От Лъвов мост до Врана за 7 мин.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

От Лъвов мост до Врана за 7 мин.

Мнение от Един » 28 Дек 2002, 14:51

Като гледам всеки се хвали с какви ли не истории и си викам що пък да не се похваля и аз.

Случката се случва през май 2002г. делничен ден, някъде около 19:30 часа. По това време бях в казармата (гранична полиция) и както всяка вечер тръгваме да се прибираме от дирекцията в поделението във Врана дето спим. Обикновено това ставаше с 213, 305 или 313 до някъде по Цариградско, така и не я научих тая спирка как се казва, ама точно до нея правиха по това време бензиностанция на OMV и оттам с 6-цата. Тази вечер обаче се засичаме с един от щатните шофьори с една седмица, който отивал към Врана и той ни вика:
Пичове да метна двама-трима до Врана?
Ние се ослушваме, на никой не му се пропуска биричката докато чакаме шестицата, ама как да е аз и още еди пич се навиваме и се мятаме в седмицата.
И като се почна една фиеста, газ нагоре по Мария Луиза, при халите по трамвайната линия, при ЦУМ световара червен. Какво прави нашия - минава най вдясно подминава всички дето чакат и си прави ляв завой като пич. Отсреща излита един полицай с доволна физиономия и с палката напред. Да ама и ние сме в кола на МВР, шофьора пусна за момент буркана (който седи вътре над жабката) и на куката и изчезна усмивката и само махна да минаваме. Оттам малко се позабавихме докато минем Орлов мост , ама като стъпихме на Цариградско - газзззззз, 140 тая ладичка не ги усещаше, а движение доста - от лента в лента щото никой не ебава да се отмести.
Стигнахме за 7 (седем) минути. Като пристигнахме не мога да сляза от колата - така ми се бяха разтреперали мартинките. Втори път при същия шофьор не посмях да се кача.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 29 Дек 2002, 3:25

Наистина е доста необичайно, че точно тогава в 19.30 не е имало задръстване, щото сега едва ли ще може да се повтори този номер.
Е, 7 минути не са нещо непостижимо, но за лада определено са рекорд. Аз съм взимал отсечката Лъвов Мост - Младост1 за 7 минут с БМВ, но в доста разтоварено движение. А иначе цариградско спокойно го взимаш за 3 минути (ако караш с 200км/ч). Номера става само в 5.00 сутринта, обаче :-)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Яну 2003, 18:34

Може, може ...
В същия стил преди време из темите стигнаха за 15 мин. от София до Пловдив :D
Ще повторя един коментар от там:
S=VxT
S=~15 km.
T=0,1162
V=15:0,1162
V=`130 km/ч СРЕДНА СКОРОСТ ...
В София по това време :wink:

WiLdOnE
Аватар

Мнение от WiLdOnE » 21 Яну 2003, 2:00

Abe tva seki put go cheta ne Врана, а Варна i mi se struva mnogo nevuzmojno :) A vrana ne go znam kude e i nishto ne mi govori hehe :)

Аватар

Мнение от DA WOLF » 21 Яну 2003, 9:56

iskale da napishe Vranya (na izhoda za Plovdiv), no pak si zvuchi neveroiatno za LADA sedmica... Az otnachalo si misleh che e BMW 7 series... 8)
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 21 Яну 2003, 13:46

DA WOLF написа:... Az otnachalo si misleh che e BMW 7 series... 8)

и аз така

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Яну 2003, 20:38

Едни ловно-рибарски истории се вихрят ... :wink:

Аватар

Мнение от DA WOLF » 22 Яну 2003, 0:13

BMW_POWER написа:Едни ловно-рибарски истории се вихрят ... :wink:

a lovno - ribarskite mi napomniat na svetovno izvestnia vic, za onia ribar det se se hvalel v krachmata kolko goliama riba bil hvanal kato protegal ednata si raka napred, a s drugata se hvashtal za ramoto za da opishe daljinata na riboka. Dobre ama na drugite im pisnalo ot nego edna vecher i mu varzali racete ZA KITKITE, za da ne moje veche da gi razmahva naliavo na diasno... togava toi sabral dlanite si vav forma na krag i viknal: 'A PA DA ZNAITE DNESKA KVA RIBA HVANAH, EI TAKOVA OKO IMASHE!!!'
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Назад към Страхотни истории