Да се похваля малко с разход..:)

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 26 Авг 2008, 22:45

Кьв е извода:пробиите пода,на бмвто си и често сменяите маратонките-Флинстоун,не за пьрви пьт го пиша,че Газта е за осветление,Нафтата е за отопление,а БМВ се кара на бензин :shock: :shock: :twisted: С този метан докато вдигнеш 100 аз ще сьм с 160,убиваш цялата динамика на Автомобила!!! и те германците като по-глупави,са ги правили за бензин тея коли маи???318+метан=автобус 204 сьжелявам за офа,но според мен, не си заслужавате колите!!!!
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 27 Авг 2008, 13:18

:puke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 27 Авг 2008, 13:37

то пък е30-ката е точно да я караш с 200 :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 27 Авг 2008, 13:39

Turbo-Lag написа:Това не може да е тема пусната от ентусиат или някъв маниак за каквито хора би трябвало да е тоя форум, ами секи си излива мъката :mhihi:

Напротив Ники е един ултра запален фен на марката, сигурно при всяка мисъл за нещо свързано с нея истръпва. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Авг 2008, 14:03

ех какви сте
ще накарате човека още тази вечер да изхвърли метана и да се почувства истински фен на марката :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K27 » 27 Авг 2008, 14:20

абе ш'го е*а в марката аз ако ше ми праи бърнаут на чорапките...
кви тд-та и тди-та, тва ше клефа и на газ и на метан, че иначе го бръсна и на гъза го е*авам! :evil:
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 27 Авг 2008, 16:07

Turbo-Lag написа:Това не може да е тема пусната от ентусиат или някъв маниак за каквито хора би трябвало да е тоя форум, ами секи си излива мъката :mhihi:

Не мисля че БМВ ентусиастът трябва задължително да е гъзар с много дебел портфейл в джоба...даже хич:!: :nono:

jorofaceoff написа:С този метан докато вдигнеш 100 аз ще сьм с 160,убиваш цялата динамика на Автомобила!

:mhihi: ама големи сте гъзари :maad: с тия динамики и превишени скорости:!: :kuku: който иска да се трепе :arrow: да превишава, по принцип ако не сте чели :cop: правилника за движение по пътищата :arrow: по автомагистрала макс. разрешената скорост е 130км/ч. :dummy: , които с метана нямам никакъв проблем да ги вдигна, ПОВЯРВАЙ МИ:!:
jorofaceoff написа:но според мен, не си заслужавате колите!!!!

и кой и кое точно определят кой какво заслужава:?: :kuku: :nono:
бонго написа:Напротив Ники е един ултра запален фен на марката, и при всяка мисъл за нещо свързано с нея изтръпва. :)

:ok: :lalala: :ahah: :owned:
:bowdown: Евалата Яворе, абсолютно точно го каза:!: :clap: :bchug:
vicho написа:ех какви сте
ще накарате човека още тази вечер да изхвърли метана

напротив :arrow: ....никога:!:
vicho написа:да се почувства истински фен на марката :mhihi:

А такъв се чувствам много повече и много преди Вас, уважаеми колеги:!: ;) :angel:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от maioneza » 27 Авг 2008, 16:37

Turbo-Lag написа:Колко мъка има на тоя свят, не е истина :roll: това от бмв форум май е на път да стане лада форум номер 2. А най голямата простотия са тия е30-ки с 4 цилиндровите мотори ;) а още по голямата е да си ги напрай някой на газ, е за кво му е тва бмв тогава? Нека си купи някое ТДИ и да му тънко като това е целта. А ако няма пари за тди може да си вземе просто голф 1.6Д или тд варианти има, ама нали тряа някой да се напрай че кара БМВ макар и на газ метан пръдня и квото друго има

извинявай, моите уважения, но разсъжденията са ти като на 15 годишен. и какво пък лошо има в 4 цилиндровите е30 ? ти V8 ли караш? нека всеки сам си преценява как да си кара колата. аз съм против метан, газ и т.н. и никога не съм имал по моите коли, но всеки си избира сам.
напук на тебе ше кажа- да живей м10б18 ;)

а и по твойта логика, трябва да премахнеш този сайт от подписа ти, защото като си с бмв, значи имаш 20к за тунинг :winky: как така ше правиш нискобюджетен проект за бмв, какъв еднтусиаст си ти на марката тогава 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Авг 2008, 17:45

Rumburak написа:...

грешно си ме разбрал
от твоя отбор съм ;)

Всеки си решава сам за себе си, както казваше пафката_е30, ако може и на лайна ще карам 8)

Ентусиазъма не се измерва с това колко пари си издухал през ауспуха, а какво има в сърцето ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Авг 2008, 17:45

грешно си ме разбрал
от твоя отбор съм ;)

Всеки си решава сам за себе си, както казваше пафката_е30, ако може и на лайна ще карам 8)

Ентусиазъма не се измерва с това колко пари си издухал през ауспуха, а какво има в сърцето ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 27 Авг 2008, 17:48

vicho написа:

грешно си ме разбрал
от твоя отбор съм ;)

ааа, ок, сори, покрай многобройните хранежи не съм хванал идеята ти, сега чатнах кво имаш предвид,... Евалата за мнението, само така:!: ;)
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 27 Авг 2008, 17:55

Да ви отворя за още една идея на икономично, ако шмъркате 1 ден в седмицата 3-4 дена няма да ядете и дотса спадат разходите :mhihi:
после 1 ден ядеш и на следващата седмица пак шмъркате :mhihi:
даже един приятел си седи по 3-4 дена и не се пребира и от тока икономисва и от водата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Авг 2008, 17:59

нали се сещаш, че ако почнеш да минаваш повече от 20 км на седмица и ти няма да има какво да ядеш с тая червена пръчка :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 27 Авг 2008, 18:00

нали се сещаш, че ако почнеш да минаваш повече от 20 км на седмица и ти няма да има какво да ядеш с тая червена пръчка :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 27 Авг 2008, 18:03

ОУл вчера минах повече от 20км и добре си хапнах на ОМВ-то :mhihi:
Фърлих един поглед към газовите колонки ама те нямаше, викам си тоя пич само на метан е минал, че гаста я качиха с 2 стотинки :mhihi:
Последна промяна ditko1 на 27 Авг 2008, 18:15, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E30