е30 и х6
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
K'во се пулите, като нямате какво да кажете си мълчете... Сложени тука някви снимки на х5, брутално изкопирано от некой си там, да не говорим, че това дори не е актуалното х5. Следват снимки на новата 7ма серия, просто така, за разкош. И накрая ако някой ми каже, че намира сериозна прилика между х6 и актьона бих му препоръчал вместо да пише мнения по форума да отиде да изкара някой леф и да ги даде за преглед при офталмолог ...

In Ban We Trust!

Последна промяна Shondy на 28 Авг 2008, 19:18, променена общо 4 пъти

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Първата снимка на изкопираната Х5...точно заради това, копие едва не изхвърлиха китайската фирма от автоизложението във Женева. тъй, че не съм съглсен, че BMW са копиращите.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
не БМВ копират ...... лошото е че се развиват в тяхната посока.
Х6 кола, джип , ван или луноход? 

Последна промяна Shondy на 28 Авг 2008, 18:16, променена общо 2 пъти

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Х6, колкото и грозно да изглежда на картинка, скоро го видях на живо и ми хвана окото. Надявам се така да стане и със 7-мата серия, ма надали...
И две мнения няма, от ACTYON-а по-грозна кола НЕМА!
И две мнения няма, от ACTYON-а по-грозна кола НЕМА!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Shondy написа:......... Х6 кола, джип , ван или луноход?
Не позна ,колега.Просто кола,която повечето от нас няма да имат удоволствието да карат

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Shondy написа:... Х6 кола, джип , ван или луноход?
И аз така не харесвах много Х6 на снимка докът не я видях на
живо. И ся където и да я видя ченето ми пада. Изруд е просто

И как може да я сравнявате с тоя жалко подобие на автомобил
дето е толкова грозно, че повече не може

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Добре бе хора, като не ви харесват тия модели не си ги купувайте. На мен не ми харесват някои модели , няма да си ги купя. Като ти харесват Е30ките караш си Е30. Като ти харесва Х6 караш Х6. Какъв е проблема?
П.С. При този ми коментар може доста хора да се засегнат ама това е положението. А именно : Защо за новите модели мрънкат хората, които няма да си ги купят поради финансова невъзможност ? Аз съм 100% сигурен че ако имате излишни 200 000хил. лева ще си купите един от тези модели. Колкото и да го отричате сега. Колкото и грозни да ги наричате. На колкото и скромни да се правите, че не ви вълнува как хората ще се обръщат след вас по улиците.
П.С. При този ми коментар може доста хора да се засегнат ама това е положението. А именно : Защо за новите модели мрънкат хората, които няма да си ги купят поради финансова невъзможност ? Аз съм 100% сигурен че ако имате излишни 200 000хил. лева ще си купите един от тези модели. Колкото и да го отричате сега. Колкото и грозни да ги наричате. На колкото и скромни да се правите, че не ви вълнува как хората ще се обръщат след вас по улиците.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
сигурно не сте забравили
ТОВА --> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 56&start=0
Няма нито един автомобил по улиците, който да се откроява толкова много, колкото Х6
Брутален е!
ТОВА --> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 56&start=0

Няма нито един автомобил по улиците, който да се откроява толкова много, колкото Х6

Брутален е!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Гледам постовете ви се чуда:ама Х6 е брутален ама е страшен ама се откроява,да верно е откроява се да има модерен дизаин,обаче не виждам нито едно от новите БВта(след 2004),да бъде мечтата на секи ентусяст.
Незнам как повечето от вас са се влюбили в марката,но аз се влчбих когато видях е30 и е34,просто сяка нощ сънувах БМВ,баща ми ми беше обещал че ше купи е34(но по това време,финансиите не ни стигаха за БМВ),привидно и тои имаше много желание към този модел.
След четири години баща ми събра пари и си купи е34 да вярно беше много старо(сигурно от първите излезли от завода),вътре беше мръсно просто беше неподдържано,но когато се качих разбрах че това е марката,тогава в главата ми се зароди манията БМВ,първата седмица се возехме по цял ден просто секи един детаил от колата все едно беше правен за мен.След година баща ми продаде колата (като аз просто бях като болен),след една седмицца един негов приятел каза че има е36комби с много екстри дори да не бях виждал колата предната нощ не спах а си представях каква може да бъде защото знаех че всяко БМВ е адски красиво и те кара просто да го притежаваш.
Незнам дали някои си мечтае толкова много за някоя Х6 или е90 или някое от новите.
Незнам дали след 10 и повече години ше има кво да правиме няма да има теми от сорта "моя тунинг проект","как да си търбинираш колата" или"цялата история на пуканката",незнам на къде отива марката
Незнам как повечето от вас са се влюбили в марката,но аз се влчбих когато видях е30 и е34,просто сяка нощ сънувах БМВ,баща ми ми беше обещал че ше купи е34(но по това време,финансиите не ни стигаха за БМВ),привидно и тои имаше много желание към този модел.
След четири години баща ми събра пари и си купи е34 да вярно беше много старо(сигурно от първите излезли от завода),вътре беше мръсно просто беше неподдържано,но когато се качих разбрах че това е марката,тогава в главата ми се зароди манията БМВ,първата седмица се возехме по цял ден просто секи един детаил от колата все едно беше правен за мен.След година баща ми продаде колата (като аз просто бях като болен),след една седмицца един негов приятел каза че има е36комби с много екстри дори да не бях виждал колата предната нощ не спах а си представях каква може да бъде защото знаех че всяко БМВ е адски красиво и те кара просто да го притежаваш.
Незнам дали някои си мечтае толкова много за някоя Х6 или е90 или някое от новите.
Незнам дали след 10 и повече години ше има кво да правиме няма да има теми от сорта "моя тунинг проект","как да си търбинираш колата" или"цялата история на пуканката",незнам на къде отива марката

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Наистина Х6 сложи в Джоба си Q7 МЛ ГЛ сякакви други Джипове.
Докато го гледах на снимка много ми харесваше и разправях на приятелите си какъв страхотен модел ще пуснат баварците,но след като го видях на живо
просто неможех да си отклоня погледа от него.Първият екземпляр беше бял.Допреди да го видя бялото ми беше много неподходящ за автомобил цвят,но след като го видя върху Х6 полудях.Истински Хулиган.
А и медиите не спират да говорят суперлативи за спортните му качества (дори умразното ми аутобилд),което е доказателство че Х6 наистина е впечатляващ.
Докато го гледах на снимка много ми харесваше и разправях на приятелите си какъв страхотен модел ще пуснат баварците,но след като го видях на живо

А и медиите не спират да говорят суперлативи за спортните му качества (дори умразното ми аутобилд),което е доказателство че Х6 наистина е впечатляващ.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Още по-лошото е,че на фона на последните "достижения" на дизайна в БМВ,като грозната седмица и колата пенкелер Х6 други водещи производители,да не споменавам имена,правят все по-красиви модели
Какво наистина ще караме след 15 години?????????? Номера с "гроздето е кисело" много се изтърка.Измислете нещо ново,стига сте го размахвали винаги когато някой изрази тревогата си от визията на част от новите модели БМВ.

Какво наистина ще караме след 15 години?????????? Номера с "гроздето е кисело" много се изтърка.Измислете нещо ново,стига сте го размахвали винаги когато някой изрази тревогата си от визията на част от новите модели БМВ.
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3