пак мокри сънища....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

пак мокри сънища....

Мнение от DEFLEPPARD » 15 Окт 2004, 9:24

лягам си аз уморен към 22 часа (едвам издържах до толкова) и както съм си легнал и отивам в някъф гараж ?!? дето мернах един двигател захвърлен в ъгъла да събира прах.... пишеше "алпина" на него :D питах собственика колко струва и оня ми вика "а таз тенекия ли ве... за 200лв щи я дам" :shock: и я взех :D... отивам аз веднага при един майстор да го види и той пък ми вика "тва е мноо запазен двигател - я има 130к километра я не..." и направи списък с останалите части които трябват за да го сложим на 316ката :)
намерихме бързо частите (като на сън естествено :) )и ми монтираха 2800цц мотор на "алпина" под капака :lol: :lol: тръгнах от там с новия двигател и кво да ви кажа.... нещата станаха по мокри и от водата :) прибрах се вкъщи и реших че ми трябват нови амортисьори... почнах да звъня по тела на разни познати и казах на един да се обади на втори та той да ми звънне на мене.... и след малко въпросния човек ми звъни....
събуждам се вдигам тел-а и той ми казва че ме чака пред блока да му дам едни бележки :D
пак ме събудиха точно когато не трябваше... :bcry:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 15 Окт 2004, 16:38

По добре че са те сабудили преди да оплескаш леглото с тоя твой сън :D

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Окт 2004, 18:36

мда.. и аз така сънувам най-редовно.. ма вече съм подготвен и като сънувам си нося и камера та да документирам прогреса на сънищата...

само нещо логистиката ми куца- не мога да разбера как дядо мраз със подаръците успява да мине през комина- още повече че във гаражите обикновено комини няма, да не говориме че дебелака тряя да е супер як да спуска през комина 427 (7 литра почти) кубика голям блок барабар със пакета със турботата...

ма кво- вече не питам- само сънувам и се усмихвам ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 15 Окт 2004, 18:57

Тц тц тц - мноо яко тва ве - трябваше ли да се месиш и в моите сънища :shock:
От близо 10 години само коли санувам ужас - сутрин се събуждам с невероятен шум в главата ... така ще е в този живот - другия може и да съм шахматист ама в този :
Изображение
Изображение
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 15 Окт 2004, 22:50

alx, ти нямаш сърце, а тия твойте сънища са ми любими :lol: 8) . Исках да питам двигателя на снимката с 2 или 4 турбини е и ако е с2 тези хромираните веднага зад турбината какви са и каква роял вършат ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Окт 2004, 0:01

Гиорцееее... нали това отпред набива въздуха... а кое мислиш че върти това отпред :wink: :arrow: газовете който въртят това отзад :wink: :idea: :twisted: завъртат се тея всичките неща и....
и всички после дружно викат: "ИСКАМ ТВОЙТО ТЯЛО... АЛЕЛЕ МАЙКО" :lol:

Дилян Пенчев
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 16 Окт 2004, 8:19

Мда , верно .. Алеле майко ;)
Макар чр пак нещо ме съмнява .. нещо странно ми се вижда.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Окт 2004, 18:57

две турбота са.. просто има проблем със охлаждането на турбините (двигателя е със висока компресия за турбо- 10:1) и затова трябваше да издялкат малко по-разтеглени корпуси (турбините и компресорите са от т-76 турбо) че да отдалечат горещото от студеното... както виждаш няма интеркулери (няма място) затова помпането на не-горещ вуздух беше основна цел..

двигателя преди да се качи във колата направи 850 коня на вала при 1 бар налягане със най-обикновен 97 безоловен...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Окт 2004, 19:28

alx написа:две турбота са.. просто има проблем със охлаждането на турбините (двигателя е със висока компресия за турбо- 10:1) и затова трябваше да издялкат малко по-разтеглени корпуси (турбините и компресорите са от т-76 турбо) че да отдалечат горещото от студеното... както виждаш няма интеркулери (няма място) затова помпането на не-горещ вуздух беше основна цел..

двигателя преди да се качи във колата направи 850 коня на вала при 1 бар налягане със най-обикновен 97 безоловен...

Отде ги знаиш тез работи вееее :shock:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Окт 2004, 21:56

чета на интернет-а ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 17 Окт 2004, 10:39

alx написа:две турбота са.. просто има проблем със охлаждането на турбините (двигателя е със висока компресия за турбо- 10:1) и затова трябваше да издялкат малко по-разтеглени корпуси (турбините и компресорите са от т-76 турбо) че да отдалечат горещото от студеното... както виждаш няма интеркулери (няма място) затова помпането на не-горещ вуздух беше основна цел..

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Окт 2004, 22:22

alx написа:чета на интернет-а ;)

:ok:

Най-обичам така надлежно документирани сънища... Снимай пак като си досънуваш тоя сън конкретно, а ако дядо Мраз намине пак, не ни забравяй, че при нас Нова година още е далече :bcry:
Never mistake motion for action...

Назад към Страхотни истории