. Споко ще ти ги пратиме :yes:
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E 30 touring
Детайли за колата: M40B16

Мнение от Boris_Velev » 01 Сеп 2008, 8:49

не е чесно човек да не отиде на море .. :mhihi: таз събота и аз идвам /ако съм си в софия де /
радвам се че сбирката стана сериозна :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 01 Сеп 2008, 11:25

Сбирката беше повече от върховна. Всичко беше нормално с малки моменти на цялостно изтрещяване и безумни въртеливи движения на много дупета синхронно. Всички участващи е30-ки бяха на ниво, и собствениците им също не отстъпваха по нищо.
Надали мога да резюмирам поредицата от интересни гонки една по една, не мога и да се стремя да го сторя. Важното е че голяма част от присъстващите участваха в тях, и бяха във вихъра си буквално. Кой ли не се гони , митко с бени, бени с нико, митко и жоро, жоро с Нико. Стартовете бяха доста равностойни, за финишите незнам те тия са гонят на по 2 км да го ева ... АХхха. Имаше и една кола приличаше на Астра, ама пишеше Астра Ла Виста отзаде, нещо съскаше, ама не беше пукната гума. Най вероятно не беше с атмосферен двигател тая кола, щом така озори лилавата М-ка. Дойде и един глолемец с някво Ауди, не беше старо и много ръждясало и то малко посъска ама замина набързо. Парти бойчета пристигнаха с лачените Е36-ци на нямаще фандък за тях повечето си лафика кат нас кротко и спокойно, само някво пиче с една червена (на ицо бившата както той каза) се рейсаше яко с всички и добре си караше момъка.
С Динко бяхме заети относно визията на Снижинка и я преобразихме за малко, новия план за зимно разкрасяване е измислен .. скоро ще го видите в Направи си САМ (от де са си купя тоя трансперантения спрей ве ЧАДА МОИ)
Ицо не гърмя с пушката тоя път, поне не много. Жоро па изкара от бажажника на 315ката 10 кила части, и някъв разпределителен вал (днеска ще го замеря с микрометъра колко е износен).
После разбира се стана такъв Гъч на тая бензиностанция, ма никой не знае да паркира да го ева -> ДИНКО продава талони за синята зона на газстанцията заповядайте при него.
Добре че митака каза ай на ОМВ да идем малко далеч от модерните возила и да се съберем само наща партия, то не бяха пушеци то не беше свистене докат стигнем дотам .... добре че има чести светофари да го настигам и аз тия бързи 20-ки че незнам ;), идеята за ОМВ беше набързо реализирана и тоя път фотосесията е абсолютен ЧУК БРАВО на чадата.
Аааааааа щях да забравя Хххахха оня храст малкия с М3-ката черната ... леле. Седим си ний и си обсъждаме на кой му е по голям ... .двигателя и до нас мазно м/у колонките се ръгна една М3 с В8 двигателче.... седим си ний и чакаме агжеба че излеза някой крадлив големец, то малкия му внук на 17 години и 42 кг тегло .... не да и запали гумите ми и Козче не мой запали ... заеби.
Афтърпартиту беше на открито щот сме мноо магарета и 2-3 магарици, нямаше где да се сберем ама Ич ... Жоро искаше да чатка сервитьорката определено мноо е разгонено нащо и му са иска отсейде .. ама на -> ни визия ни акъл :) ХАхахха (обичам ви). Динко пак се отнесе да говори за наука, тия метан плочки дет правят по 430 коня от 1.2 мотор, и на МИтко му стана леко тъпо помълча си детето, все пак физиката е дълга наука писана на Английски да не забравяме не е за секи и за мен не става даже. Едвам сбрахме колите на тва барчи, няма грам място а и вървежно е да го ева мноо русоляви мръсотии перкат таме, който е свободен и не е с жената кат мене и Ицо да фаща по една курабия другия път няма да се излагате.
Марто си кротуваше на масата, ма тва момче 2 литра севън ЪП изпи и не му са припика , бахти бъбреците бахти мехура имаш човек браво !!!
ПП. Динко не се върти така м/у колонките на бензиностанцията че видя ония на Шела как се удариха.
ПП2 Митак на едната снимки виждам искаш на Мето джантите да сваляш, ама мисля че на ръка нестава незнам, джанта не съм свалял само гумата с джантата, може би ти трябва ключ питай батко си.
ПП3. ИСкам да благодатя на всички др. които не съм споменал и на тези които споменах за чудесното прекарване беше една сбирка на истински фенове, чуковете бяха малко и не бяха с е30-ки
ПП4. КРЕТЕН си тръгна бързо но, дойде и се забавляваше. НЕщо болничък ми се видя, или се ушлаши щот на Лукойла на летището изпраска 1 як clutch kick и голямо танго изпраска с тая задница.

Ако пропускам нящу добавяйте аз съм курназ момче, приемам редене. От правописните грешни се абстрахирайте КАКТО СЕ РАЗБРАХМЕ не сме форума на БГ мамма така че аре ... в лево :arrow: :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 01 Сеп 2008, 12:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
другия път с едно тефтерче, за да стане още по-подробно и си прави точки, кой, какво, защо и как, та да стане още по-подробно
Tux0 Ca !
Изображение

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 01 Сеп 2008, 20:34

Или просто ще викнем Тошко бавареца, и той после ще разказва, ефекта ще е двоен :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Сеп 2008, 21:26

А вие на там ли се изнизахте :mhihi: :mhihi: Ние с баща ми дойдохме погледахме малко гонките и си тръгнахме. Ако знаехме каде ще ходите можеше да дойдеме. :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 01 Сеп 2008, 21:35

bmw maniqk ivo bmw написа:А вие на там ли се изнизахте :mhihi: :mhihi: Ние с баща ми дойдохме погледахме малко гонките и си тръгнахме. Ако знаехме каде ще ходите можеше да дойдеме. :roll:

Вие ли бехте с черното комби дето се изнизахте рано рано....?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Сеп 2008, 21:36

Мда ама не се изнизахме а спряхме до улицата да гледаме последните гонки. :D
Но излиза май че верно рано сме си тръгнали щом сте ходили и другаде :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 01 Сеп 2008, 21:41

Не се прай...направо се изнизахте и тихо и леко...аз също съм с комби и можехме да полафиме малко а дажа вие бехте спрели тама при кварталните рацери...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Сеп 2008, 21:49

Сори ако си се обидил че така бързо се изнизахме :roll: За да не спамиме темата ще ти пиша на лс.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30