Джипка " Бертоне" със сила от БМВ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- genkogenev
- Потребител
-
Джипка " Бертоне" със сила от БМВ
Здравейте на всички фенове на по - яките автомобили. От скоро и аз се присъедених към тази марка , но отчасти - само с двигател. Та на въпроса : Имам едно подобие на джип на което по незнайни причини са ръгнали двигател от БМВ 1,6 инжексион система . Мотора е с верига и е много як за своите 1600 куб.см. Въпроса ми е : откъде да се сдобия със схемите на изпускателната уредба ,защото имам проблем с нея- изпуща някъде около главата/за сведение смених гарнитурата на колектора но изпуща от по долу - там откъдето излизат вече изпускателните тръби. Моля ако модераторите решат че темата не е за тук да я изтрият-няма да се сърдя 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
сложи му м20б25 или м50б25 по добре 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Там няма ли още една гарнитура ????????? Ти нали "двуцевката" имаш предвид ............ или .........
genkogenev как така не сме се засичали по чукарите
ма то много офф роуд маршрути покрай Зарата
па може и да намирисва на уи сии дат джоб

ма то много офф роуд маршрути покрай Зарата

па може и да намирисва на уи сии дат джоб

Последна промяна ! Алекс на 27 Авг 2008, 16:13, променена общо 1 път
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Аз такова чудо съм виждал с м20б20. Изкефих се, че има табела Powered by BMW. Смятам, че генерацията е напълно различна от тази в е30, а кво изпуска и от къде само автора на темата може да каже. Попръцква ли, какво точно? Некъде да няма дупки по тръбите?Принципно има гарнитура между края на двуцевката и обединявъщата тръба след това, под формата на (ОО) в скоби кенеф 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- genkogenev
- Потребител
-
Става дума за началото на "двуцевката" - днес си купих 2 бр гривни.
Към колегата Павлин Е30 : Да наистина намирисва на "креизи джоб" само че в другата група.
Към колегата ! Алекс : Доста често тичам из Балкана с Бертонето и срещам разни хора но като не се познаваме..........
За сведение от този / точно този модел/ се произвеждат автомобили само с този мотор. С по - големия мотор ,купето е съвсем различно.
Че има мощ - така е, две мнения по въпроса няма.
Към колегата Павлин Е30 : Да наистина намирисва на "креизи джоб" само че в другата група.
Към колегата ! Алекс : Доста често тичам из Балкана с Бертонето и срещам разни хора но като не се познаваме..........
За сведение от този / точно този модел/ се произвеждат автомобили само с този мотор. С по - големия мотор ,купето е съвсем различно.
Че има мощ - така е, две мнения по въпроса няма.
- genkogenev
- Потребител
-
Вече всичко е наред при мен . Благодаря ви за помоща.................... Две страници бъзикане - браво !
Поразгледайте другите форуми - там те заливат/ ги заливаме / с информация.

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Ето един такъв екземпляр-приятел си го купи миналата година- и наи- смешното е че в талона пише бмв- джип

- genkogenev
- Потребител
-
Penchev написа:PIONEER написа:Човека какво пита,а какъв чат върви....
Нямам подходящия панел да го изтрия тоя подфорум и най-вече "онзи"![]()
genkogenev ,оотпиши го този подфорум ,не го споменавай на никого , тук помощ нямаТук преди няколко години преди да замине за Щатите един кадърен човек имаше някакъв ред , човека който прави сега всичката тая пумия и бъркотия имаше някакви задръжки или респект незнам обаче когато той си замина и се развихри абсолютната простотия ... Спиране има ,но хората ,които трябва да го направят не желаят
![]()
В други форуми/ нищо лично към БМВ / съм свикнал да се държа прилично и всички го правят ако искат да не ги отсвирят![]()
Георги Пенчев
- genkogenev
- Потребител
-
Това на снимката и купе на Дайхацу Роки. Има такива с няколко вида двигатели. Относно талона : при регистрацията в КАТ /без да са видели машината/ме попитаха какво е това Бертоне ? Мотор ли е или АТВ . Голям смях падна когато ме пратиха в сервиз да му мерят конските сили при положение че им извадих всички оригинални документи,сервизна книга,талон,застраховка и кво ли още не ,обаче .............. аве нямам думи. Но машинката си заслужава.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: Джипка " Бертоне" със сила от БМВ
genkogenev написа:...откъде да се сдобия със схемите на изпускателната уредба ...
Любимото четиво

избираш си твоя модел - http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=11&fg=50
или тук си избираш подгрупа - http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... 7271&hg=18
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

15 мнения
• Страница 1 от 1