пак мокри сънища....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
пак мокри сънища....
лягам си аз уморен към 22 часа (едвам издържах до толкова) и както съм си легнал и отивам в някъф гараж ?!? дето мернах един двигател захвърлен в ъгъла да събира прах.... пишеше "алпина" на него
питах собственика колко струва и оня ми вика "а таз тенекия ли ве... за 200лв щи я дам"
и я взех
... отивам аз веднага при един майстор да го види и той пък ми вика "тва е мноо запазен двигател - я има 130к километра я не..." и направи списък с останалите части които трябват за да го сложим на 316ката
намерихме бързо частите (като на сън естествено
)и ми монтираха 2800цц мотор на "алпина" под капака
тръгнах от там с новия двигател и кво да ви кажа.... нещата станаха по мокри и от водата
прибрах се вкъщи и реших че ми трябват нови амортисьори... почнах да звъня по тела на разни познати и казах на един да се обади на втори та той да ми звънне на мене.... и след малко въпросния човек ми звъни....
събуждам се вдигам тел-а и той ми казва че ме чака пред блока да му дам едни бележки
пак ме събудиха точно когато не трябваше...

намерихме бързо частите (като на сън естествено

събуждам се вдигам тел-а и той ми казва че ме чака пред блока да му дам едни бележки

пак ме събудиха точно когато не трябваше...

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
мда.. и аз така сънувам най-редовно.. ма вече съм подготвен и като сънувам си нося и камера та да документирам прогреса на сънищата...
само нещо логистиката ми куца- не мога да разбера как дядо мраз със подаръците успява да мине през комина- още повече че във гаражите обикновено комини няма, да не говориме че дебелака тряя да е супер як да спуска през комина 427 (7 литра почти) кубика голям блок барабар със пакета със турботата...
ма кво- вече не питам- само сънувам и се усмихвам
само нещо логистиката ми куца- не мога да разбера как дядо мраз със подаръците успява да мине през комина- още повече че във гаражите обикновено комини няма, да не говориме че дебелака тряя да е супер як да спуска през комина 427 (7 литра почти) кубика голям блок барабар със пакета със турботата...
ма кво- вече не питам- само сънувам и се усмихвам

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
alx, ти нямаш сърце, а тия твойте сънища са ми любими
. Исках да питам двигателя на снимката с 2 или 4 турбини е и ако е с2 тези хромираните веднага зад турбината какви са и каква роял вършат 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Гиорцееее... нали това отпред набива въздуха... а кое мислиш че върти това отпред
газовете който въртят това отзад
завъртат се тея всичките неща и....
и всички после дружно викат: "ИСКАМ ТВОЙТО ТЯЛО... АЛЕЛЕ МАЙКО"
Дилян Пенчев

и всички после дружно викат: "ИСКАМ ТВОЙТО ТЯЛО... АЛЕЛЕ МАЙКО"

Дилян Пенчев
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Мда , верно .. Алеле майко
Макар чр пак нещо ме съмнява .. нещо странно ми се вижда.

Макар чр пак нещо ме съмнява .. нещо странно ми се вижда.
две турбота са.. просто има проблем със охлаждането на турбините (двигателя е със висока компресия за турбо- 10:1) и затова трябваше да издялкат малко по-разтеглени корпуси (турбините и компресорите са от т-76 турбо) че да отдалечат горещото от студеното... както виждаш няма интеркулери (няма място) затова помпането на не-горещ вуздух беше основна цел..
двигателя преди да се качи във колата направи 850 коня на вала при 1 бар налягане със най-обикновен 97 безоловен...
двигателя преди да се качи във колата направи 850 коня на вала при 1 бар налягане със най-обикновен 97 безоловен...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:две турбота са.. просто има проблем със охлаждането на турбините (двигателя е със висока компресия за турбо- 10:1) и затова трябваше да издялкат малко по-разтеглени корпуси (турбините и компресорите са от т-76 турбо) че да отдалечат горещото от студеното... както виждаш няма интеркулери (няма място) затова помпането на не-горещ вуздух беше основна цел..
Отде ги знаиш тез работи вееее

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
alx написа:две турбота са.. просто има проблем със охлаждането на турбините (двигателя е със висока компресия за турбо- 10:1) и затова трябваше да издялкат малко по-разтеглени корпуси (турбините и компресорите са от т-76 турбо) че да отдалечат горещото от студеното... както виждаш няма интеркулери (няма място) затова помпането на не-горещ вуздух беше основна цел..

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
alx написа:чета на интернет-а

Най-обичам така надлежно документирани сънища... Снимай пак като си досънуваш тоя сън конкретно, а ако дядо Мраз намине пак, не ни забравяй, че при нас Нова година още е далече

Never mistake motion for action...
12 мнения
• Страница 1 от 1