е30 и х6

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

е30 и х6

Мнение от Shondy » 28 Авг 2008, 16:40

:mhihi:
Последна промяна Shondy на 29 Авг 2008, 8:07, променена общо 7 пъти
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 28 Авг 2008, 17:32

:shock: :shock: :shock: :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 28 Авг 2008, 17:42

K'во се пулите, като нямате какво да кажете си мълчете... Сложени тука някви снимки на х5, брутално изкопирано от некой си там, да не говорим, че това дори не е актуалното х5. Следват снимки на новата 7ма серия, просто така, за разкош. И накрая ако някой ми каже, че намира сериозна прилика между х6 и актьона бих му препоръчал вместо да пише мнения по форума да отиде да изкара някой леф и да ги даде за преглед при офталмолог ...

:idea:
In Ban We Trust!

Аватар

Мнение от Shondy » 28 Авг 2008, 17:55

:mhihi: може ли да те заведа и тебе на офаЛмулог.... :mhihi: Нещо ми се караш ми се струва.....ай пии нещо успокойтелно и не скачай като пале пред майка си. Поне да си беше направил труда да прочетеш малко от темата вместо да гледаш само картинки.....щеше да се светнеш какво всъщност се опитвам да кажа....... и колко доводи имам за да сложа снимките на корейците които от години произвеждат толкова грозни коли, а нашия джип ,ги настигна за секунди......не става дума за копиране, но не това е БМВ-то което бих искал да виждам по улиците или да карам. :mhihi: a ако на тия бъбреци с размерите на човешка глава наречеш разкош просто нямам думи и за тебе ,или ти си поредния стриит рацер дето си тунингова колата в илиенци и си на принципа "bigger is better" :mhihi: . Дали да извадя и снимките на Хюндая дето от преди 2 години е с такива стопове като на новата седмица. Ми не не кефи сори ,ама това е свободна територия за писане и ако както сам каза : ако няма кво да кажеш по-добре си трай Батьовото.
Последна промяна Shondy на 28 Авг 2008, 19:18, променена общо 4 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 28 Авг 2008, 17:57

Първата снимка на изкопираната Х5...точно заради това, копие едва не изхвърлиха китайската фирма от автоизложението във Женева. тъй, че не съм съглсен, че BMW са копиращите.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Аватар

Мнение от Shondy » 28 Авг 2008, 18:02

не БМВ копират ...... лошото е че се развиват в тяхната посока. ;) Х6 кола, джип , ван или луноход? :mhihi:
Последна промяна Shondy на 28 Авг 2008, 18:16, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 28 Авг 2008, 18:52

Х6, колкото и грозно да изглежда на картинка, скоро го видях на живо и ми хвана окото. Надявам се така да стане и със 7-мата серия, ма надали...

И две мнения няма, от ACTYON-а по-грозна кола НЕМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Авг 2008, 19:18

Санг уонг и x6 съм виждал един до друг! Нямат никва прилика, едното прилича на детска количка, x6-цата е уникална поне за мен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 28 Авг 2008, 19:58

Shondy написа:......... Х6 кола, джип , ван или луноход? :mhihi:

Не позна ,колега.Просто кола,която повечето от нас няма да имат удоволствието да карат ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Авг 2008, 20:07

Shondy написа:... Х6 кола, джип , ван или луноход? :mhihi:

И аз така не харесвах много Х6 на снимка докът не я видях на
живо. И ся където и да я видя ченето ми пада. Изруд е просто :twisted:
И как може да я сравнявате с тоя жалко подобие на автомобил
дето е толкова грозно, че повече не може :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 28 Авг 2008, 20:12

Добре бе хора, като не ви харесват тия модели не си ги купувайте. На мен не ми харесват някои модели , няма да си ги купя. Като ти харесват Е30ките караш си Е30. Като ти харесва Х6 караш Х6. Какъв е проблема?

П.С. При този ми коментар може доста хора да се засегнат ама това е положението. А именно : Защо за новите модели мрънкат хората, които няма да си ги купят поради финансова невъзможност ? Аз съм 100% сигурен че ако имате излишни 200 000хил. лева ще си купите един от тези модели. Колкото и да го отричате сега. Колкото и грозни да ги наричате. На колкото и скромни да се правите, че не ви вълнува как хората ще се обръщат след вас по улиците.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Авг 2008, 20:13

сигурно не сте забравили

ТОВА --> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 56&start=0

;)

Няма нито един автомобил по улиците, който да се откроява толкова много, колкото Х6 :shock:

Брутален е! :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 28 Авг 2008, 20:39

Гледам постовете ви се чуда:ама Х6 е брутален ама е страшен ама се откроява,да верно е откроява се да има модерен дизаин,обаче не виждам нито едно от новите БВта(след 2004),да бъде мечтата на секи ентусяст.
Незнам как повечето от вас са се влюбили в марката,но аз се влчбих когато видях е30 и е34,просто сяка нощ сънувах БМВ,баща ми ми беше обещал че ше купи е34(но по това време,финансиите не ни стигаха за БМВ),привидно и тои имаше много желание към този модел.
След четири години баща ми събра пари и си купи е34 да вярно беше много старо(сигурно от първите излезли от завода),вътре беше мръсно просто беше неподдържано,но когато се качих разбрах че това е марката,тогава в главата ми се зароди манията БМВ,първата седмица се возехме по цял ден просто секи един детаил от колата все едно беше правен за мен.След година баща ми продаде колата (като аз просто бях като болен),след една седмицца един негов приятел каза че има е36комби с много екстри дори да не бях виждал колата предната нощ не спах а си представях каква може да бъде защото знаех че всяко БМВ е адски красиво и те кара просто да го притежаваш.
Незнам дали някои си мечтае толкова много за някоя Х6 или е90 или някое от новите.
Незнам дали след 10 и повече години ше има кво да правиме няма да има теми от сорта "моя тунинг проект","как да си търбинираш колата" или"цялата история на пуканката",незнам на къде отива марката :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 28 Авг 2008, 20:50

Наистина Х6 сложи в Джоба си Q7 МЛ ГЛ сякакви други Джипове.
Докато го гледах на снимка много ми харесваше и разправях на приятелите си какъв страхотен модел ще пуснат баварците,но след като го видях на живо :shock: просто неможех да си отклоня погледа от него.Първият екземпляр беше бял.Допреди да го видя бялото ми беше много неподходящ за автомобил цвят,но след като го видя върху Х6 полудях.Истински Хулиган.
А и медиите не спират да говорят суперлативи за спортните му качества (дори умразното ми аутобилд),което е доказателство че Х6 наистина е впечатляващ. :bowdown:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 28 Авг 2008, 20:53

Още по-лошото е,че на фона на последните "достижения" на дизайна в БМВ,като грозната седмица и колата пенкелер Х6 други водещи производители,да не споменавам имена,правят все по-красиви модели :(
Какво наистина ще караме след 15 години?????????? Номера с "гроздето е кисело" много се изтърка.Измислете нещо ново,стига сте го размахвали винаги когато някой изрази тревогата си от визията на част от новите модели БМВ.

Следваща

Назад към Основен Форум