Remus нa 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Remus нa 520i
От Ремус предлагат само крайно гърне за модела
1200лв с монтажа, като дават 5% увеличение на мощността и до 0.5 литра сваляне на разхода :>
Има ли някой с такова или наблюдения върху ефекта? Клипче със звука, който вади, би било доста полезно също.
1200лв с монтажа, като дават 5% увеличение на мощността и до 0.5 литра сваляне на разхода :>
Има ли някой с такова или наблюдения върху ефекта? Клипче със звука, който вади, би било доста полезно също.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
С ремус незнам ...ама за без катализатор мога да ти кажа ....само ми е интересно има ли смисъл да се набиват пари в ремуси и тунинг като си остава 520ка ?

Smoocki еми така като гледаш по нагоре вида на колата на колегата bmwmania почти 1 към 1 с М5 външен вид защо да няма смисъл =)
махнах на моята катализатора и сменихи задното гърне, отпуши се колата разхода спадна доволен съм:) и звука е по готин ! но ще трябва да ти режат малко от бронята за да се направи както трябва
а старото гърне си го оставяш и когато решиш си го слагаш
но истината поне за сега и за мен е 525Д може и 530Д с прави тръби и без гърне отзад ..
колегата bmwmania ще сподели за лошия звук от онова 525Д комби на ОМВ-Дружба
махнах на моята катализатора и сменихи задното гърне, отпуши се колата разхода спадна доволен съм:) и звука е по готин ! но ще трябва да ти режат малко от бронята за да се направи както трябва
а старото гърне си го оставяш и когато решиш си го слагаш

но истината поне за сега и за мен е 525Д може и 530Д с прави тръби и без гърне отзад ..
колегата bmwmania ще сподели за лошия звук от онова 525Д комби на ОМВ-Дружба

Ca_Ma написа:колегата bmwmania ще сподели за лошия звук от онова 525Д комби на ОМВ-Дружба
Олееееее, не съм вярвал че дизел може да звучи по този начин. Е така бех

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Kолега Ремус на 520-ка е като на свинче звънче.bmwmania написа:И аз ще чакам отговор на тоя въпрос, че ми е интересно

Не се занимавай, според мене няма смисъл, карай си я както си е.

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Офф и мойта е така, дали ако сложа някакъв резонатор нема да се оправи .....и въобще не мога да разбера защо М52-ката няма специфичния твърд звук като в Е34 или Е36 примерно ,много страдам от това.bmwmania написа:Олееееее, не съм вярвал че дизел може да звучи по този начин. Е така бехCa_Ma написа:колегата bmwmania ще сподели за лошия звук от онова 525Д комби на ОМВ-Дружбаа аз точно съм взел тая кола и си викам " е са се появи и истинската М5-ца" А в момента съм без катализатор, ама се появи един гаден метален звук, не ми харесва определено

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Колеги,
аз не ги разбирам тези неща.
Предпочитам, прикрития потенцял на колата. Предпочитам да не се виждат ауспусите, да са скрити зад бронята.
Като направиш колата си по-шумна. какво печелиш? Губиш конфорта, който е да не чуваш никакви странични шумове. Незнам дали сте се возили на дълаг път с кола, която е тунингована с едно такова гърне. В началото е готино, а накрая главата те цепи.
По същия начин и с аудио уредбите, слага се яката музика, не на теб да ти е готино, а повече хора да чуят че минаваш. В колата ми има орригинална уредбана BMW с 13 говорителя и звука е повече от перфектен, но не го чуват на другия светофар.
Сашо.
аз не ги разбирам тези неща.
Предпочитам, прикрития потенцял на колата. Предпочитам да не се виждат ауспусите, да са скрити зад бронята.
Като направиш колата си по-шумна. какво печелиш? Губиш конфорта, който е да не чуваш никакви странични шумове. Незнам дали сте се возили на дълаг път с кола, която е тунингована с едно такова гърне. В началото е готино, а накрая главата те цепи.
По същия начин и с аудио уредбите, слага се яката музика, не на теб да ти е готино, а повече хора да чуят че минаваш. В колата ми има орригинална уредбана BMW с 13 говорителя и звука е повече от перфектен, но не го чуват на другия светофар.
Сашо.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Ca_Ma написа:жалко че го няма тоя звук от е34 520
ето това може ли да ми го обясни някой ,от ваноса ли е, от генерацията ли е

- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
ремус на 520 остава ти броня стил Илиянци килимче вместо стелки всички възможно споилери включително и на чиста4ките, лепенки сони алпина пайнер, оу щях да забравя от 1 страна на багажника 520 а от лявата м5.Най-хубавия тунинг на 1 бмв поне според мене е производствения ако е трябвало тази кола да има ремус е щяло да има.
FNC_VeNoM написа:ремус на 520 остава ти броня стил Илиянци килимче вместо стелки всички възможно споилери включително и на чиста4ките, лепенки сони алпина пайнер, оу щях да забравя от 1 страна на багажника 520 а от лявата м5.Най-хубавия тунинг на 1 бмв поне според мене е производствения ако е трябвало тази кола да има ремус е щяло да има.
ама извади логика

тихо са
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3