Седмични сбирки - София
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: обиколки
THESTIG93 написа:Днешната среща беше много увартяна , чичко полицаи блокира и дару и булгарплод , и накрая всияко сварши само с говорене по масите на ОМВ , само 23:38 е апък аз съм си вече в нас пред компа
ПС: обиколкит е между дару и булгарплод ми бяха мн смешни , никои незнае на каде да кара , и всеки си харчи горивото :Д:Д
Мнооо яко един тръгне към дару и гледаж некви от дару отиват на булгарплод и те след тех

EDIT:хахах а чичко полицаи там на булгарплод го гледам с неква патрулка спира слизат двама и аз викам малеее е са си еба маиката аре да са махаме и ги гледаш те си влизат в РЕСТОРАНТ-ШИШКОВЦИТЕ да хапнат по една две пържоли

това за касиерката е така
това за касиерката е така ама полицаите знаят каде ходиме (ходите защото аз сам зрител) но аз лично видях как една патрулка спря там при булгарплод и двама полицаи влезнаха в един ресторант и оставиьа колата да си седи там колкото да се вижда че има полицаиско присъствие никои нищо да не смее да прави.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ами един вид да го приемам,че зрителите пречат на си проведете срещата спокойно така ли ?SpUd3r написа:bivola написа:
знам тя ми каза
и точно тва ме пита какво става с тия вторници, защото никога не е било така и ми каза най-добре да сме сменили сбирките деня, каза също и кои дни са по-спокойни
Вичо, еми не знам. Иначе момчето, на което е колата работи на омв-то, смисъл само го знам кой е

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Касиерката незнам колко е печена ама ако някои и е крив няма нужда да си ги изкарва на друг бях вътре и всичко стана защото имаше опашка от 5 човека и тя се развика защото на някой му звъннал телефона и тои говорил много силно.
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
незнам ама ние довършихме както трябва важно е качеството а не количеството
и днес за пръв път си изкарвам толкова много акъла, че съм счупил турбото на Радката, а то се оказа, че генерацията на МЗ падна /буквално нещо като че ли се взриви и след това .../...другия вторник ще повторим живот и здраве гонката - този път без стресови ситуации. Чак ме заболя после главата от нерви...принципно не се стряскам лесно ама тоя звук направо
и днес за пръв път си изкарвам толкова много акъла, че съм счупил турбото на Радката, а то се оказа, че генерацията на МЗ падна /буквално нещо като че ли се взриви и след това .../...другия вторник ще повторим живот и здраве гонката - този път без стресови ситуации. Чак ме заболя после главата от нерви...принципно не се стряскам лесно ама тоя звук направо

Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
баси,ве4е незнам кво ше се прави с куките,утре отивам на консултация относно актовете на полигон и другия път ше ги насера боклуците мръсни,за капак на вси4ко след кат си трагнах два акта
ве4е ми писна деееба,ина4е от збирката сам доволен,покарах йес сас шпер на дару,след тва мойта,сони ми сасипа гумите и мисля да му спра фантата
,а алекс(горубляне)ме повози в пиклата 

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
bavareca_86 написа: алекс(горубляне)ме повози в пиклата
чшшш няма да ми говориш така за колата - викат и "водоноската"

Monster Energy Drift Athlete

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Мнооого доброто и днеска (жалко за Тошко с актовете ПАК......)-касиерката верно е мноо точна принципно.....!
А за сноването между Дару и Булгар-верно беше мноо смешно-аз с мотора направих по две обиколки на двете места...а накрая Валери ме закара да прибера Кавазакито и отиваме на Дару, а там единия полицай се уговаря-"Ма няма да му вземем книжката (на Тошко естествено) ако обещаете да не се събирате вече тука...."...е, "обещахме" разбира се...

А за сноването между Дару и Булгар-верно беше мноо смешно-аз с мотора направих по две обиколки на двете места...а накрая Валери ме закара да прибера Кавазакито и отиваме на Дару, а там единия полицай се уговаря-"Ма няма да му вземем книжката (на Тошко естествено) ако обещаете да не се събирате вече тука...."...е, "обещахме" разбира се...

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ебал са ги,другия път си4ко наред с колата и ше си късам гумите пред тях,дреме ми,нямам книжка ве4е
но на полигон не е нужна,няма как да ми пишат акт 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Днеска към 10 часа как се чуваха прекасвачи, докато ритах на Академик и си викам, оо ясно...
Много се режехте, евала 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ае куките верно трябва да измислим нещо да ги изиграем като хората
то май май тия рейсърчетата сеирджий понамаляха значително, така че куките=основен проблем
аз предлагам примерно дару да си го узакониме по някакъф начин и господата да си тръгват с подвити опашки(много искам да го видя тва ей
)
та дайте да измислим нещо

то май май тия рейсърчетата сеирджий понамаляха значително, така че куките=основен проблем

аз предлагам примерно дару да си го узакониме по някакъф начин и господата да си тръгват с подвити опашки(много искам да го видя тва ей

та дайте да измислим нещо

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Добре след като тъпите куки почнаха да душат и даруто и булгара,защо не се преместите на полигона в панчарево,хем е широко има къде да се съберете,хем е полигон може да си се въртите без проблем
За бившия картинг става дума.

Последна промяна bivola на 27 Авг 2008, 9:58, променена общо 1 път